הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT לסייקל טסט + דיבול

Chestbrah

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
1
64
1
שלום לכולם,
סיימתי סייקל של טסט+ דיבול לפני כחודש, לאחר מכן עשיתי ניקוי של כלומיד + נובלודקס (1 כלומיד 1 נובלודקס בבוקר ובערב).
והיום הבנתי שגם ״מומלץ״ לי לקחת ליב52, קראתי בכמה פורומים של חו״ל והבנתי שיש מוצרים יותר טובים מליב52:
1. NAC של חברת NOW
2. Milk Thistle

אני מבקש את דעתכם לגבי זה..
מה עדיף לי לצרוך?

לא זה ולא זה
הכי טוב זה טודקה תרשום tudca בגוגל ותראה איזה מוצר חזק לכבד , אני הייתי משתמש בו כשלקחתי דיבול 5-7 כדור ביום למשך חודשיים 3 עם ליב52 והכבד שלי נקי אחרי בדיקות דם שעשיתי , כמובן שאני לא ממליץ לאף אחד למשוך דיבול ל 3 חודשים זאת הייתה החלטה שלי

שלום לכולם,
סיימתי סייקל של טסט+ דיבול לפני כחודש, לאחר מכן עשיתי ניקוי של כלומיד + נובלודקס (1 כלומיד 1 נובלודקס בבוקר ובערב).
והיום הבנתי שגם ״מומלץ״ לי לקחת ליב52, קראתי בכמה פורומים של חו״ל והבנתי שיש מוצרים יותר טובים מליב52:
1. NAC של חברת NOW
2. Milk Thistle

אני מבקש את דעתכם לגבי זה..
מה עדיף לי לצרוך?
אתה מבלבל בין PCT לניקוי זה שני דברים שונים!
לכמה זמן לקחת כלומיד+נולבה ??
כדאי שתיקח בחשבון שאם (וכנראה שכן) ההתאוששות שלך תהיה איטית ותאבד לא מעט מהמסה שצברת, ולא רק...
זה בגלל שלא פריגנלת במהלך הסייקל ונכנסת לPCT עם אטרופיה מלאה

• פותח/ת השרשור
אתה מבלבל בין PCT לניקוי זה שני דברים שונים!
לכמה זמן לקחת כלומיד+נולבה ??
כדאי שתיקח בחשבון שאם (וכנראה שכן) ההתאוששות שלך תהיה איטית ותאבד לא מעט מהמסה שצברת, ולא רק...
זה בגלל שלא פריגנלת במהלך הסייקל ונכנסת לPCT עם אטרופיה מלאה
עשיתי פרגניל, ולקחתי נולבה עם כלומיד לשבועיים.
איבדתי המון מסה גם.. אבל השאלה שלי זה אם אני צריך לקחת גם את הליב52?

נולבה עם כלומיד לשבועיים זה לא מספיק,בטח לא אחרי סייקל עם דיבול
פרגניל נתת 500 לשובע במהלך הסייקל ??
בניקוי אני לא מבין אבל קיבלת המלצה מ @LiorKim אתה יכול לאמץ את ההמלצה שלו בראש שקט!

• פותח/ת השרשור
נולבה עם כלומיד לשבועיים זה לא מספיק,בטח לא אחרי סייקל עם דיבול
פרגניל נתת 500 לשובע במהלך הסייקל ??
בניקוי אני לא מבין אבל קיבלת המלצה מ @LiorKim אתה יכול לאמץ את ההמלצה שלו בראש שקט!
נשאר לי עוד נולבה , להמשיך ביחד עם ליב52?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית