נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
וואי וואי עכשיו אני במתח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואי וואי עכשיו אני במתח
אוקיי, שישי בלילה (תכנית כבר שבת).
קמתי בשישי בבוקר בשש וחצי (קמתי לחלוקת תעודות קיבינימט), כל היום הייתי דל פחמימה פחות או יותר ועל חיטוב מצויין, הרגשתי מצויין, אכלתי מצויין.
בערב הלכנו לחבר, שיחקנו קצת פוקר והייתי גאה בעצמי שלא התפתתי לאכול ולשתות שטויות.
עד כאן החלק הטוב.
חזרתי הביתה בסביבות 1 וחצי ואח שלי וחבר שלו נסעו לתל אביב ושאלו אם אני רוצה לבוא.
שמתי זריז את האופניים בבית וירדתי למטה ונסענו.
מכאן מתחיל החלק המגעיל, צ׳יט מיל טעים מאוד אבל לא מספיק מטורף לטעמי.
היינו בתל אביב...
כאמור, הבטחתי את כל השקילות, והבטחתי שינוי יפה אך לצערי לא מספיק יפה.
ראשון- 79 ק״ג | 174.2 פאונד
שני - 80.5 ק״ג
שלישי- 79.1 ק״ג | 169.8 פאונד
רביעי- 76.2 | 168 פאונד
חמישי- 75.8 | 167.8 פאונד
שישי- 75.8 | 172 פאונד
שבת- 76.4 | 168.4 פאונד
החלק שהכי הכי מוזר לי הוא שבשקילה בפאונדים יש כל כך הרבה קפיצות מוזרות.
נו טוב, שמן ונהנה, חוזר לדל אחרי השטות של אתמול בלילה (טכנית היום) בתקווה שלא נדפק לי כל השבוע דל שהייתי עד עכשיו ושלא תהיה בעיה לעשות העמסה בסוף השבוע שיבוא.
יום אחד הוא מתאמן > יומיים מפסיק > כמה ימים דל פחמימה > נשבר > חוזר לדל פחמימה > מפספס אימון > חוזר להתאמן and repeatמתחיל לעקוב, אפשר קיצור של הלוג בכמה משפטים?
תודה. גם אני אוהב אותך.שמן חסר שליטה עצמית
יש לי כבר ארבעה עוקבים שלמים!מתחיל לעקוב, אפשר קיצור של הלוג בכמה משפטים?
שכחת גם יומיים באמצע שאני מתבכיין שאני שונא את החיים שלי ושאני רעב.יום אחד הוא מתאמן > יומיים מפסיק > כמה ימים דל פחמימה > נשבר > חוזר לדל פחמימה > מפספס אימון > חוזר להתאמן and repeat
בערך משהו כזה
לא ציפיתי לתשובה אחרת משמנמן ועצלן שכמוך 😄תודה. גם אני אוהב אותך.
עכשיו לך תלמד ללשון.
יש לי כבר ארבעה עוקבים שלמים!
מרגיש מקובל:victory:
שכחת גם יומיים באמצע שאני מתבכיין שאני שונא את החיים שלי ושאני רעב.
אגב, ננצל את ההזדמנות להגיד ל @Tank שהורדתי לטלפון PDF של A Guide To A Flexible Dieting ושבימים הקרובים אתחיל לקרוא לאט לאט כשיזדמן לי, שזה בערך אף פעם.
מה זה ארוחת צהריים? אתה מתכוון לארוחה 2? ארוחה 3? 😃לא ציפיתי לתשובה אחרת משמנמן ועצלן שכמוך 😄
למרות שמי אני שאדבר על עצלנים כבר 5 וחצי בערב ועוד לא אכלתי ארוחת צהריים
מה זה ארוחת צהריים? אתה מתכוון לארוחה 2? ארוחה 3? 😃
אגב אם אתה אי פעם תמצא PDF של קארבנייט במיידי תשלח לי.לא ציפיתי לתשובה אחרת משמנמן ועצלן שכמוך 😄
למרות שמי אני שאדבר על עצלנים כבר 5 וחצי בערב ועוד לא אכלתי ארוחת צהריים
לא בעיה למצוא, יש לי במחשב, אני לא יודע אם זה לא עובר על חוקי האתר לשלוח כאןאני לבינתיים מנסה למצוא PDF של הגרסא השלישית של SS.
קח תקציר בכמה שורות: תאכל עד 30 גרם פחמימה ביום, חוץ מזה תאכל מה שבא לך (דניאל אמר גם שאם אוכלים ביצים אז לאכול אותם עם הרבה שומן בנוסף), פעם בשבוע בערב תהיה חזיר ותאכל הכל מהכל.אגב אם אתה אי פעם תמצא PDF של קארבנייט במיידי תשלח לי.
עזוב קארבנייט סתם חרטא הקטוג'ינית של לייל יותר טובהאגב אם אתה אי פעם תמצא PDF של קארבנייט במיידי תשלח לי.
אני לבינתיים מנסה למצוא PDF של הגרסא השלישית של SS.
ובלי קשר ממלא את הטלפון בספרים, שיהיו ויצברו אבק אינטרנטי.
את התקציר הבנתי כבר ממזמן, אבל הספר הוא זה שמעניין אותי.לא בעיה למצוא, יש לי במחשב, אני לא יודע אם זה לא עובר על חוקי האתר לשלוח כאן
קח תקציר בכמה שורות: תאכל עד 30 גרם פחמימה ביום, חוץ מזה תאכל מה שבא לך (דניאל אמר גם שאם אוכלים ביצים אז לאכול אותם עם הרבה שומן בנוסף), פעם בשבוע בערב תהיה חזיר ותאכל הכל מהכל.
אבל בשביל זה צריך לקרוא את הספר...עזוב קארבנייט סתם חרטא הקטוג'ינית של לייל יותר טובה
שחכת מתבכיין על חרא מכוןיום אחד הוא מתאמן > יומיים מפסיק > כמה ימים דל פחמימה > נשבר > חוזר לדל פחמימה > מפספס אימון > חוזר להתאמן and repeat
בערך משהו כזה
ועכשיו הוא לא יתבכיין שאין לו עוקבים בלוג בזכותי 😁שחכת מתבכיין על חרא מכון
הוא יצטער על זה כשנספים לו את הלוג בלי הפסקהועכשיו הוא לא יתבכיין שאין לו עוקבים בלוג בזכותי 😁
אולי בפרטי אפשרי..
@White Walker אתה יודע מה תקנון הפורום אומר על זה?ד.א אגב אשמח קישור לספר השלישי של ss בפרטי אם אסור כאן 🙄
הוא יצטער על זה כשנספים לו את הלוג בלי הפסקה