הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן והתייעצות לגבי המשך הדרך

• פותח/ת השרשור eli1ran
  • פורסם בתאריך

eli1ran

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
גובה: 1.75
משקל: 74

אז ככה, לפני שנה וחצי בערך שקלתי כמעט 90 ק"ג והייתי ממש שמן, התחלתי דיאטה ששילבה
הליכות ותפריט בעל 1500 קלוריות ביום, וככה תוך 3-4 חודשים הורדתי 17 ק"ג.

לאחרונה התחלתי תכנית מסה AB 4 פעמים בשבוע ושילוב של ריצות (חצי שעה בערך 3-4 פעמים בשבוע), תוך שילוב תזונה נכונה (ברוב השבוע) ועליתי בערך 4 ק"ג תוך 3-4 חודשים בערך, וככה אני נראה כיום. עכשיו אני מאוד הייתי רוצה להתחטב עוד מאשר לעבוד על מסה
מפני שהמותניים שלי עדיין מלאים ואם אמשיך במסה אצבור שומן והם רק יגדלו.
הייתי רוצה שתעריכו את אחוזי השומן שלי ותייעצו לי מה כדאי לי לעשות.

m2ylodmy23fd.jpg

ראשית, 👋 לאתר.

התמונה הזו גרועה!! תפרסם תמונה טובה יותר, והסיכויים לקבלת תשובות טובות יותר יגדלו.

לפי הההודעה שלך אתה פשוט מבקש הסכמה לעבור תהליך חיטוב 😃.

אני לא מהמומחים בענייני אימונים, אך נראה לי שריצות למשך כחצי שעה, 4-3 פעמים בשבוע לא בדיוק תורמות לעלייה במסה. חגורת השומן במתניים די בולטת, וסביר להניח שחיטוב הוא רעיון טוב מאוד.

בכל מקרה, עדיף שתחכה לתגובות המומחים בנושא זה.

השאלה העיקרית היא: מה מטרת האימונים, מלבד ירידה במשקל? או במלים אחרות, למה אתה שואף?

במקרה שלך זה נראה כמו עניין של מה שאתה מעדיף באופן אישי, אבל אני אישית במצבך הייתי
עושה מסה במשך חודשיים עד ארבעה חודשים תלוי עד כמה %שומן יעלה, כי הקיץ עומד להיגמר
ועד 18% אתה תיראה אותו דבר עם בגדים (אולי יותר גדול בזכות מסת שריר) ואז תוכל לעשות חיטוב עד תחילת הקיץ.

זה אחוז שומן שקרי לגמרי נו, תהיה יותר חזק ובכושר וזה ישתנה מיידית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית