הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בss

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
שלום, אני מתאמן יחסית על פי ss למרות שהייתי אמור לעשות דדליפטים אתמול, אבל אחרי הסקוואט פשוט הרגשץי שאין מצב שאני אצליח אז עשיתי קצת מתח ופארמרס וואלק,אם אני אעשה יום אחד בשבוע, שיהיה לי סקוואט קל,או משהו בסגנון, זה יכול להיוץ סבבה? ואז לעשות דדליםט באותו האימון..
הסקוואט שלי 85 קילו ל3 על 5 כמובן, אני שוקל באיזור ה75 על כמעט 1.9 מטרים,הדדליפט שלי קצת יותר גבוהה,עשיתי 90 ל5

בss יש שלב שאמורים להכניס סקוואט קל באמצע השבוע, ואם אני לא טועה גם אמורים מתישהו להתחיל לעשות דדליפט פעם בשבוע במקום כל אימון שני. אבל לדעתי במשקלי עבודה שלך עוד מוקדם לעשות את זה כי יש לך עוד הרבה להתקדם במתכונת הרגילה. הייתי בודק קודם את נושא האוכל והשינה, בעיקר אוכל כי אתה שוקל מעט יחסית לגובה

• פותח/ת השרשור
בss יש שלב שאמורים להכניס סקוואט קל באמצע השבוע, ואם אני לא טועה גם אמורים מתישהו להתחיל לעשות דדליפט פעם בשבוע במקום כל אימון שני. אבל לדעתי במשקלי עבודה שלך עוד מוקדם לעשות את זה כי יש לך עוד הרבה להתקדם במתכונת הרגילה. הייתי בודק קודם את נושא האוכל והשינה, בעיקר אוכל כי אתה שוקל מעט יחסית לגובה
אני לא מסנ לאכול מסודר במיוחד, אני לא מעוניין בלעלות במשקל, רק כוח, אז אני ביחסית נייטראלי,וזה עובד בינתיים מצוין, בכל מקרה השעות שינה שלי באמת זבל לאחרונה, אני אראה איך אני ארגיש עוד כמה ימים לגבי זה,כי אני בתהליך של לסדר את זה

אני לא מסנ לאכול מסודר במיוחד, אני לא מעוניין בלעלות במשקל, רק כוח, אז אני ביחסית נייטראלי,וזה עובד בינתיים מצוין, בכל מקרה השעות שינה שלי באמת זבל לאחרונה, אני אראה איך אני ארגיש עוד כמה ימים לגבי זה,כי אני בתהליך של לסדר את זה
לפי המצב שאתה מתאר זה ממש לא עובד לך מצויין. במשקלי עבודה שלך אתה אמור להתקדם בכיף מאימון לאימון בלי לחשוב בכלל עדיין על שינויים בתכנית. אם אתה רוצה להתחזק על נטרלי ולהישאר על 75 קילו על 1.90 אני לא יודע מה להציע לך אבל אני בטוח ש ss לא תעבוד לך

בSS לא עובדים עם ניטרלי חייב לעלות ב 500 קלוריות תתפריט ותקפיד על שינה גם ..
ותעשה סקוואט קל בערך ב 110-120

בSS לא עובדים עם ניטרלי חייב לעלות ב 500 קלוריות תתפריט ותקפיד על שינה גם ..
ותעשה סקוואט קל בערך ב 110-120
לדעתי גם 110 זה מוקדם, הייתי אומר 125-130, אבל בכל מקרה 85 זה עוד ממש מוקדם לעשות דברים כאלה

ss לא תעבוד בשבילך. תעשה Power to the People יותר יתאים לך. אם אתה מבין אנגלית ובאמת מתעניין תפנה אליי בפרטי ואשלח לך את הספר בשמחה.
בהצלחה 😛

לפי מה שכתבת ss לא בשבילך, תבחר תוכנית אחרת פחות תובענית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית