הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזרקת פרגניל בסייקל

shimi1000

משתמש מתחיל
39
3
נק' מוניטין:
3
39
3
אני בסייקל של טסט אננט 500 בשבוע+ אנאבר 40מג ביום.
לגבי הפרגניל. האם כדאי להזריק 250 עם כל זריקה של טסט או 500 בשבוע? יש המלצה או שזו חפירה מיותרת?
תודה לכולם

אכן , אני מניח שאתה מחלק את הטסט לשתי זריקות שוות במועדים שווים (כל 3.5 ימים ) במועד זה תזריק גם 250 יחידות פרגניל עם מזרק אינסולין לרקמת השומן בבטן. (אתה משמר את החומר במים בקטריוסטטים?)
איזה שבוע אתה בסייקל?
ניתן ואפילו רצוי להתחיל פרגניל יחד עם תחילת הסייקל .
איזה אנבר אתה לוקח ? איזה חברה ? תעלה לנו צילום של האריזה ...
בהצלחה

אכן , אני מניח שאתה מחלק את הטסט לשתי זריקות שוות במועדים שווים (כל 3.5 ימים ) במועד זה תזריק גם 250 יחידות פרגניל עם מזרק אינסולין לרקמת השומן בבטן. (אתה משמר את החומר במים בקטריוסטטים?)
איזה שבוע אתה בסייקל?
בהצלחה
סליחה שאני מתערב אבל למה לבטן ולא לשריר? הרי אפילו רשום עליו שהוא מיועד להזרקה לשריר.

• פותח/ת השרשור
איזה שבוע אתה בסייקל?
בהצלחה

אהלן. סייקל ראשון, יום ד הקרוב זריקה מס 4. ביום ד אני אחלק את הבקבוק ל 20 זריקות של 250. יש לי קרובה שהיא אחות בבית חולים פרטי ככה ששם אני עושה את כל הזריקות והיא תכין לי את הפגניל, כמובן עם מים אנטיבקטריאלים. יוצא שכבר התחלתי את הסייקל וכשאסיים אותו לפי התכנון ישאר לי עוד 4 זריקות של פרגניל, אתה חושב שכדאי לי להמשיך את הסייקל לעוד שבועיים בכדי שאסיים את הטסט והפרגניל יחד או שאמשיך ללא טסט? אנאבר וורמודזה.
הפרגניל?
סליחה שאני מתערב אבל למה לבטן ולא לשריר? הרי אפילו רשום עליו שהוא מיועד להזרקה לשריר.

ניתן להזריק לשריר אבל החומר נספג ממש מהר גם ברקמת שומן , מי שרוצה שידקור את עצמו עוד פעמיים בשבוע בשריר .
על פי מה שידוע לי כמעט כל מזריקי הפרגניל מזריקים תת עורי .
יותר נוח , פחות סיכונים לזיהום או לסיבוך בכלי דם.
בהצלחה
אתה חושב שכדאי לי להמשיך את הסייקל לעוד שבועיים
לכמה זמן תכננת את הסייקל מלכתחילה ?

• פותח/ת השרשור
ניתן להזריק לשריר אבל החומר נספג ממש מהר גם ברקמת שומן , מי שרוצה שידקור את עצמו עוד פעמיים בשבוע בשריר .
בהצלחה

בהצלחה

10 שבועות 20 זריקות של 250

את הפרגניל אתה יכול להמשיך אחרי הטסט האחרון ועד לשבוע לפני הכלומיד !!! (כלומר 14 ימים = 4 זריקות = זה מה שאמרת שנשאר לך = הסתדרת)
בהצלחה לך

שאלה שקצת קשורה לנושא
אני מתחילת הסייקל (בחמישי הקרוב זריקה אחרונה) מזריק פרגניל לישבן כי ההרגשה אחרי שאני מזריק לבטן ממש לא נעימה לי
אין בזה חסרונות להזריק לשומן בישבן נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית