Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
🤣🤣🤣
אני הוזה, התכוונתי לרשום בסוף החופש.
@Tank עשיתי מה שינויים וכרגע עומד על כ 160-170 גרם חלבון ו 45 גרם פחמימה.
חלבון אין לי למה להוסיף, אבל יש לך רעיונות לשומן שאני יכול להוסיף בסך של כ300 קלוריות?
100 גרם שמן על הבוקר

יש כבר 3 ביצים, טחינה שמתי ואוסיף עוד, גם זיתים אוסיף, גבינה צהובה כנ״ל.
אבל מה מבחינת החלבון? אני מגיע כבר לכמויות גדולות ממה שאני אמור, אמורה להיות בעיה כלשהי?

יש כבר 3 ביצים, טחינה שמתי ואוסיף עוד, גם זיתים אוסיף, גבינה צהובה כנ״ל.
אבל מה מבחינת החלבון? אני מגיע כבר לכמויות גדולות ממה שאני אמור, אמורה להיות בעיה כלשהי?
בחיטוב אל תחשוב על זה. גם פי 2.5 ממשקל הגוף זה בסדר.

image.jpg

image.jpg
לאחר שינויים קלים, ומזכיר שוב שמצורף סקופ חלבון של הדאבל ריץ׳ שוקולד.
@Tank

יש קצת אי סדר בהוספה של כל הפריטים, אבל אני עוד מעט אשב ואסדר הכל כמו שצריך לפי ארוחות ואעדכן, בינתיים תסתכלו בעיקר לפי ערכים.

Fatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:

עדכון לוג: 18/07/15

העמסה, אכלתי יותר מדי כרגיל ובאלי למות כרגיל.
כאבי בטן ומספר קלוריות גדול מדי.
הגעתי למסקנה ששוקולד לא עושה לי טוב בהעמסות, ולא רק שוקולד, כל מה שקשור למתוק.
המוזר הוא שאם אני אוכל כל מה שקשור למלוח אני יכול להעמיס כמויות ועדיין להרגיש די טוב, בעוד שמכוס (חד״פ) של גלידה אני רוצה להקיא וחייב לשטוף את הגרון עם מים.

בכל מקרה, הפעם החלטתי סופית, ואני לא סתם אומר, אני הולך להפסיק עם העמסות השטותיות האלה, סתם כאב בטן ורצון להקיא שלא נותן לי כלום + עודף קלוריות שלא מאפשר לי לנוח ולישון.

מחר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תפסיק באמת עם כל העמסות
אתה כל הזמן שולח לי גלריות העמסה לווצאפ

אולי יום אחד תחליט להקשיב לי ולעשות העמסות כמו שצריך ואולי אז התוצאות שלך ישתפרו 😃
כנראה אבל שתחליט להקשיב לי רק שיתחילו להופיע לי קוביות אז נדבר ב2018

אולי יום אחד תחליט להקשיב לי ולעשות העמסות כמו שצריך ואולי אז התוצאות שלך ישתפרו 😃
כנראה אבל שתחליט להקשיב לי רק שיתחילו להופיע לי קוביות אז נדבר ב3018
אני לא מתכוון להתחיל לחשב העמסות, עדיין לאכול מה שבא לי (ההעמסות שלי, כמו צ׳יט, שחרור לנפש ושפיות) אבל מתכוון לאכול פחות, ובכמויות נורמליות.

מוזר שכשהייתי בדל״פ בהעמסות הייתי משתגע ומרגיש מצויין, ומאז הפליאו בהעמסות נהיה לי קשה.

6 ג'חנונים ביום זה הספתח..😲
אל תשכח 2 ביצים!!
תכלס לא נשמעת עבודה קשה.. מה אתה בכלל צריך לעשות?
גם אני חשבתי, אבל זה לעמוד 8+ שעות אסור להישען/לשבת, עירנות שיא, לשים לב לכל דבר קטן, לחייך כמו מניאק לכל הקופצים, ובעיקר, להיתפס כמו חרא בכל הגוף, אחרי משמרת אני לא מסוגל לרדת לסקוואט (אני מדבר על ATG, אבל אצלי יש באט ווינק בכל מקרה אז לא משנה, פשוט לרדת עמוק) בלי ליפול.

אה וגם אחרי זה יש לי זרמים ברגליים מהטרמפולינות. סיוט.

אני לא מתכוון להתחיל לחשב העמסות, עדיין לאכול מה שבא לי (ההעמסות שלי, כמו צ׳יט, שחרור לנפש ושפיות) אבל מתכוון לאכול פחות, ובכמויות נורמליות.

מוזר שכשהייתי בדל״פ בהעמסות הייתי משתגע ומרגיש מצויין, ומאז הפליאו בהעמסות נהיה לי קשה.
אתה מצליח לרדת במשקל בכלל?

אתה מצליח לרדת במשקל בכלל?
האמת? שכחתי להישקל כל השבוע, ולפני ההעמסה.
מחר אשקל ואבדוק את המשקל אחרי ההעמסה, הוא נע תמיד בסביבות ה 75-76 מיובש. אבל כשאני כן מיובש אני שם לב לשינוי למרות שהמשקל לא זז, אז לא בדיוק יודע אם המשקל יורד, אבל שינוי יש.
גם הרבה מסביב שמו לב לשינוי שלי, בסוף המסה הייתי שמן בטירוף. עכשיו אני הרבה יותר קליל ממקודם.
השמן הזה כל היום מעמיס ואני מקבל תיעודים
חלק מהתיעודים זה 6 ג'חנונים בארוחה 🤦‍♂️
חכה, לא צילמתי הכל..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית