עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה שאני מתערב אבל למה לבטן ולא לשריר? הרי אפילו רשום עליו שהוא מיועד להזרקה לשריר.אכן , אני מניח שאתה מחלק את הטסט לשתי זריקות שוות במועדים שווים (כל 3.5 ימים ) במועד זה תזריק גם 250 יחידות פרגניל עם מזרק אינסולין לרקמת השומן בבטן. (אתה משמר את החומר במים בקטריוסטטים?)
איזה שבוע אתה בסייקל?
ניתן ואפילו רצוי להתחיל פרגניל יחד עם תחילת הסייקל .
איזה אנבר אתה לוקח ? איזה חברה ? תעלה לנו צילום של האריזה ...
בהצלחה
אכן , אני מניח שאתה מחלק את הטסט לשתי זריקות שוות במועדים שווים (כל 3.5 ימים ) במועד זה תזריק גם 250 יחידות פרגניל עם מזרק אינסולין לרקמת השומן בבטן. (אתה משמר את החומר במים בקטריוסטטים?)
איזה שבוע אתה בסייקל?
ניתן ואפילו רצוי להתחיל פרגניל יחד עם תחילת הסייקל .
איזה אנבר אתה לוקח ? איזה חברה ? תעלה לנו צילום של האריזה ...
בהצלחה
סליחה שאני מתערב אבל למה לבטן ולא לשריר? הרי אפילו רשום עליו שהוא מיועד להזרקה לשריר.
סליחה שאני מתערב אבל למה לבטן ולא לשריר? הרי אפילו רשום עליו שהוא מיועד להזרקה לשריר.
ניתן להזריק לשריר אבל החומר נספג ממש מהר גם ברקמת שומן , מי שרוצה שידקור את עצמו עוד פעמיים בשבוע בשריר .סליחה שאני מתערב אבל למה לבטן ולא לשריר? הרי אפילו רשום עליו שהוא מיועד להזרקה לשריר.
לכמה זמן תכננת את הסייקל מלכתחילה ?אתה חושב שכדאי לי להמשיך את הסייקל לעוד שבועיים
ניתן להזריק לשריר אבל החומר נספג ממש מהר גם ברקמת שומן , מי שרוצה שידקור את עצמו עוד פעמיים בשבוע בשריר .
על פי מה שידוע לי כמעט כל מזריקי הפרגניל מזריקים תת עורי .
יותר נוח , פחות סיכונים לזיהום או לסיבוך בכלי דם.
בהצלחה
לכמה זמן תכננת את הסייקל מלכתחילה ?
10 שבועות 20 זריקות של 250ניתן להזריק לשריר אבל החומר נספג ממש מהר גם ברקמת שומן , מי שרוצה שידקור את עצמו עוד פעמיים בשבוע בשריר .
על פי מה שידוע לי כמעט כל מזריקי הפרגניל מזריקים תת עורי .
יותר נוח , פחות סיכונים לזיהום או לסיבוך בכלי דם.
בהצלחה
לכמה זמן תכננת את הסייקל מלכתחילה ?
הזרקה לריקמת השומן עדיפה במקרה זה בהיבט של סיכון.סליחה שאני מתערב אבל למה לבטן ולא לשריר? הרי אפילו רשום עליו שהוא מיועד להזרקה לשריר.
בהנחה שזה סייקל ראשון שלך , אין צורך במשך זמן ארוך יותר , יחס הסיכון תועלת גבוה לכיוון הסיכונים.10 שבועות 20 זריקות של 250
אז לגבי הפרגניל, להמשיך את הזריקות ללא טסט ומשם לpct?בהנחה שזה סייקל ראשון שלך , אין צורך במשך זמן ארוך יותר , יחס הסיכון תועלת גבוה לכיוון הסיכונים.
אחלהאת הפרגניל אתה יכול להמשיך אחרי הטסט האחרון ועד לשבוע לפני הכלומיד !!! (כלומר 14 ימים = 4 זריקות = זה מה שאמרת שנשאר לך = הסתדרת)
בהצלחה לך