הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
Fatty הוסיף לוג חדש:

ליניארית, Here We Go - לוג חיטוב לשמן הלבן

אז ככה, כמה פרטים קטנים לפני:
מ.ג - 75.9, ממש קצת נוזלים.
אח״ש - מניח בסביבות ה 20
גובה - 1.71, נכון לבדיקה אחרונה, לא יודע עד כמה נכון להיום.

שיאים + משקלים נוכחים:
סקוואט - 87.5 | 80
בנץ׳ - 60 | 42.5
דד - 85 | 50 ( בגלל הפציעה )
פרס - 50 | 30

הסיבה לירידה הענקית במשקלים: י״א, פאק איט, י״א, שבועיים לא הייתי במכון רק בגלל מבחנים ( מתכונות, מבחנים, מבחנים מתקנים וכו׳ ).
המזל הוא שנשארו 11 מבחנים שמתוכם, אני לומד רק ל 8, הבעיה היא שיש גם מבחן בהיסטוריה שידרוש שבועיים מראש של הכנה + יום אחד...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Fatty עדכן/ה את הלוג ״ליניארית, Here We Go״:

עדכון לוג: 27/04/15 A New Beginning

ליניארית, אימון רישון.
פאק יה!

אחרי יותר משבועיים שלא היית במכון בגלל המבחנים ( יימח שמך כיתה י״א!! ) חזרתי היום, כמובן שמשקלים ירדו בהתאם, אך לא כל כך נורא, שלשות אכן כיפיות.

אוקיי, אז ככה, יצא שהיום אני הייתי צריך להתחיל עם יום עצימות.
וכמו גדול התחלתי איתו.

סקוואט - 4X5 | 1X3
כמובן חימום של שני סטים מוט ריק לפני זה, משום מה בסט הרביעי ( החמישייה האחרונה ) פתאום נהיו לי כאבים בברך שמאל שהובילו לטכניקה פח, אז הארכתי את המנוחה, עשיתי חימום דינאמי, ונתתי שלישיה, החלטתי להישאר על משקל יחסית...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני בחיים לא אבין איך אפשר להפצע מדד ליפט דו ספרתי 🫤
אתה בטוח שלא עשית בטעות גוד מורנינג?

• פותח/ת השרשור
אני בחיים לא אבין איך אפשר להפצע מדד ליפט דו ספרתי 🫤
אתה בטוח שלא עשית בטעות גוד מורנינג?
אני אזכיר בפעם המיליון ( ושבע עשרה אלף, מאתיים שמונים ושתיים, אבל מי סופר ), באתי אחרי שבוע וחצי בלי שעשיתי דדליפט, העליתי משקל ( כמו אידיוט ) ובמקום לעשות סט אחד, שכחתי, והייתי רגיל לעשות שלושה סטים, ובסט השני ( שלא הייתי אמור לעשות, בטעות ) קרה הטריגר פוינט.
למה הוא מחזיק ככה עד עכשיו? כי אני בהתחלה לא טיפלתי ועשיתי שטויות במקום ללכת לטיפול אצל פיזיותרפיסט ולעשות את הפרוטוקול פציעות.

לאט לאט הגב מתחזק והנקודה מסתדרת והכאב עובד, עכשיו הוא בד״כ לא מורגש ורק אם אני לוחץ אותו ( אני מסוגל איכשהו, קסם ) אני מרגיש בקטנה כאב.

הבעיה נוצרה משטות, ועד עכשיו משפיעה, ובגלל שאין לי כוח להתעכב עוד עם הליניארית, אני פשוט אתחיל עם דד נמוך ואסתדר לבינתיים עם עלייה של 5 ק״ג, זה עדיף מכלום.

ולא, לא עשיתי גוד מורנינג או כל עווית אחרת שיכולה לקרות, פשוט המשקל היה כבד מדי גם בסט הראשון, ובסט השני, פוף, טריגר פוינט.

• פותח/ת השרשור
אני מטריל אותך יא חתיך אש מגיל שש
🙄
ד״א, יש הערות כלשהן על התוכנית?
ומה כדאי להוסיף ביום B ? ( אם כדאי בכלל ).
ובקיצור, מה עדיף להכניס, ובריזה יום ( מתח, מקבילים ותרגול טכניקה לקלין בכל מקרה יהיו, השאלה היא מתי להכניס אותם ובאיזה כמות, ביום נפח / התאוששות / עצימות ?

הערות? לא, אתה עושה את התוכנית הכי טובה בעולם
ביום B כדאי לא להוסיף כלום. כמו בכל יום אחר, אלה אם אתה מחליט לעבוד לפי פרוטוקול התקיעות שלי. לא מבטיח שהוא עובד אבל 😃
לא להכניס כלום לתוכנית היא יפה כמו שהיא.
בלינארית אין ימי נפח/התאוששות/עצימות כולם ימי לינארית חוץ מיום B עם סקוואט קל

• פותח/ת השרשור
הערות? לא, אתה עושה את התוכנית הכי טובה בעולם
ביום B כדאי לא להוסיף כלום. כמו בכל יום אחר, אלה אם אתה מחליט לעבוד לפי פרוטוקול התקיעות שלי. לא מבטיח שהוא עובד אבל 😃
לא להכניס כלום לתוכנית היא יפה כמו שהיא.
בלינארית אין ימי נפח/התאוששות/עצימות כולם ימי לינארית חוץ מיום B עם סקוואט קל
התלבלבתי עם הטקסס מבחינת הימים.
וברמת ההוספה, קלין הוא בלמידה ולכן נשאר, עדיף ביום A או C ?
כנ״ל מקבילים ( חשוב לי התרגיל הזה ) ומתח ( גם כן חשוב ), אני פשוט רוצה להיות מסוגל לעשות מתח-מקבילים לחזרות גבוהות / עם משקל.

שני תרגילים לעזר ועוד הקלין שהוא ללמידה בלבד, עדיין לא למשקל וברגע שאוכל אחליף את החתירה בקלין, אבל עד אז, יקח הרבה זמן.

בקיצור, באיזה יום עדיף להוסיף תרגילי עזר ואת הלמידה של הקלין? A או C ?

התלבלבתי עם הטקסס מבחינת הימים.
וברמת ההוספה, קלין הוא בלמידה ולכן נשאר, עדיף ביום A או C ?
כנ״ל מקבילים ( חשוב לי התרגיל הזה ) ומתח ( גם כן חשוב ), אני פשוט רוצה להיות מסוגל לעשות מתח-מקבילים לחזרות גבוהות / עם משקל.

שני תרגילים לעזר ועוד הקלין שהוא ללמידה בלבד, עדיין לא למשקל וברגע שאוכל אחליף את החתירה בקלין, אבל עד אז, יקח הרבה זמן.

בקיצור, באיזה יום עדיף להוסיף תרגילי עזר ואת הלמידה של הקלין? A או C ?
תוריד קלין אל תעשה אותו בכלל תרגיל מיותר לגמרי בשבילך.
אם אתה בכל זאת מתעקש על מקבילים ומתח לדעתי תוסיף את המקבילים ליום A ואת המתח ליום C.

• פותח/ת השרשור
תוריד קלין אל תעשה אותו בכלל תרגיל מיותר לגמרי בשבילך.
אם אתה בכל זאת מתעקש על מקבילים ומתח לדעתי תוסיף את המקבילים ליום A ואת המתח ליום C.
שוב, הקלין רק כי אני רוצה ללמוד אותו, הוא לא כעזר או משהו, רק ללמידה עם משקל מוט פחות או יותר.
Anyway,
תודה.

תפרסם את המתכון!!

• פותח/ת השרשור
Fatty עדכן/ה את הלוג ״ליניארית, Here We Go״:

עדכון לוג: 30/04/15 איכס. פשוט איכס.

מכון, אימון, אמור להיות כיפי ומהנה, ולצערי היום היה מגעיל ומעייף.

נתחיל את היום מהתחלה, קמתי בסביבות 7-8 לא עשיתי כלום עד סביבות 11, הלכתי טיפה לפני לבית ספר לעשות מתכונת, הלך קליל, 45 דקות והייתי בחוץ, אני כבר יודע שקיבלתי 150 אפילו בלי שהמורה תבדוק ( מתמט' 3 יח"ל, מטומטמים ונהנים ).

חזרתי הביתה, נחתי שעתיים-שלוש בערך והלכתי למכון בסביבות 14 בצהריים.

*תזכורת, עד עכשיו לא אכלתי כלום חוץ מכ 20-30 גרם מהמיקס שלי שנשנשתי במשך כל השעות האלה.

בקיצור, החלק היותר מעניין שלשמו אתם כנראה (לא)...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
למה אתה ב 3 יחידות?
זה סיפור ארוך, עד כיתה ט' הייתי בהקבצות והייתי ב א' מצטיינים.
אבל, הייתי על ציונים בסביבות ה 50 במקרה הטוב.
כיתה י' הייתי ב 4 יחידות, אבל בגלל שכל המורים של 4 יח"ל לא יודעים ללמד ופשוט מכשילים אותך, היה קשה מאוד להישאר, ובקיצור, בסוף השנה ירדתי ל 3 יח"ל ובקורס של כחודש וחצי ( בממוצא 2 שיעורים בשבועיים ) השלמתי את כל החומר וקיבלתי 100 (150 בפועל) במתכונת ובבגרות.
התכנון, הוא פשוט להשלים אחרי הצבא ל 5 יח"ל, עדיף מעכשיו בשנה המחורבנת הזאת.

זה סיפור ארוך, עד כיתה ט' הייתי בהקבצות והייתי ב א' מצטיינים.
אבל, הייתי על ציונים בסביבות ה 50 במקרה הטוב.
כיתה י' הייתי ב 4 יחידות, אבל בגלל שכל המורים של 4 יח"ל לא יודעים ללמד ופשוט מכשילים אותך, היה קשה מאוד להישאר, ובקיצור, בסוף השנה ירדתי ל 3 יח"ל ובקורס של כחודש וחצי ( בממוצא 2 שיעורים בשבועיים ) השלמתי את כל החומר וקיבלתי 100 (150 בפועל) במתכונת ובבגרות.
התכנון, הוא פשוט להשלים אחרי הצבא ל 5 יח"ל, עדיף מעכשיו בשנה המחורבנת הזאת.
אני במקומך הייתי מנסה לדפוק את הראש ולנסות למצוא דרך ללמוד מהאינטרנט/מורה ולהישאר ב4 יחידות. 3 יסגרו לך הרבה דלתות בעתיד. כן אמרת שתשלים אבל זה לא שלא היה ברירה. אני בכיתה ט׳ בהקבצה ב׳ ואני לא יכול עד כמה שההקבצה הזאתי של מטומטמים. דוגמה מהיום: המורה מביאה תרגילים לפתור, אני פוטר הכול ברבע שעה ואז חצי שעה יושב ובוהה בלוח. ככה כמעט כל שיעור כל עוד לא מלמדים חומר חדש. הייתי רוצה לעלות לא׳ אבל זה בעיה בגלל שזה סוף שנה וכנראה שיהיה מבחן מסכם. בכל מקרה, אני מקווה ששנה הבאה אני יהיה ב 4 יחידות ואם לא אני מקסימום יעלה

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי מנסה לדפוק את הראש ולנסות למצוא דרך ללמוד מהאינטרנט/מורה ולהישאר ב4 יחידות. 3 יסגרו לך הרבה דלתות בעתיד. כן אמרת שתשלים אבל זה לא שלא היה ברירה. אני בכיתה ט׳ בהקבצה ב׳ ואני לא יכול עד כמה שההקבצה הזאתי של מטומטמים. דוגמה מהיום: המורה מביאה תרגילים לפתור, אני פוטר הכול ברבע שעה ואז חצי שעה יושב ובוהה בלוח. ככה כמעט כל שיעור כל עוד לא מלמדים חומר חדש. הייתי רוצה לעלות לא׳ אבל זה בעיה בגלל שזה סוף שנה וכנראה שיהיה מבחן מסכם. בכל מקרה, אני מקווה ששנה הבאה אני יהיה ב 4 יחידות ואם לא אני מקסימום יעלה
זה לא כזה פשוט כמו שאתה מתאר את זה, אני כבר בסוף י"א, עוד חודש כבר נגמר הכל.
מבחינתי בשיעורים אני לא מגיע בחלק האחרון של השנה, והשאר החלקים המורה משחררת אותי / אני משחרר את עצמי / אני יושב ומשחק בטלפון.

זה לא כזה פשוט כמו שאתה מתאר את זה, אני כבר בסוף י"א, עוד חודש כבר נגמר הכל.
מבחינתי בשיעורים אני לא מגיע בחלק האחרון של השנה, והשאר החלקים המורה משחררת אותי / אני משחרר את עצמי / אני יושב ומשחק בטלפון.
משחררת אותך הכוונה בלהעיף אותך?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי אם היא מתכוונת שאתה מפריע או שאתה מתקדם בחומר
היא מסבירה פעם אחת, אני שיעור אחד עושה מה שצריך וזהו.
אבל הבעיה היא שהמורה מביאה כל בזמן עבודות ( שיעורי בית בציון ) שכולם מקבלים עליהם 100 כדי לנפח לנו את הציון במאיות ואז מוגשים על 100 פחות או יותר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית