- פותח/ת השרשור
כי יש לך חיים.ומדוע לא הוזמנתי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי יש לך חיים.ומדוע לא הוזמנתי?
אני 24 שעות ביום בפורום ומגיב פה איזה 50 הודעות ביום. למה אתה כל כך בטוח שיש לי חיים?כי יש לך חיים.
כי יש לך לימודים על הראש+אתה לא צריך להקשיב לשיט של כמה ילדים.אני 24 שעות ביום בפורום ומגיב פה איזה 50 הודעות ביום. למה אתה כל כך בטוח שיש לי חיים?
אני שמח שאתה מכבד אותי מספיק בשביל לא להזמין אותי לשם, רק רציתי לוודא 😃כי יש לך לימודים על הראש+אתה לא צריך להקשיב לשיט של כמה ילדים.
בטוח שאתה רוצה?ומדוע לא הוזמנתי?
לא תודה, כבר פתחתי קבוצת ספאם וחפירות ל20K+ מוניטיןבטוח שאתה רוצה?
על בולבולים? אני לא מופתעד״א @Tank יש לנו 25 עמודים מיום שלישי אז לא בטוח שאתה רוצה להצטרף. ויש שם הרבה דברים על... שתראה לבד
או שלא
לא, אבל קשור בנושא אפשר להגידעל בולבולים? אני לא מופתע
תסבלו בשקט, לא מעניין אותי שזה ארוך.ולמה לעזאזל אתה חושב שמישהו יקרא את זה? זה יותר מדי חפירות אפילו בשבילי
אני מהמחשב.תסבלו בשקט, לא מעניין אותי שזה ארוך.
ואם תפתח את זה במחשב זה יראה יותר קצר.
יופי. שישאר שם.ד.א הספאם עבר ללוג של מתי. 10 עמודים, 0 עדכונים 🤣
ד.א אגב אשמח קישור לספר השלישי של ss בפרטי אם אסור כאן 🙄
הוא יצטער על זה כשנספים לו את הלוג בלי הפסקה
Too bad bitchאני חייב לך יותר מדי מוניטין, נשמור לך מתכון טוב בזמן הקרוב.
אני אשרוד..
בשביל זה יש את צה״ל חביבי, בשביל זה יש את צה״ל.
@Tank קראתי כבר שני פרקים, אחלה ספר בינתיים. תודה על הרשימה.
עייף אז בקצרה,
עבודה משמונה עד ארבע וחצי, עבודה קטלנית, בוסים קקה.
מכון קל מדי, סיימתי תוך חצי שעה בדיוק, אני מדהים.
סקוואט-
1X5X40
1X5X55
1X5X65
1X5X77.5
1X3X90 קלילי קלילות.
בנץ׳-
1X5X30
1X5X40
1X3X47.5 קליל, חזרה אחרונה פאק קל בטכניקה אבל בכללי קל וסבבה.
פולי עליון-
3X5X57.5.
האימון הכי טוב בחיים שלי, יותר טוב מהמאה סקוואט שכבר היה ויותר טוב מה60 בנץ׳ לשתי חמישיות שכבר היה, כל כך מהר..
טוב, בקצרה כי אני עייף,
קמתי בשש, לא אכלתי כלום, סיימתי בערך בארבע וחצי-רבע לחמש לעבוד, נכנסתי למכון, התארגנתי והתחלתי להתאמן.
לא לקחתי הפסקה בעבודה ( כי ידעתי שאחר כך זה רק יקשה עליי ויעייף אותי), וכל מה שאכלתי היום זה מים (לטיפשים בניכם, לא אכלתי כלום ורק שתיתי מים).
בקיצור, מכון:
סקוואט-
1X5X40
1X5X55
1X5X65
1X5X77.5
1X5X90 חזרה אחרונה בטעות השתחרר קצת כיווץ, אבל משום מה היא הייתה הכי קלה מבין כל החמישייה.
בנץ׳-
1X5X30
1X5X40
1X5X47.5 קל, טכניקה חרא.
פולי עליון-
3X5X57.5 אימון הבא...
טוב, מצטער לקטוע את העדכון הקודם, אבל אחרי השירותים, לפני שנכנסתי להתקלח, בעודי פוסע ליד המראה הבחנתי במחה מדהים.
כיווצתי חזק את הבטן וביצבצו להן הקוביות, אבל לא רק הזוג העליון, אלא גם הזוג שמתחתיו, ובעצם, ראיתי את ההפרדות.
התקלחתי זריז, נשקלתי, והמשקל היה פאקינג 75.2!! 😱
רק בשביל להבין את ההפתעה, אתמול או שלשום הייתי 76.3.
ואני יודע שזה נוזלים, אבל בשביל שלוש שבועות של פליאו, מכובד ביותר.
נהנה מהפליאו ברמות על, מחר העמסה, לפני ההעמסה אני אשקל, ובעצם עד מחר בבוקר אני על 0 פחמימה...