הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"הצל" נלחם בשמאלנים ברשת או שלא?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
הגיבו לו:

גן החיות התנ"כי בירושלים - The Jerusalem Biblical Zoo
זהו השם המדעי של הצבי, כפי שהוא מקובל ע"י הקהילה הבינלאומית. כאשר אנו רושמים שמו של בעל חיים אנו מחויבים לשמו כפי שהוא מופיע בספרות המדעית. מדובר בכללים המקובלים בעולם כולו, ללא שום קשר לפוליטיקה. בואו נשקיע את כל האנרגיות החיוביות האלה בשמירת הטבע הישראלי. כאן אנחנו באמת יכולים להשפיע!

• פותח/ת השרשור
הגיבו לו:

גן החיות התנ"כי בירושלים - The Jerusalem Biblical Zoo
זהו השם המדעי של הצבי, כפי שהוא מקובל ע"י הקהילה הבינלאומית. כאשר אנו רושמים שמו של בעל חיים אנו מחויבים לשמו כפי שהוא מופיע בספרות המדעית. מדובר בכללים המקובלים בעולם כולו, ללא שום קשר לפוליטיקה. בואו נשקיע את כל האנרגיות החיוביות האלה בשמירת הטבע הישראלי. כאן אנחנו באמת יכולים להשפיע!
או שהוא הבין שהוא יצא מפגר והאגו משפיע.. או שהוא מפגר מידי ולא מבין שהוא יצא נעל.

אבל עזוב.. תראה את התגובות 🤣

שחטו אותו שם:lol:

תגלית :
הביטוי "פלי" בהטלת מטבע הוא קיצור של פלשתינה. מי שאומר פלי הוא שמאלן.

• פותח/ת השרשור
FB_IMG_1430203094227.jpg

הפוסט של הצל הוא ללא ספק פוסט השנה והדבר הכי מצחיק שקראתי בחיי.אני מתכוון לשמור אותו על כמה disk on key ו ללכת למספר בנקים שם אני אשים אותם בכספות.ובבוא היום כשהיו לי נכדים אני אלך לבנק ואקח את הdisk on key ואראה לנכדים שלי את הפוסט,שידעו מה זה פוסט מצחיק באמת.

נערך לאחרונה:
הוא כזה יצור 🤦‍♂️ אני חושב שמישהו צריך לחסום אותו מהציבור כבר

מה שעצוב פה שהצל "שולט" בהרבה מוחות צעירים
לא ניראה לי שאפשר לקרוא לו ראפר כולה "חיקוי" הראפ מת ממזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית