הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאי פטאל וס"אל לירן חג׳בי - דעתכם?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה מוזמן לעבור על הלוג שלי, ניראה לי תקבל אורגזמה מכל שגיאות הכתיב שלי 😃

גם אתה מוזמן
כבר פעמיים קראתי שאתה אוטיסט, אז אני לא טורח. רק תיקנתי את טל שכשל בלתקן אותך 😃

עושה רושם של ילדה לא בריאה כ"כ בנפשה....

ראיתם באיזה פוזה היא הייתה עם הבגדים, משקפי השמש, התכשיטים, התיק וכו'?
חיה בפאקינג סרט, ילדה בת 19 שחושבת שהיא אישה בת 30. נמאס מהפלצניות הצהובות האלו.

"במהלך ההתכתבות כתבה פטאל: "אני מרגישה חרא, מתה שתכתוב משהו". מאוחר יותר פנתה אליו במילים: "לירן, אני לא נרדמת. ממש מרגישה צורך לדבר איתך".

על פי ההתכתבויות שפורסמו, בבוקר שלאחר מסריה של החיילת כתב לה מפקדה: "כואב לי בכל הגוף... וגם בלב... גמור ממך. פגוע ממך. חבל כל כך". פטאל השיבה: "ממש לא נראה ככה. אתה בקושי מסתכל עליי וגם אם מסתכל נועץ בי מבטים שבא לי למות. אתה יודע כמה אתה חשוב ומשמעותי בשבילי, כמה שאני מעריכה ואוהבת אותך".

זיינה לו את הקריירה.

ראיתי את הוידאו שלה כשהיא נכנסה לבית משפט עם כל הפמליה שלה. שמה משקפי שמש כאילו וכ"כ נפגעה כאילו עשו בה לינץ' קבוצתי.

יש לי חבר ששירת איתה... אומר שיצא לה שם של שרמוטה ובגלל זה היא עשתה את זה.

בחורה הזויה...

זה כמו שעכשיו א' מבית הנשיא תתקשר לקצב או הבחורות שהותקפו ע"י מפקדים במשטרה יצרו איתם קשר, מה נסגר ?

חג'בי ואישתו התראיינו למוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות

היה משהו מעניין?
ואשתו קיבלה את זה בהבנה? איך?

ישבה איתו בכל הראיון ובחלק מהשאלות גם ענתה.

אמרה שבסופו של דבר הוא לא יצטרך לתת דין וחשבון לאף אחד חוץ ממנה.

אחרי הראיון הזה באמת שאני מאמין לו. שניהם סיפרו שהוא הודה רק בהתנהגות בלתי הולמת רק כדי לא למרוח את המשפט על גבי השנים ושהמשפחה שלו לא תסבול בדרך.

בתור לוחם בגבעתי, אפילו שלא הייתי בגדוד של חג'בי, אי אפשר היה שלא לשמוע עליו דברים טובים בצורה קיצונית כל הזמן. אם זה מקצינים בכירים שהיו בטוחים שהוא מיועד לגדולות (יש כאלה שאפילו הזכירו את המילה רמטכ"ל) ואם זה מהחיילים שלו שלא הפסיקו לשבח ולהלל אותו גם בתור מפקד וקצין וגם בתור בן אדם.
אני לא בטוח בפרטי המקרה ב100% לכן אני לא רוצה לקבוע שום דבר אבל אני אישית מאמין בו, מאמין בזה שהייתה סוג של "מזימה" מצד הסמגד שלו (גם אותו אני מכיר אישית) ולא מאמין למאי פטאל.

מתחילה כבר להמאיס את עצמה.

אחרי שקראתי את הכתבה בידיעות אחרונות עם חג'בי ואישתו - אני מאמין להם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית