Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
לקח לי כמה שניות להבין אם זה מוצרים שאתה אוכל ביום או בארוחה אחת 😛 למה רק 1500 קלוריות? כמה אתה שוקל?
לגבי חלבון, תנסה חצי חצי, אין לי משהו יותר טוב להציע. אתה יכול לתרום אותו לי אם ממש לא בא לך עליו

לא הבנתי מה השאלה
דעתך על התפריט, ואם שמת לב אז גם על סיפור החלבון שלי.
אין לי מה להגיד על התפריט כי סה"כ המוצרים בסדר והערכים גם בסדר רק שחסר קצת שומן, אז עכשיו אתה צריך פשוט להתמיד ולהוסיף/להוריד קלוריות בהתאם לתוצאות.
לגבי הרפתקאות החלבון של דרור, אם יש לך חלבון שאתה לא אוהב וסובל מלשתות אותו תרום אותו ליצחק אני בטוח שהוא לא יתנגד לחלבון בחינם ויאכל כל מה שיתנו לו
אוסיף שומן, החזה עוף כעיקרון זה X מסויים לבשר כלשהו, פשוט לוקח בשר שיש בבית ואוכל ממנו 300 גרם לפני בישול (לחישוב נוזלים אני מכפיל ב1.3, מבדיקה זה יצא לי הכי נורמלי).
אוריד את התירס בצהריים ל100 גרם ובחביטונה ל50 גרם, מדי פעם התפריט קצת ישתנה, ובגלל זה העקיבה עם האפליקצייה.
את החלבון אני לא אתרום, אני לא עד כדי כך אידיוט, זה עלה כסף ובגלל זה אני עדיין חושב עם למכור או לא.
אני אבדוק כמה דברים כדי לוודא שבאמת אין מה לעשות איתה לפני שבכלל אעז לחשוב על למכור.
לקח לי כמה שניות להבין אם זה מוצרים שאתה אוכל ביום או בארוחה אחת 😛 למה רק 1500 קלוריות? כמה אתה שוקל?
לגבי חלבון, תנסה חצי חצי, אין לי משהו יותר טוב להציע. אתה יכול לתרום אותו לי אם ממש לא בא לך עליו
שוקל סביב 75, כשאני נוזלי ולתפריט מצטרף סקופ חלבון של כ120 קלוריות, בסה״כ מגרד את ה1700 קלוריות ליום, ככה אני רואה שינוי ויודע שאני בגירעון שמתאים לי (בחיטוב אני יכול להיות בגירעון גדול יחסית בלי שתהיה בעיה, חלק מגנטיקה של שמנמן).
חלבון לא אתרום, וכמו שרשמתי למקס, ניסויים אחרונים ואחשוב אם למכור.

בואנה למה כולם רוצים שאתרום?
זה פאקינג עלה כסף, אני לא עשיר או משהו וכמעט הכל היום אני קונה מהכסף שלי.
אה, וזה פאק*נג איזו 100, בחיים לא תורם, אני לא עד כדי כך משוגע מהחיטוב.

בואנה למה כולם רוצים שאתרום?
זה פאקינג עלה כסף, אני לא עשיר או משהו וכמעט הכל היום אני קונה מהכסף שלי.
אה, וזה פאק*נג איזו 100, בחיים לא תורם, אני לא עד כדי כך משוגע מהחיטוב.
צוחקים איתך בנאדם, תרגע, תאכל איזה פרוסה עם נוטלה, ירגיע אותך 😛

שיהיה לי קוביות, זה נוגד את חוקי הפיזיקה.
אתה סתם נגיף.
כמה זמן אתה בחיטוב כבר?
שיהיה לי קוביות, זה נוגד את חוקי הפיזיקה.
אתה סתם נגיף.
גם לי בחיים לא היו קוביות זה נוגד את חוקי הפיזיקה תמיד תהיה לי שכבת שומן שתגן עליהן.
לא יודע מה איתכם, לי אכפת מהקוביות שלי כל כך שאני לא מוכן שהן יהיו חשופות

כמה זמן אתה בחיטוב כבר?

לא יודע מה איתכם, לי אכפת מהקוביות שלי כל כך שאני לא מוכן שהן יהיו חשופות
התחלתי ב 1.3
בסוף החודש אסגור 5 חודשים.
מתוכם חודש לא היה שום שינוי ועוד מצטבר של חודש של חגים, ניטרלי וכו׳.
מתכוון לסיים בסוף החיטוב, אלא אם כן התוצאות לא יספקו ואז אוותר ואעבור לשפיות.

ביום שיהיה לי קוביות שניתנות לראייה, זהו באמת רגע שיא בחיי, וזה כבר קרה לא מזמן שחזרתי מהעבודה מיובש בטירוף וכשכיווצתי ממש חזק ראו בצבוץ של הפרדות ב4 קוביות העליונות.
ואני יודע שיש לי מסת שריר נמוכה, לא מעניין ולא אעשה את הטעות של המסה הקודמת (יצאה מחיטוב בסביבות 18 אח״ש).

רעיון טוב לסיים חטוב בסוף חיטוב
🤣🤣🤣
אני הוזה, התכוונתי לרשום בסוף החופש.
@Tank עשיתי מה שינויים וכרגע עומד על כ 160-170 גרם חלבון ו 45 גרם פחמימה.
חלבון אין לי למה להוסיף, אבל יש לך רעיונות לשומן שאני יכול להוסיף בסך של כ300 קלוריות?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית