עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסייקל הוא למשך עשרה שבועות. טוב שעשית לי סדר בבלאגן. בעצם אני צריך להכין מזרק אחד של פרגניל 5000 + 1 מיל מים בקטריוסטטים. כל זריקה מחליף מחט ושומר בקירור. זה הסיפור? מזרק אחד של 5000 תקף לחודשיים. מה לגבי המים הסטרילים שמגיעים עם הפרגניל עצמו? למה אחות שאלת? זה סייקל ראשון והיא משפחה והיא מזריקה והיא עובדת בבית חולים פרטי. נוח... אחי תודה רבה על התשובה.לאחות אתה רוצה להסביר???
נו טוב...
למה אתה צריך אחות??
למה אתה צריך 10 מזרקים?? מה אתה עושה סייקל של שנה וחצי?😉
בוא נעשה רגע סדר בבלאגן
אופן ההכנה מאוד פשוט
- אם אתה עושה סייקל סטנדרטי של שלושה חודשים או פחות אתה צריך 2 מזרקים (בכל מזרק תוכל להשתמש חודש וחצי,בהנחה שזה מזרק עם מחט נשלפת
- אם היא תכין לך את שניהם מראש כשתגיע למזרק השני החומר כבר לא יהיו ראוי להזרקה/פעיל
- תוודא שהיא יודעת מה מטרת השימוש ושאתה מתכוון לעשות שימוש בכל מזרק לחודש וחצי!
בהצלחה
- אתה שואב 1 מיל מים בקטריוסטטים למזרק רגיל ומזריק אותם לאמפולה של הפרגניל(זו עם האבקה) ומוהל את החומר היטב עם המים
- לאחר מכן אתה שואב את כל הנוזל למזרק האינסולין עם המחט הנשלפת(במזרק אינסולין 100uי= 1 מיל) עד הסוף,
- דואג שהנוזל במזרק יהיה נקי מבועות, ויש לך מזרק שמכיל 5000iu חומר פעיל לחודש וחצי
- כל 10 יח על המזרק יכילו 500iu פרגניל (5000/10)
- במצב הנתון תצטרך להחליף מחט מייד בתום ההזרקה ולהחזיר לקירור, אישית אני מעדיף לשמור בויאל סטרילי, כל אחד והשיגעונות שלו
- לאחר כחודש וחצי ישאר לך עדיין לא מעט חומר במזרק שתאלץ לזרוק ולהכין מזרק חדש
עד חודש וחצימזרק אחד של 5000 תקף לחודשיים
תשקה איתם את העציציםמה לגבי המים הסטרילים שמגיעים עם הפרגניל עצמו?
תודה אלוףעד חודש וחצי
תשקה איתם את העציצים
שיהיה בהצלחה
אהלן. היא לא הביאה לי שום דבר ולא עברה על שום תקנה. אני מגיע אליה היום ורציתי לדעת את היחס של הבקטריוסטטים והפרגניל. אם אתה אומר שזה מוביל לזיהום אני מניח שהיא תגיד לי את אותו דבר. שורה תחתונה אני צריך להכניס לויאל סטרילי 5000 פרגניל + 1 מיל מים בקטריוסטטים?להשאיר חומר במזרק זה אחלה סיבה לקבל זיהום - לא סטרילי בעליל. שתביא לך את האבקה והמים הסטרילים ותלך ותרכוש ויאל סטרילי ותערבב את שניהם יחד אם הם מתקמצנים להביא לך אחד כזה. אני אפילו דיי מופתע שהיא פשוט מביאה לך ככה את המזרקים למשך תקופה של חודשיים - אבסורד ונגד כל תקנה שאני מכיר של משרד הבריאות.
מזרק אחד לא יספיק לך. בארהב מדברים על תוקף של 28 יום מרגע הערבוב וזה בויאל. אני ממליץ שני מזרקים. אחד שיכינו עכשיו ואחד חודש לאחר מכן. אתה לא רוצה לקבל זיהום בגלל קמצנות של כמה שקלים
בפעם ה 1000 :שורה תחתונה אני צריך להכניס לויאל סטרילי 5000 פרגניל + 1 מיל מים בקטריוסטטים?
כמות המים תלויה בהעדפה האישית. אם תשים 1 מ"ל מים לא תראה שום דבר במזרק כי תצטרך להוציא 0.1 מ"ל כדי לקבל 500IU לכן עדיף לשים או 5 מ"ל או 10 מ"ל מים כדי למשוך 0.5 או 1 מ"ל במזרק בהתאמה.אהלן. היא לא הביאה לי שום דבר ולא עברה על שום תקנה. אני מגיע אליה היום ורציתי לדעת את היחס של הבקטריוסטטים והפרגניל. אם אתה אומר שזה מוביל לזיהום אני מניח שהיא תגיד לי את אותו דבר. שורה תחתונה אני צריך להכניס לויאל סטרילי 5000 פרגניל + 1 מיל מים בקטריוסטטים?
@Moshe , ההסבר מעלה - תקין?בפעם ה 1000 :
1. לוקחים 9 מ"ל מים בקטריוסטטים לתוך וואיל סטרילי
2. לוקחים עוד 1 מ"ל מים בקטריו ושמים אותם בתוך האמפולה עם האבקה (את המים הסטרילים שאתה מקבל עם הפרגניל תזרוק)
3. מעבירים את ה 1 מ"ל מים המעורבבים עם האבקה לתוך הוואיל עם ה 9 מ"ל מים בקטריו
4. יש לך כעת 10 מ"ל מים בקטריו שבהם 5000 יחידות
5. כל חצי מ"ל מכיל 250 יחידות
בהצלחה
מעניין כמה משתמשים במחט פילטר ?כדאי גם להשתמש במחט פילטר להעביר את ה 1 מ"ל ל-9 מ"ל.
זה לא משנה זה נקרא good practice וזה מבוצע בכל מרפאה/בית חולים. מספיק פעם אחת בעשור שתכנס לך זכוכית לתחת/לכתף/לבטן או לאן שאתה מזריק ואתה תדע להשתמש במחט פילטר כל החיים לאחר מכן או שתקבל טראומה ולא תזריק יותר כלום לגוף בחיים. למה לחכות לרגע שזה יקרה אם אתה יכול למנוע את זה ע"י שאיבה עם מחט פילטר שלוקחת עוד חצי דקה בדיוק?מעניין כמה משתמשים במחט פילטר ?
מסכים , זה עניין של נוחות בלבד.10 מיל זו כמות מוגזמת של מים לטעמי
אין חשיבות לכמות המים ובהנחה שהבחור יזריק במחט אינסולין כמו שמתבקש ממש אין צורך בכמות כל כך גדולה!!
וזה כל כך זול ופשוט !השימוש במחט פילטר הכרחי כאשר מדובר באמפולות