הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאי פטאל וס"אל לירן חג׳בי - דעתכם?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
וגם קורה שנשים מתלוננות רק כדי להתנקם או להשיג דברים.

לא יודעת ומאוד סקפטית אם כאן המקרה , אך באופן כללי יש דברים בגו. הייתי "עדה" לסיפור כזה בזמן שירותי הצבאי. חברה שהחליטה להתלונן על מפקדנו בדרגת סגן אלוף בגלל "רמיזות מיניות" לכאורה (והוא באמת היה מניאק לא קטן, גם כלפיי), כדי "לזרז" תהליך בקשת העברה לבסיס אחר. ברגע שהעבירו אותה בסיס היא "שכחה" מכך.

בסעיף 237 לחוק העונשין, נקבע כי העונש על עדות שקר יהיה עד 7 שנות מאסר.

זה שלא ממשים את זה ברוב המוחלט של הפעמים זה עניין אחר... אני אישית מעדיף שיהיו 1000 נשים ששיקרו ולא יעשו להם כלום על עדות שקר מאשר ולו אחת שנאנסה, לא הצליחה להוכיח את זה, הואשמה בעדות שקר ונשלחה לכלא.
הדוגמא שנתת פשוט אווילית, חסרת היגיון ומביכה בטיפושתה.

מה שאתה אומר בעצם זה שאתה מעדיף שיהרסו ל1000 גברים את החיים על לא עוול בכפם,
לעומת אישה אחת שלא הצליחה להוכיח שהטרידו \ אנסו אותה?
יסלחו לי המנהלים אבל אתה פאקינג אהבל.
המצב במדינה הזאת מאוד עגום בתחום הזה ואם כבר אז לרעת הבנות לא הבנים. יש לי לא מעט ידידות שאמרו לי באופן מפורש שכל הפרוצדורה הזאת, המבישה והמכפישה כדי להתלונן על מישהו שאנס לא שווה את כל הטרחה ולא תיתן שום דבר למתלונן בין כה וכה. הדבר היחיד שאולי היה מניע אותן להתלונן זה למנוע ממנו לעשות את זה לאחרות וגם כאן הדעות היו חלוקות. לשחזר את כל האירועים שקרו מול בן אדם זר שכותב הכל ועוד צריך לדרג כמה נהנית מהאונס זה רק מראה כמה כל העניין מגוחך ולא מתחשב.

בינתיים אני אישית שמעתי על ההפך.
נשים שמתלוננות תלונות שווא שיקריות על גברים בשביל "להתנקם". מכיר 3 חבר'ה כאלה בצורה אישית.

עריכה:
WOW! עכשיו קראתי את כל התגובות של WILD ואני בהלם.
ראיתי מטומטמים בחיים שלי אבל כזה עוד לא ראיתי.
אני מאחל לך שבחורה תתלונן עליך ותמרר לך את החיים.

נערך לאחרונה:
הדוגמא שנתת פשוט אווילית, חסרת היגיון ומביכה בטיפושתה.

מה שאתה אומר בעצם זה שאתה מעדיף שיהרסו ל1000 גברים את החיים על לא עוול בכפם,
לעומת אישה אחת שלא הצליחה להוכיח שהטרידו \ אנסו אותה?
יסלחו לי המנהלים אבל אתה פאקינג אהבל.

בינתיים אני אישית שמעתי על ההפך.
נשים שמתלוננות תלונות שווא שיקריות על גברים בשביל "להתנקם". מכיר 3 חבר'ה כאלה בצורה אישית.

עריכה:
WOW! עכשיו קראתי את כל התגובות של WILD ואני בהלם.
ראיתי מטומטמים בחיים שלי אבל כזה עוד לא ראיתי.
אני מאחל לך שבחורה תתלונן עליך ותמרר לך את החיים.
בואנה ימטומטם עצרתי במילה "אהבל" שתרצה שיקראו ויגיבו לדברים שלך תלמד לדבר בכבוד. פשוט ילד קטן, לא יודע איך לנסח את עצמו ואת עמדתו אז מקלל. מקומך בגן, שם הגננת תלטף לך את הראש ותגיד לך כל הכבוד.

גם בלי קשר לשאלה אם זה היה בהסכמה או לא.. בן אדם בגילו ובמעמדו, נשוי עם ילדים, צריך לשים גבולות ולהוות דוגמא.
הרבה מפילים את האחריות עליה ואומרים שהיא פתתה אותו.. גם אם כן וגם אם לא...איפה האחריות שלו? יש חוקים נורא ברורים לגבי יחסים של פקידה ומפקד, בגלל שזה מסוכן שבעל הכח ינצל את מעמדו.

בואנה ימטומטם עצרתי במילה "אהבל" שתרצה שיקראו ויגיבו לדברים שלך תלמד לדבר בכבוד. פשוט ילד קטן, לא יודע איך לנסח את עצמו ואת עמדתו אז מקלל. מקומך בגן, שם הגננת תלטף לך את הראש ותגיד לך כל הכבוד.

בנוסף לכל אתה גם בכיין? 🤪

דיכוטומיה שגויה. אתה גם מעדיף להרוס חיים של 1000 גברים שלא עשו כלום?

וואלה. אז אם יום בהיר אחד, אחת הבחורות שהיה להן את המזל לשכב איתך, תחליט שאתה דוחה אותה ולכן נראה לה שהיא נאנסה, אתה תגיד לה ״לא נורא מותק, את יכולה להרוס את החיים שלי רק בקטנה״?

קבל

אני הייתי בהלם מהתגובות שם, אנשים באמת חושבים שככה זה צריך להתנהל.

tldr: הם מציעים שתלונה תהיה קריטריון מספיק להרשעה באונס, כי אז חלוקת הסיכונים בסקס (אונס/הרשעת שווא) שווה בין הצדדים כביכול.

נערך לאחרונה:
בסעיף 237 לחוק העונשין, נקבע כי העונש על עדות שקר יהיה עד 7 שנות מאסר.

זה שלא ממשים את זה ברוב המוחלט של הפעמים זה עניין אחר... אני אישית מעדיף שיהיו 1000 נשים ששיקרו ולא יעשו להם כלום על עדות שקר מאשר ולו אחת שנאנסה, לא הצליחה להוכיח את זה, הואשמה בעדות שקר ונשלחה לכלא.

המצב במדינה הזאת מאוד עגום בתחום הזה ואם כבר אז לרעת הבנות לא הבנים. יש לי לא מעט ידידות שאמרו לי באופן מפורש שכל הפרוצדורה הזאת, המבישה והמכפישה כדי להתלונן על מישהו שאנס לא שווה את כל הטרחה ולא תיתן שום דבר למתלונן בין כה וכה. הדבר היחיד שאולי היה מניע אותן להתלונן זה למנוע ממנו לעשות את זה לאחרות וגם כאן הדעות היו חלוקות. לשחזר את כל האירועים שקרו מול בן אדם זר שכותב הכל ועוד צריך לדרג כמה נהנית מהאונס זה רק מראה כמה כל העניין מגוחך ולא מתחשב.

בכל מקרה המצב הגיע לאיפה שהוא כיום (כל הפרוצדרה) בגלל אותם עדויות שקר כך שזה אפילו עוד יותר מכעיס.
אשמח לראות קייס שנגמר במעצר למתלוננת והיו המון עדויות שקר במשך השנים ככה שלומר "אין הרבה קייסים כאלו" זה יהיה שקר. ראה ערך הקייס האחרון עם ברלד - המתלוננת הרסה לו את החיים - אתה לא ראית אותו מאז בתקשורת/טלויזיה למרות שהיה בשיא שלו ואתה גם סביר להניח לא תראה אותו יותר.

ראה ערך הקייס האחרון עם ברלד - המתלוננת הרסה לו את החיים - אתה לא ראית אותו מאז בתקשורת/טלוויזיה למרות שהיה בשיא שלו ואתה גם סביר להניח לא תראה אותו יותר.

דוגמה קלסית - הבנאדם "מתחבא" בחדר ממ"ד בבית של ההורים שלו ולא יוצא משם במשך חודשים מרוב הבושה גם כששלחו צוות צילום לבית שלו - שבסופו של דבר נכנס, עשה ראיון עם אימא שלו בסלון.

והבנאדם לא עשה כלום, ומה המתלוננת קיבלה ? ילדה סתומה בת 17 שחיפשה צומי מאבא ואמא.

נערך לאחרונה:
קבל

אני הייתי בהלם מהתגובות שם, אנשים באמת חושבים שככה זה צריך להתנהל.

לא הגעתי לתגובות. ההלם מהלוגיקה הספיק לי.

tldr: הם מציעים שתלונה תהיה קריטריון מספיק להרשעה באונס, כי אז חלוקת הסיכונים בסקס (אונס/הרשעת שווא) שווה בין הצדדים כביכול.

עצוב, אבל לא מפתיע.

בסה"כ יש פה 2 אלמנטים בעיתיים:
1. חוסר ענישה מספקת לאנסים/מטרידים מיניים אמיתיים - במיוחד במסגרת צבאית/משטרה

2. חוסר ענישה מספקת לאלו שמשקרות או שחושבות שהודעוה בוואטסאפ של "ערה?" זו הטרדה מינית וישר רצות להתלונן. אלו צריכות, לדעתי, לקבל עונש פי 2 מסעיף #1. אם האנס מקבל 5 שנים בכלא, אחת שמשקרת צריכה לקבל 10 וכן הלאה.

מה קורה בפועל היום? אותה אחת מקבלת "נו, נו נו..." והכל חוזר אצלה לשגגרה. הגבר לעומת זאת, במיוחד אם שמו נחשף לתקשורת, גמור הן משפחתית והן מקצועית.

נמאס לי מגברים בני 50 שמשוכנעים שהם מתת המין האנושי ואין מצב שהבחורה בת העשרים לא תחשוק בהם. לא תמצא אישה אחת בת 50 עם אותה מידה של הכחשה עצמית.
מסתובבים להם אקס-קציני-צהל שבטוחים שהמחזור החדש שגוייס הוא עבורם.
בא לי להקיא.
ומה בדיוק האנטרס של בחורה בת 20 להתלונן סתם?
ה'פשע' היחיד של המתלוננות היום שהן לא נראות מספיק קורבנות. הן יפות, מלאות בטחון ושמחת חיים בדיוק כמו שכל אחד היה רוצה שהבת שלו תהיה.

ודרך אגב להוציא לפנסיה זה לא עונש הולם.

אני ממש לא מסכים איתך, מכיר אישית כמה בנות שיצאו אם גברים מבוגרים 40-45+, לרוב זה היה נגמר אחרי מספר שנים בודדות בגלל שהבחורה מתבגרת ומבינה שהיא לא רוצה מישהוא זקן, אפילו אמא שלי פעם סיפרה לי שהיה לה "קראש" על המרצה שלה שהיה בן 45, אחת הסיבות בעיקר היו שהוא יאנו כבר מצליח בנוסף הוא בעל סמכות (מרצה באוניברסיטה) היא הייתה בת 18-19 אז, וכמו שהיא אמרה הגברים בגיל שלה תמיד נראו לה ילדותיים. בסופו של דבר כמו שהיא אמרה מזל שהיא לא עשתה כלום כי באמת פעם הגיליים היה עושה את שלו.

לדעתי לא היה אונס כמו שהוא, יכול מאוד שהיו להם מערכת לא בריאה בין פקוד ופקודה, שזה באמת לא משהו שצריך להיות במיוחד במסגרת צבא/משטרה, והדחה ניראת לי משהו נכון, אבל מפה לעבירות אונס ? ניראה לי ממש מוגזם, במיוחד אם איך שהבחורות היום מתנהגות בצבא, באות מחבקות מפקד שלהם ומאמי שלי מה תרצה ומאמי שלי ....
אם באמת היה אונס או משהו קרוב לזה זה היה יוצא יותר מוקדם ומתנהל ממש אחרת.

כמו שהרבה רשמו פה צריך מאוד להחמיר ענישה של עדות שקר, במיוחד למקרים כאלו של אונס, כיום רק זה שהמקרה מגיעה לתקשורת זה הורס קריירה שלמה של בן אדם, זה הורס אותו מבחינת המשך חיים גם ברוב המקרים. הבחורה מקבלת נו נו נו, ופה זה נגמר.
מה שכל זה יוצר זה לגיטמציה לבחורה פשוט להתנקם בגבר, ללא פחד שהיא תקבל עונש כלשהוא.

@Wild , אני לא יודע איפה אתה חיי, אבל כמו שרשמו לך וכמו שרשמתי למעלה, אסור שככה יתנהל הבית משפט, כבר היום יש לי פחד להיפרד מבחורה בגלל האפשרות לנקמות מצדה, מה שגורר שאני מנסה לגרום לכך שהבחורה תפרד ממני.

אני ממש לא מסכים איתך, מכיר אישית כמה בנות שיצאו אם גברים מבוגרים 40-45+, לרוב זה היה נגמר אחרי מספר שנים בודדות בגלל שהבחורה מתבגרת ומבינה שהיא לא רוצה מישהוא זקן, אפילו אמא שלי פעם סיפרה לי שהיה לה "קראש" על המרצה שלה שהיה בן 45, אחת הסיבות בעיקר היו שהוא יאנו כבר מצליח בנוסף הוא בעל סמכות (מרצה באוניברסיטה) היא הייתה בת 18-19 אז, וכמו שהיא אמרה הגברים בגיל שלה תמיד נראו לה ילדותיים. בסופו של דבר כמו שהיא אמרה מזל שהיא לא עשתה כלום כי באמת פעם הגיליים היה עושה את שלו.

לדעתי לא היה אונס כמו שהוא, יכול מאוד שהיו להם מערכת לא בריאה בין פקוד ופקודה, שזה באמת לא משהו שצריך להיות במיוחד במסגרת צבא/משטרה, והדחה ניראת לי משהו נכון, אבל מפה לעבירות אונס ? ניראה לי ממש מוגזם, במיוחד אם איך שהבחורות היום מתנהגות בצבא, באות מחבקות מפקד שלהם ומאמי שלי מה תרצה ומאמי שלי ....
אם באמת היה אונס או משהו קרוב לזה זה היה יוצא יותר מוקדם ומתנהל ממש אחרת.

כמו שהרבה רשמו פה צריך מאוד להחמיר ענישה של עדות שקר, במיוחד למקרים כאלו של אונס, כיום רק זה שהמקרה מגיעה לתקשורת זה הורס קריירה שלמה של בן אדם, זה הורס אותו מבחינת המשך חיים גם ברוב המקרים. הבחורה מקבלת נו נו נו, ופה זה נגמר.
מה שכל זה יוצר זה לגיטמציה לבחורה פשוט להתנקם בגבר, ללא פחד שהיא תקבל עונש כלשהוא.

@Wild , אני לא יודע איפה אתה חיי, אבל כמו שרשמו לך וכמו שרשמתי למעלה, אסור שככה יתנהל הבית משפט, כבר היום יש לי פחד להיפרד מבחורה בגלל האפשרות לנקמות מצדה, מה שגורר שאני מנסה לגרום לכך שהבחורה תפרד ממני.

*עם
*מישהו
*יענו
*פער הגילאים
*הייתה להם מערכת...
*נראית
*עם
*מחבקות את המפקד שלהן
*כלשהו
*חי
*בית המשפט

אתה הולך לשנוא אותי עכשיו 😣

*עם
*מישהו
*יענו
*פער הגילאים
*הייתה להם מערכת...
*נראית
*עם
*מחבקות את המפקד שלהן
*כלשהו
*חי
*בית המשפט

אתה הולך לשנוא אותי עכשיו 😣
אני יודע מזמן שאני אוטיסט, מזל שכאשר אני רושם מיילים בעבודה יש תיקון שגיעות אוטומטי, אחרת גם שם היו יודעים שאני אוטיסט.

אני יודע מזמן שאני אוטיסט, מזל שכאשר אני רושם מיילים בעבודה יש תיקון שגיעות אוטומטי, אחרת גם שם היו יודעים שאני אוטיסט.
חחחחחח תיקנתי על מנת ללמד אותך.. אם עזרתי ולו במעט אז עשיתי את שלי
תיקנתי על מנת ללמד אותך.. אם עזרתי ולו במעט אז עשיתי את שלי

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

תיקנתי על מנת ללמד אותך.. אם עזרתי ולו במעט אז עשיתי את שלי
אני מעל 20 שנה בארץ, בן 28. אם עד עכשיו לא ללמדתי ניראה לי אני כבר לא ילמד בחיים. אבל תודה על הניסיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית