ייעוץ לא מצליח לסדר טכניקה המון זמן, מחפש מאמן אישי (כרמיאל עד חיפה)

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
מצב כרגע: https://www.lbs.co.il/threads/65374/
יש הכל שם בעמוד הראשון ובעמוד האחרון.

אני מנסה להיכנס לSS מתחילת השנה, עם בערך 2 הפסקות בגלל טכניקה והפסקה שלישית שאני כרגע נמצא בה ועובד רק על לסדר את הטכניקה של הסקוואט+דדליפט, כל הזמן ניסיתי לשפר את הטכניקה, ראיתי כל כך הרבה סירטונים וחזרתי על המון סירטונים מספר רב של פעמים, מתחיל להימאס.

הייתי ב3 אימונים אישיים עם אחד מהמנהלים בפורום במשך חודש-חודשיים ועדיין לפי מה שהבנתי מפה הטכניקה שלי לא מספיק טובה בשביל לחזור לSS ולהתקדם למשקלים שיותר כבדים לי.
אני כרגע בחודש+ של עבודה ממוקדת בטכניקה של סקוואט+דדליפט ויש לא קצת התקדמות בטכניקה, אבל זה עדיין לא מספיק טוב בשביל לחזור לSS.

אני מחפש מאמן אישי מאיזור כרמיאל עד מקסימום חיפה.

זה נראה לכם ריאלי שמצב שלי כרגע אימון אישי אחד יכול להביא את הטכניקה של הסקוואט והדדליפט שלי ולרמה שאני אוכל לחזור לSS? (כמובן שאני אמשיך לעבוד על הטכניקה אבל רק להביא אותה למצב מספיק טוב שממנו אני אוכל להתקדם לבד)

אני רק רוצה שוב לומר לך - הטכניקה לקראת הסוף היתה רחוקה מלהיות גרועה. הסרטונים שהעלית - לא האחרונים, אלה שלפניהם, היו בסדר גמור. שיפור ענק. אני לא מתערב לך בהחלטה, מאמן אישי זה דבר נהדר אם יש לך אפשרות כספית, הוא יכול בצ'יק לארגן לך הרבה דברים בראש, אבל שלא תחשוב שאתה כזה גרוע, כי זה ממש לא נכון.

• פותח/ת השרשור
אני רק רוצה שוב לומר לך - הטכניקה לקראת הסוף היתה רחוקה מלהיות גרועה. הסרטונים שהעלית - לא האחרונים, אלה שלפניהם, היו בסדר גמור. שיפור ענק. אני לא מתערב לך בהחלטה, מאמן אישי זה דבר נהדר אם יש לך אפשרות כספית, הוא יכול בצ'יק לארגן לך הרבה דברים בראש, אבל שלא תחשוב שאתה כזה גרוע, כי זה ממש לא נכון.
אני ממש מודה לך על העידוד, אתה ממש עוזר 😃
אני פשוט רוצה כבר לסגור את העיניין של הטכניקה אז אני מעדיף לנסות לקדם תהליכים, לפי מה שאני רואה בסירטונים, הדדליפט לא היה ממש במקום אבל הסקוואט הכבד האחרון זה רק נראה לי שיש באטווינק קטן, מה עוד בעייתי בו?

אני מרגיש שאני חייב לכתוב לך את זה שוב, @stitch 👑 אתה עזרת לי כל כך, אני לא יכול להסביר כמה אני מודה לך.
תודה רבה על כל העזרה עד עכשיו, אני ממש מעריך את כל מה שעשית פה.

ותודה רבה גם ל @White Walker ו @Tank, באמת שכולכם פה אחד אחד תותחים.

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

אני ממש מודה לך על העידוד, אתה ממש עוזר 😃
אני פשוט רוצה כבר לסגור את העיניין של הטכניקה אז אני מעדיף לנסות לקדם תהליכים, לפי מה שאני רואה בסירטונים, הדדליפט לא היה ממש במקום אבל הסקוואט הכבד האחרון זה רק נראה לי שיש באטווינק קטן, מה עוד בעייתי בו?

אני מרגיש שאני חייב לכתוב לך את זה שוב, @stitch 👑 אתה עזרת לי כל כך, אני לא יכול להסביר כמה אני מודה לך.
תודה רבה על כל העזרה עד עכשיו, אני ממש מעריך את כל מה שעשית פה.

ותודה רבה גם ל @White Walker ו @Tank, באמת שכולכם פה אחד אחד תותחים.

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
כשמגיע מישהו עם מוטיבציה ונחישות להצלחה כמו שלך, קשה שלא לרצות לעזור ולפרגן.
המשך בדרך הטובה, העבודה הקשה משתלמת 😃

והכל בכיף, בשביל זה אנחנו כאן.

• פותח/ת השרשור
כשמגיע מישהו עם מוטיבציה ונחישות להצלחה כמו שלך, קשה שלא לרצות לעזור ולפרגן.
המשך בדרך הטובה, העבודה הקשה משתלמת 😃

והכל בכיף, בשביל זה אנחנו כאן.
תודה רבה, כולם בlbs כל כך עוזרים, אני ממש נהנה לשתף פה את ההיתקדמות שלי, אני אמשיך לעדכן פה גם בלוג (שאני אחזור לSS) וכשאני אגיע למשקלים יותר מעניינים.

קח בחשבון שבהתחלה זה כמו מעגל - אתה מצליח במשקל מסוים לתת טכניקה טובה, ואז כשאתה מעלה את המשקל - הטכניקה תתערער לך, עד שתשפר אותה שוב, זה חלק בלתי נפרד מהתהליך של לימוד הטכניקה. (אגב אני מתאמן מתחיל, אז אני אומר את זה ממקור ראשון 😃 )

לא ראיתי אותך מבצע שום תרגיל ככה שאני לא יודע מה המצב שלך מבחינת טכניקה, אבל אני חושב שאמרתי לך בפעם הקודמת שחיפשת מאמן (לא בטוח אם זה היית אתה), שיש אנשים בודדים בישראל שיכולים לתת לך את התמורה המבוקשת, ולכן להגביל את עצמך לאיזור קטן וספציפי יכול להיות בעייתי מאוד. לא מעט מתאמנים (מהפורום ולא מהפורום) נוסעים ברכב / רכבת / אוטובוס במשך שעות בשביל להתפתח בתחום. מה שקרה מאז זה (לפי מה שאני מבין ממך) שרק בזבזת זמן עד שהחלטת להגדיל את הרדיוס גם לחיפה, ועכשיו סביר להניח שיהיה לך יותר פשוט למצוא מאמן.
בכל אופן, מאחל הרבה בהצלחה. אני לא שייך לאיזור שציינת (לפחות כרגע) אבל בכל מקרה מוזמן לשלוח מייל אם לא תמצא.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי אותך מבצע שום תרגיל ככה שאני לא יודע מה המצב שלך מבחינת טכניקה, אבל אני חושב שאמרתי לך בפעם הקודמת שחיפשת מאמן (לא בטוח אם זה היית אתה), שיש אנשים בודדים בישראל שיכולים לתת לך את התמורה המבוקשת, ולכן להגביל את עצמך לאיזור קטן וספציפי יכול להיות בעייתי מאוד. לא מעט מתאמנים (מהפורום ולא מהפורום) נוסעים ברכב / רכבת / אוטובוס במשך שעות בשביל להתפתח בתחום. מה שקרה מאז זה (לפי מה שאני מבין ממך) שרק בזבזת זמן עד שהחלטת להגדיל את הרדיוס גם לחיפה, ועכשיו סביר להניח שיהיה לך יותר פשוט למצוא מאמן.
בכל אופן, מאחל הרבה בהצלחה. אני לא שייך לאיזור שציינת (לפחות כרגע) אבל בכל מקרה מוזמן לשלוח מייל אם לא תמצא.

בהצלחה.

תודה רבה על העצות והתמיכה, כמו שאמרתי, מי שאימן אותי עד עכשיו הוא מישהו מהפורום פה שהיה מנהל, הגעתי לחיפה גם באימונים בשבילו (שעלה לי לא קצת כסף גם) וככה שהבנתי מאז שאני צריך להשקיע לא קצת מאמצים בשביל להשפר.
אם שוב שום דבר לא מסתדר אני אקח בחשבון ליצור איתך קשר במידה ונוכל למצוא סידור, אבל בנתיים אני אנסה את יוסי.

אם בא לך להציץ בסירטונים אז הנה 2 סירטונים במשקלים שקשים לי:

סקוואט:

ודדליפט:

אני יכול להגיד לך בלב שלם שהמצב שלך לא גרוע בכלל.
חשוב ללמוד להפעיל את הגב התחתון ולשמור אותו מכווץ במהלך התנועה, זה בולט אצלך בסקוואט יותר.

• פותח/ת השרשור
יוסי קלמנוביץ, מכון act חיפה

אני מנסה ליצור קשר כמה שיותר מהר עם יוסי, הוא לא היה זמין בlbs בימים האחרונים ואני רוצה להתחיל להתקדם כבר, זה נראה לכם לגיטימי להיתקשר לAct בשעות היום בשביל לנסות ליצור איתו קשר?

• פותח/ת השרשור
"אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה."

אני עכשיו מתבאס על זה שלא התאמנתי אצלו לפני כל ה5 חודשים האחרונים שניסיתי ללמוד את הטכניקה.

"אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה."

אני עכשיו מתבאס על זה שלא התאמנתי אצלו לפני כל ה5 חודשים האחרונים שניסיתי ללמוד את הטכניקה.
תסתכל על החצי כוס המלאה, אני ביזבזתי יותר זמן על אימונים עם טכניקה לקויה שלא קידמה אותי לשום מקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית