הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
פותחים את זה צמוד לסופר שצמוד לפרופיט, לא כל כל ענק אבל די גדול.
זה במקום הבאולינג ספורט סנטר שהיה פעם.

שכח ממה שאמרתי, אתה לא צריך את זה, תתייעץ עם אושר וזהו, עדיף פי מיליון מאיזה שטות שנער בן 16 שלא מבין כלום מהחיים שלו ויש לו גלוטאוס מקסימוס חזקים.
שאלתי בינתיים פה בפורום.. מחר אני אשאל אותו. לא הבנתי מה אמרת לגבי שכח מה שאמרתי לך

תגיד יש בעיה עם נתרן בדל פחמימה? קראתי שזה יכול להפריע להוריד נוזלים או משהו ולכן בדל פחמימה לא ממליצים לצרוך הרבה מלח. שמעת משהו על זה?

• פותח/ת השרשור
שאלתי בינתיים פה בפורום.. מחר אני אשאל אותו. לא הבנתי מה אמרת לגבי שכח מה שאמרתי לך
זה היה בדיחה, עזוב המוח שלי עייף מדי.
תגיד יש בעיה עם נתרן בדל פחמימה? קראתי שזה יכול להפריע להוריד נוזלים או משהו ולכן בדל פחמימה לא ממליצים לצרוך הרבה מלח. שמעת משהו על זה?
אתה עולה לבמה ולא ידעתי? יש מר גריאטריה?
זה לא כזה מעניין וגם ככה הספיגת נוזלים מצש קטנה אם הפחמימה נמוכה, אז כוסאומו (בלוג שלי מותר להשתמש במילים כאלו!).
אני אישית יום לפני שקילה וצילום פחות שותה ומשתדל להיות על 0 פחמימה, אבל זה כי יותר נוח לי לבדוק את ההתקדמות ככה, ואני יכול לעשות פוזינג מול המראה עם הקוביות, אבל אני עושה את זה גם בהעמסה ככה שזה לא כזה משנה בתכלס.
תתרגל לאכול שומן ולהנות ממנו, השבועיים האלו הולכים להיות לך ארוכים מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווד.

זה היה בדיחה, עזוב המוח שלי עייף מדי.

אתה עולה לבמה ולא ידעתי? יש מר גריאטריה?
זה לא כזה מעניין וגם ככה הספיגת נוזלים מצש קטנה אם הפחמימה נמוכה, אז כוסאומו (בלוג שלי מותר להשתמש במילים כאלו!).
אני אישית יום לפני שקילה וצילום פחות שותה ומשתדל להיות על 0 פחמימה, אבל זה כי יותר נוח לי לבדוק את ההתקדמות ככה, ואני יכול לעשות פוזינג מול המראה עם הקוביות, אבל אני עושה את זה גם בהעמסה ככה שזה לא כזה משנה בתכלס.
תתרגל לאכול שומן ולהנות ממנו, השבועיים האלו הולכים להיות לך ארוכים מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווד.
תודה הרווחת מוניטין 😃

• פותח/ת השרשור
Fatty עדכן/ה את הלוג ״ליניארית, Here We Go״:

עדכון לוג: 11/06/15

יום חמישי - 11/6/15
אימון מדהים, הרגשה חרא.

סקוואט-
5X50
5X65
5X75
5X82.5
5X95

עלה די חלק, אני הייתי עייף וגמור כל היום ללא סיבה, כל היום לא עשיתי כלום ועדיין הייתי עייף והרגשתי חרא.
בכל מקרה, שבוע הבא עוד פעם 100 ומשם מתקדם ב 2.5 כל שבוע.
הולך טוב.

בנץ׳-
5X30
5X40
5X50
חזרתי להשתמש במגבת, עשיתי את השיטה של Alan thrall.
האמת, הלך אחלה, הייתי יותר יציב, אבל זה לא בדיוק בזכות השיטה של Allan אלא בעיקר בגלל המגבת, אבל עדיין הייתי יותר יציב ויותר נוח. סט אחרון הלך די קל, שום גריינד ושום...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אז מה יא שמן אתה עדיין שמן?
אה ואתה לא מקבל מוניטינים עד שאתה לא סוגר חמישיה בסקוואט עם 100

• פותח/ת השרשור
אז מה יא שמן אתה עדיין שמן?
שמן ונהנה מכל רגע.
אני לא כמו @White Walker הקוסם שיורד כל יום באח״ש. (ועוד בלי הקלן שהוא קנה ללא סיבה 😱)
אה ואתה לא מקבל מוניטינים עד שאתה לא סוגר חמישיה בסקוואט עם 100
בעוד שבוע מהיום, בקשתך תתקבל, ואם יהיה מי שיצלם אז תקבל תיעוד.
אגב היה כבר 100 פשוט הורדתי כדי לתרגל את הטכניקה אחרי שהיא תוקנה בסימנר.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Fatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:

עדכון לוג: 12/06/15

יש בעיה.
התכנון היה השבוע לסגור 100 לחמישייה, אבל הבעיה הגדולה היא הבאימון של יום שני ( אימון A ).
כנראה לא אוכל להגיע אליו. יש לי בגרות בהיסטוריה בשני שרק מתחילה בחמש וחצי.
עד שאני אסיים זה סביבות שבע.
עכשיו הבעיה היא שאני לא אלך למכון בבוקר באותו יום כי אני פשוט אהיה סחוט לבגרות עצמה ולא בא לי לעשות מועד ב׳ בהיסטוריה. די נמאס. רוצה לסיים עם זה.
עכשיו הבעיה היא שאני מדיע לבית ספר ולמכון עם האופניים, ואחרי שאני נוסע לבית ספר אני צריך להטעין אותם בשביל המכון, והטענה כזאת היא לפחות שעתיים.
זה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

חלק מהמוטות בהולמס פלייס הם 15 ק״ג אז תנסה לשקול אותו

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/06/15

יש בעיה.
התכנון היה השבוע לסגור 100 לחמישייה, אבל הבעיה הגדולה היא הבאימון של יום שני ( אימון A ).
כנראה לא אוכל להגיע אליו. יש לי בגרות בהיסטוריה בשני שרק מתחילה בחמש וחצי.
עד שאני אסיים זה סביבות שבע.
עכשיו הבעיה היא שאני לא אלך למכון בבוקר באותו יום כי אני פשוט אהיה סחוט לבגרות עצמה ולא בא לי לעשות מועד ב׳ בהיסטוריה. די נמאס. רוצה לסיים עם זה.
עכשיו הבעיה היא שאני מדיע לבית ספר ולמכון עם האופניים, ואחרי שאני נוסע לבית ספר אני צריך להטעין אותם בשביל המכון, והטענה כזאת היא לפחות שעתיים.
זה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/06/15

טוב לבקשת חיים אני אעדכן לוג.
לצערי ביום שבת וביום שני לא היו אימונים בגלל הבגרות בהיסטוריה ב׳ (ברוך שפטרנו) שהייתה ממש אבל ממש קלה ( ו @Kartalajan יעיד על כך ) והייתי עסוק בללמוד, וביום שני הבגרות הייתה בפאקינג חמש וחצי (יש להם יום שלם לעשות בגרות והם מחכים לחמש וחצי. אידיוטים.) ולפני הבגרות לא התכוונתי ללכת למכון כדי לא להיות גמור בבגרות, ואחרי הבגרות לא התאפשר לי בסוף להיכנס להולמס פלייס עם חבר (הוא סיים בערך 20 דק׳-חצי שעה אחריי את הבחינה) ולמכון שלי לא הייתה לי מספיק סוללה בשביל להגיע...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
התחלתי ללמוד באותו יום איזה קלה 🤦‍♂️
דפדפתי בבונים מדינה בשישי, דפדפתי בשואה בשבת, דפדפתי שוב בבונים מדינה בראשון וזהו, הבגרות הכי קלה עד עכשיו, אפילו יותר מחשבון.

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית