הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
Fatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:

עדכון לוג: 15/07/15

לאחר שבמהלך השבוע האחרון התוודעתי שבאפליקצייה Myfitnesspal חוץ מה1700 קלוריות שאני הצבתי, האפליקציה על דעת עצמה מוסיפה קלוריות של ״אימון״ שכוללות כל צעד קטן, שמתי לב שאין שינוי ואני נתקע.
ולכן, החלטתי לעבור לתפריט קבוע, בלי להתייחס לקלוריות עם אימון/בלי אימון, אין לי כוח לכאב ראש הזה.

הערכים לא מדוייקים כי האתר לא מדוייק, אבל הם פחות או יותר אותו הדבר, מצורף סקופ חלבון של אופטימום (Double Rich Chocolate אם זה משנה),...

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב בגלל שכל עדכון שלי הוא מגנט ספאם, אני אתייג את מי שאולי יוכל לעזור לי.
@yujinius @Tank
דעתכם?
אגב, פחמימה גבוהה מהתירס, אולי יוחלף/יצומצם בקרוב.
אתה רוצה לשמוע את דעתי על התפריט או את דעתי על הרפתקאות החלבון של דרור?

גם.
וגם.
וגם וגם וגם.

תתחיל לכתוב, תפסיק כשתכרת לך האצבע.
אין לי מה להגיד על התפריט כי סה"כ המוצרים בסדר והערכים גם בסדר רק שחסר קצת שומן, אז עכשיו אתה צריך פשוט להתמיד ולהוסיף/להוריד קלוריות בהתאם לתוצאות.
לגבי הרפתקאות החלבון של דרור, אם יש לך חלבון שאתה לא אוהב וסובל מלשתות אותו תרום אותו ליצחק אני בטוח שהוא לא יתנגד לחלבון בחינם ויאכל כל מה שיתנו לו

אין לי מה להגיד על התפריט כי סה"כ המוצרים בסדר והערכים גם בסדר רק שחסר קצת שומן, אז עכשיו אתה צריך פשוט להתמיד ולהוסיף/להוריד קלוריות בהתאם לתוצאות.
לגבי הרפתקאות החלבון של דרור, אם יש לך חלבון שאתה לא אוהב וסובל מלשתות אותו תרום אותו ליצחק אני בטוח שהוא לא יתנגד לחלבון בחינם ויאכל כל מה שיתנו לו
יצחק זה כמו פח זבל של חלבונים?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית