הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה עם גיינר

מצב
השרשור נעול
תפריט בונים לפי טעם אישי. יש לך בפורטל תפריטי תזונה למסה <.
חשב את ה BMR ( כמות הקלוריות שהגוף שלך שורף ביומיום) תכפיל ב1.2 ותקבל את הRMR שלך (כמות הקלוריות שהגוף שלך שורף פלוס פעילויות קטנות) ובמידה ואתה מתחיל הייתי ממליץ לך ללכת על שבוע ניטראלי ( לאכול את כמות הקלוריות של הRMR שלך) ורק אח"כ להתחיל את הפלוס הקלורי בתפריט.
חלבון בתפריט כפול 2 ממשקל גוף , שומן כפול 1 ממשקל גוף וכל השאר מפחמימות.
בהצלחה והייתי ממליץ לך להתחיל לקרוא כאן.

נערך לאחרונה:
אין פה שאלה אפילו
יש בקשה "אני רוצה תפריט מסה"
אני חושב שלאנשים כאלו צריך להגיד לאכול רק טונה במים, בלי כלום כי אחרת החלבון לא נספג, ובשביל פחמימה שיאכלו 2000 קלוריות של חסה/כרוב.

יש בקשה "אני רוצה תפריט מסה"
אני חושב שלאנשים כאלו צריך להגיד לאכול רק טונה במים, בלי כלום כי אחרת החלבון לא נספג, ובשביל פחמימה שיאכלו 2000 קלוריות של חסה/כרוב.
אני באמת רוצה להאמין שאין פה את הבקשה הזו.לכן אני שואל בשנית.

קח תפריט לדוגמה מהפורטל
תפסיק לקחת גיינר זה זבל.
תכין גיינר איכותי בבית - אבקת חלבון - חלבון, חמאת בוטנים - שומן, חלב - הנוזל מן הסתם שיהיה טעים במקום מים ושיבולת שועל - פחמימה
כמובן שאתה יכול לשנות את השומן בטחינה אם אתה אוהב שייק עם טחינה, יש לך גם שמן קוקוס וכו'

היי אלעד,
הפורום הזה לא נועד לבניית תפריטים לפי בקשה, אלא ללמידה ומענה על שאלות, התייעצות בנוגע לבעיות ספציפיות וכדומה.
אם יש לך בקשה או שאלה מסוימת אנא התנסח כראוי ובמפורט, עדיף שאלות ספציפיות ולא "אני רוצה ככה וככה". נסה לחשוב מה אתה עדיין לא מבין לגבי התהליך ואילו דברים כן חשוב לך להבין.

מה שכן תוכל למצוא כאן הם מאמרים ושאלות דומות לשלך (בעזרת החיפוש למעלה בצד שמאל), בהם תוכל להיעזר על מנת להגיע למטרה שלך. למשל: תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת שריר | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף (יש כאן דוגמאות לתפריטים למסה, אבל נדרשת התאמה אישית לעתים).

אם כן תרצה שמישהו יבנה עבורך תפריט או ייעוץ, זה לרוב ייעשה בתשלום. אנחנו מציעים את השירות הזה כאן: LBS ייעוץ אונליין בתזונה וכושר

___

דברים כלליים לגבי מסה:
- אתה לא צריך גיינר, אתה צריך לאכול מספיק כדי לעלות במשקל הגוף שלך בקצב של 1%-0.5% בחודש.
את הקצב אתה מחשב לפי ממוצעי שקילות. נשקלים מדי יום אחרי שירותים, בבוקר > מחשבים את המשקל הממוצע לכל שבוע > משווים את שינוי המשקל בין הממוצעים של כל שבוע.

- דאג לכמות מספקת של חלבון (1.6-2.2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף) + אימוני כוח.

- אם זו הפעם הראשונה שלך מומלץ שתיעזר במאמן + תזונאי.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית