הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 125 סקוואט

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
*LB SQUAT*ניסיתי לעשות טכניקה כמו שריפטו מסביר בסרטונים שפרסמו פה ואני לא בטוח איך הטכניקה שלי .. לא מושלמת אבל אני אלמד.. אז אשמח לקבל עצות ולדעת מה לא טוב ולמה להשים דגש 😃

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי הסקוואט נראה בסדר גמור.
יש פה יותר פרפקטציוניסטים ממני אבל אני רק שמתי לב לנטייה הקלה של המשקל קדימה מהיציאה מהבור. ותתחיל את התנועה בהוצאת אגן וברכיים באותו הזמן, כרגע התנועה מתחילה מהאגן למרות שזה מינורי.
אוקיי, תודה רבה ! אנסה לתקן מחר 😃

שיפרת יפה.
כרגע הדבר שהכי בולט זה שאתה צריך נעלי ליפטינג. בהקדם.
בנוסף, למקם את הברכיים מהר יותר במקומן הסופי (בקצה כף הרגל / מעט מעבר), שלא ישנו את מיקומן אחרי החצי הראשון של הירידה - שמאז אתה רק מתיישב אחורה. בסט השלישי חסר עומק בגלל זה וגם יכול להיות שכפות הרגליים והברכיים לא היו מספיק בחוץ, קשה להגיד בוודאות.
הסט הראשון צולם לא טוב, והסט השני היה הכי טוב שלך.

צריך תמיכה טובה יותר לכף הרגל. נעליים בהקדם. לא קריטי איזה, ממש לא חייב מותג מפוצץ.

• פותח/ת השרשור
שיפרת יפה.
כרגע הדבר שהכי בולט זה שאתה צריך נעלי ליפטינג. בהקדם.
בנוסף, למקם את הברכיים מהר יותר במקומן הסופי (בקצה כף הרגל / מעט מעבר), שלא ישנו את מיקומן אחרי החצי הראשון של הירידה - שמאז אתה רק מתיישב אחורה. בסט השלישי חסר עומק בגלל זה וגם יכול להיות שכפות הרגליים והברכיים לא היו מספיק בחוץ, קשה להגיד בוודאות.
הסט הראשון צולם לא טוב, והסט השני היה הכי טוב שלך.

צריך תמיכה טובה יותר לכף הרגל. נעליים בהקדם. לא קריטי איזה, ממש לא חייב מותג מפוצץ.
אוקיי תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית