זה קצת מגביל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה קצת מגביל.
דעתך על התפריט, ואם שמת לב אז גם על סיפור החלבון שלי.לא הבנתי מה השאלה
אוסיף שומן, החזה עוף כעיקרון זה X מסויים לבשר כלשהו, פשוט לוקח בשר שיש בבית ואוכל ממנו 300 גרם לפני בישול (לחישוב נוזלים אני מכפיל ב1.3, מבדיקה זה יצא לי הכי נורמלי).אין לי מה להגיד על התפריט כי סה"כ המוצרים בסדר והערכים גם בסדר רק שחסר קצת שומן, אז עכשיו אתה צריך פשוט להתמיד ולהוסיף/להוריד קלוריות בהתאם לתוצאות.
לגבי הרפתקאות החלבון של דרור, אם יש לך חלבון שאתה לא אוהב וסובל מלשתות אותו תרום אותו ליצחק אני בטוח שהוא לא יתנגד לחלבון בחינם ויאכל כל מה שיתנו לו
שוקל סביב 75, כשאני נוזלי ולתפריט מצטרף סקופ חלבון של כ120 קלוריות, בסה״כ מגרד את ה1700 קלוריות ליום, ככה אני רואה שינוי ויודע שאני בגירעון שמתאים לי (בחיטוב אני יכול להיות בגירעון גדול יחסית בלי שתהיה בעיה, חלק מגנטיקה של שמנמן).לקח לי כמה שניות להבין אם זה מוצרים שאתה אוכל ביום או בארוחה אחת 😛 למה רק 1500 קלוריות? כמה אתה שוקל?
לגבי חלבון, תנסה חצי חצי, אין לי משהו יותר טוב להציע. אתה יכול לתרום אותו לי אם ממש לא בא לך עליו
😭חלבון לא אתרום
בואנה למה כולם רוצים שאתרום?
צוחקים איתך בנאדם, תרגע, תאכל איזה פרוסה עם נוטלה, ירגיע אותך 😛בואנה למה כולם רוצים שאתרום?
זה פאקינג עלה כסף, אני לא עשיר או משהו וכמעט הכל היום אני קונה מהכסף שלי.
אה, וזה פאק*נג איזו 100, בחיים לא תורם, אני לא עד כדי כך משוגע מהחיטוב.
אכן, קבל מוניטין לחיזוק המוניטין של ה 7K שעקף את @Kartalajanהחיטוב פוגע בשיקול דעת
שישי-שבת העמסה.צוחקים איתך בנאדם, תרגע, תאכל איזה פרוסה עם נוטלה, ירגיע אותך 😛
יששששששש פעם הייתי סתם אפס עכשיו אני אפס עם 7k מוניטין 🕴אכן, קבל מוניטין לחיזוק המוניטין של ה 7K שעקף את @Kartalajan
יש שמועות שככל שהמוניטין עולה כך המשקל על המוט עולה.יששששששש פעם הייתי סתם אפס עכשיו אני אפס עם 7k מוניטין 🕴
אני נוגד את חוקי הפיזיקהיש שמועות שככל שהמוניטין עולה כך המשקל על המוט עולה.
במקרה שלך זה לא עובד.
שיהיה לי קוביות, זה נוגד את חוקי הפיזיקה.אני נוגד את חוקי הפיזיקה
גם לי בחיים לא היו קוביות זה נוגד את חוקי הפיזיקה תמיד תהיה לי שכבת שומן שתגן עליהן.שיהיה לי קוביות, זה נוגד את חוקי הפיזיקה.
אתה סתם נגיף.
כמה זמן אתה בחיטוב כבר?שיהיה לי קוביות, זה נוגד את חוקי הפיזיקה.
אתה סתם נגיף.
שיהיה לי קוביות, זה נוגד את חוקי הפיזיקה.
אתה סתם נגיף.
לא יודע מה איתכם, לי אכפת מהקוביות שלי כל כך שאני לא מוכן שהן יהיו חשופותגם לי בחיים לא היו קוביות זה נוגד את חוקי הפיזיקה תמיד תהיה לי שכבת שומן שתגן עליהן.
אמרתי שיש לי שכבת שומן מגנה. 😉כמה זמן אתה בחיטוב כבר?
לא יודע מה איתכם, לי אכפת מהקוביות שלי כל כך שאני לא מוכן שהן יהיו חשופות
התחלתי ב 1.3כמה זמן אתה בחיטוב כבר?
לא יודע מה איתכם, לי אכפת מהקוביות שלי כל כך שאני לא מוכן שהן יהיו חשופות
רעיון טוב לסיים חטוב בסוף חיטובמתכוון לסיים בסוף החיטוב
כבר אמרתי שחיטוב פוגע בשיקול הדעת?רעיון טוב לסיים חטוב בסוף חיטוב
של הכול. בנוסף הוא אספן של bcaaיצחק זה כמו פח זבל של חלבונים?
תביא מוניטין שאגיע מהר לשלוש פלטות 🤯יש שמועות שככל שהמוניטין עולה כך המשקל על המוט עולה.
במקרה שלך זה לא עובד.