הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 125 סקוואט

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
*LB SQUAT*ניסיתי לעשות טכניקה כמו שריפטו מסביר בסרטונים שפרסמו פה ואני לא בטוח איך הטכניקה שלי .. לא מושלמת אבל אני אלמד.. אז אשמח לקבל עצות ולדעת מה לא טוב ולמה להשים דגש 😃

1. להפתח בברכיים ובאגן בו זמנית - שים לב שאתה מתחיל מהאגן בלבד.
2. כתוצאה מ-1, למקם את הברכיים במקומן עד החצי של הירידה (קצה כף הרגל/מעט מעבר - בקו של כפות הרגליים, שזה ~30 מעלות כלפיי חוץ) ולאחר שהן הגיעו לשם - שישארו שם.
3. לשבור מקביל ( https://www.lbs.co.il/threads/54007/page-13#post-721881 )
4. להסתכל אך ורק למטה, על נקודה בקרקע שנמצאת 1.5-2 מ' ממך. לא על שום דבר אחר.
5. לקחת יותר אוויר.
6. לקנות נעלי ליפטינג.
7. יותר אגרסיביות. נראה שאתה מת מפחד מהמשקל. המוט עולה מהר. וגם אם לא - לא לפחד. תהיה אגרסיבי, זה לא במקרה קשה - זה אמור להיות קשה.

כן, הרבה נקודות לשיפור, אבל בתכלס אתה בכיוון טוב. תתחיל באימון הבא לבצע בכל סט, החל מהחימום עם המוט הריק - 1-2 סעיפים. בכל סט עבודה תתמקד בסעיף אחד ספציפי. לא לעלות משקל כרגע - כי אתה לא שובר מקביל, אני הייתי מוריד אותך ל110-115, שתבצע חמישיות יפות ושוברות.
בנוסף, הוראות הצילום יסייעו לך לפעם הבאה: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

אתה בכיוון טוב מאוד.

בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
1. להפתח בברכיים ובאגן בו זמנית - שים לב שאתה מתחיל מהאגן בלבד.
2. כתוצאה מ-1, למקם את הברכיים במקומן עד החצי של הירידה (קצה כף הרגל/מעט מעבר - בקו של כפות הרגליים, שזה ~30 מעלות כלפיי חוץ) ולאחר שהן הגיעו לשם - שישארו שם.
3. לשבור מקביל ( https://www.lbs.co.il/threads/54007/page-13#post-721881 )
4. להסתכל אך ורק למטה, על נקודה בקרקע שנמצאת 1.5-2 מ' ממך. לא על שום דבר אחר.
5. לקחת יותר אוויר.
6. לקנות נעלי ליפטינג.
7. יותר אגרסיביות. נראה שאתה מת מפחד מהמשקל. המוט עולה מהר. וגם אם לא - לא לפחד. תהיה אגרסיבי, זה לא במקרה קשה - זה אמור להיות קשה.

כן, הרבה נקודות לשיפור, אבל בתכלס אתה בכיוון טוב. תתחיל באימון הבא לבצע בכל סט, החל מהחימום עם המוט הריק - 1-2 סעיפים. בכל סט עבודה תתמקד בסעיף אחד ספציפי. לא לעלות משקל כרגע - כי אתה לא שובר מקביל, אני הייתי מוריד אותך ל110-115, שתבצע חמישיות יפות ושוברות.
בנוסף, הוראות הצילום יסייעו לך לפעם הבאה: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

אתה בכיוון טוב מאוד.

בהצלחה בהמשך.
תודה רבה על העזרה ועל התגובה!
השבירת מקביל זה פעם ראשונה כבר כמה אימונים שאני לא שובר אבל אוקיי אוריד ל115 ולתרגל לפי הסעיפים שציינת 😃
לגבי הנעלי ליפטינג כרגע אני אצטרך להישאר עם האולסטאר כיוון שבקרוב אני נוסע לארה"ב ואני מעדיף לקנות שם את הנעליים..
ולא הכי הבנתי את 7.. לעלות פחות מהר ממה שעליתי? אני מפחד שאם אני יעלה פחות מהר אני לא אצליח לעלות או בכלל יגיע למצב שאני יעשה גוד מורנינג או טכניקה גרועה בכלל

תודה רבה על העזרה ועל התגובה!
השבירת מקביל זה פעם ראשונה כבר כמה אימונים שאני לא שובר אבל אוקיי אוריד ל115 ולתרגל לפי הסעיפים שציינת 😃
לגבי הנעלי ליפטינג כרגע אני אצטרך להישאר עם האולסטאר כיוון שבקרוב אני נוסע לארה"ב ואני מעדיף לקנות שם את הנעליים..
ולא הכי הבנתי את 7.. לעלות פחות מהר ממה שעליתי? אני מפחד שאם אני יעלה פחות מהר אני לא אצליח לעלות או בכלל יגיע למצב שאני יעשה גוד מורנינג או טכניקה גרועה בכלל
לא לא, תעלה הכי מהר שאתה יכול. אמרתי שהמוט עולה מהר בשביל שתבין שאתה לא קרוב לכשל ושאין מה "לפחד".

אל תעשה סקוואטים עם גופיה, המוט עלול להחליק לך כיוון שאתה מזיע, עם חולצה הרבה יותר נוח.
עניין של העדפה אישית - אם מאוד חם ומזיעים הרבה אתה צודק.
אם לא - על העור יותר נוח לחלק מהאנשים כי זה מחליק פחות מחולצה, ומרגיש יותר טוב כשזה ישירות עליך. תלוי גם בסוג העור כמובן.

בחלק למטה אתה קצת נותן למשקל לכופף אותך קדימה, יותר כיווץ בשכמות, יותר פשיטה בטורסו, יותר חזה למעלה.
כיווץ חזק יותר בגב התחתון.

אחי, אתה משתמש בפלטות של של פאונד.
מוט 45 פאונד + 4 פלטות של 45 = 225
בנוסף 2 פלטות של 25 פאונד.
275 פאונד, חיפוש זריז בגוגל יראה לך שזה 124.7 קילו.

• פותח/ת השרשור
אחי, אתה משתמש בפלטות של של פאונד.
מוט 45 פאונד + 4 פלטות של 45 = 225
בנוסף 2 פלטות של 25 פאונד.
275 פאונד, חיפוש זריז בגוגל יראה לך שזה 124.7 קילו.
My whole life is based on a lie 😭
לדעתי הסקוואט יפה מאוד, אבל בטח לביסט יהיו דגשים שאני לא רואה. 😃
אוקיי תודה רבה אחי 😃
מחכה לתשובה של ביסט

בנוגע לסקוואט, תצלם שנראה את הנעליים, כי בסרטון הקודם העקבים עלו, וזה כמו שביסט אמר, להוריד את הברכיים לנקודה מסוימת
ואז הן לא זזות קדימה יותר, הן מתפקדות כ"ציר".

• פותח/ת השרשור
הצילום לא מאפשר להגיד דברים חדשים יותר או רלוונטיים יותר.
צלם שוב, הפעם עם 115, על פי הוראות הצילום.
זו חצי עבודה ואני פרפקציוניסט. צלם טוב.
אוקיי אני ניסיתי לצלם לפי ההוראות וצילמתי 3 סרטונים .. מקווה שיהיה בסדר ..
סט ראשון :

סט שני:

סט שלישי:

ניסיתי לעשות הכל לפי ההוראות שנתת לי ..

לפי דעתי הסקוואט נראה בסדר גמור.
יש פה יותר פרפקטציוניסטים ממני אבל אני רק שמתי לב לנטייה הקלה של המשקל קדימה מהיציאה מהבור. ותתחיל את התנועה בהוצאת אגן וברכיים באותו הזמן, כרגע התנועה מתחילה מהאגן למרות שזה מינורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית