הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שפיץ ראשון ברגל -כאבים ונפיחות

vadim_bb

משתמש פעיל
452
135
נק' מוניטין:
195
452
135
סייקל שני יצא לדרך .
הזרקתי לרגל . פעם ראשונה זריקה טסט אנתת ובלדנון .
התוצאה נפיחות ברגל וכאבים ..קשה ללכת .

למה קורה <?

שמע בגדול רגל ( 4 ראשי) אני מניח שהזרקת שם זה אחד המקומות הכואבים ביותר שיש אם אתה בטעות פוגע שם באיזה וריד או כלי דם גדולים או באיזה עצב. זה גם כואב וגם יש מצב לצליעה למשך כמה ימים.
תמיד שאתה מקבל סייקל אם חומרים חדשים עדיף שתזריק בישבן או מקסימום כתף שתראה גם איך השריר שלך מגיב לשמן הזה כי אם השמן לא טוב ויש אודם ונפיחות וכאבים עדיף שזה יהיה בישבן ולא ברגל.
צריך להיות גם די מיומן ולדעת במדויק איפו להזריק ברגל (כנל בשאר מקומות-פשוט ברגל אם תעשה טעות זה צליעה שבוע) גם השריר שלך שם בתול פעם ראשונה קיבל שפיץ...
תעלה תמונה בוא נראה תמצב ותסמן אם האצבע גם איפו הנקודת הזרקה.

• פותח/ת השרשור
שמע בגדול רגל ( 4 ראשי) אני מניח שהזרקת שם זה אחד המקומות הכואבים ביותר שיש אם אתה בטעות פוגע שם באיזה וריד או כלי דם גדולים או באיזה עצב. זה גם כואב וגם יש מצב לצליעה למשך כמה ימים.
תמיד שאתה מקבל סייקל אם חומרים חדשים עדיף שתזריק בישבן או מקסימום כתף שתראה גם איך השריר שלך מגיב לשמן הזה כי אם השמן לא טוב ויש אודם ונפיחות וכאבים עדיף שזה יהיה בישבן ולא ברגל.
צריך להיות גם די מיומן ולדעת במדויק איפו להזריק ברגל (כנל בשאר מקומות-פשוט ברגל אם תעשה טעות זה צליעה שבוע) גם השריר שלך שם בתול פעם ראשונה קיבל שפיץ...
תעלה תמונה בוא נראה תמצב ותסמן אם האצבע גם איפו הנקודת הזרקה.

הרגל הימנית היא הפצועה כמו שרואים . גם היא די נפוחה תראה את ההבדל בין הרגליים כל השריר נפוח עד הקרסול .
שכחתי לציין שזה היה גם 3.5 סיסי . אולי זה הסיבה ?
בעיקרון אני לא נלחץ מיזה וכמובן אם זה יסתדר אני יסבול את זה .. משחה נגד כאבי שרירים תעזור ?

לא יודע אם זה קשור אבל אני סוחט מאישתי מסג' בתחת אחרי הזריקה עם וולטרן , יום אחרי אני לא מרגיש את הזריקה.

הרגל הימנית היא הפצועה כמו שרואים . גם היא די נפוחה תראה את ההבדל בין הרגליים כל השריר נפוח עד הקרסול .
בעיקרון אני לא נלחץ מיזה וכמובן אם זה יסתדר אני יסבול את זה .. משחה נגד כאבי שרירים תעזור ?

אתה בחור אמיץ לתת 3.5 סיסי לראשונה בחייך ברגל, כמות לא קטנה בכלל.
רוב הסיכויים שמה שאתה מתאר פה זה באמת בגלל המקום הבתול ברגל שלעולם לא ידע מה זה מחט ואז בבום הבאת לו 3.5 .
לא עדיף לישבן ? פחות כואב פחות בעייתי.

המיקום נראה + - בסדר או שאולי זה רק התמונה אבל לדעתי צריך לתת טיפה יותר גבוה.
בכל מקרה אם תיתן שפיץ בישבן ולא יהיה לך את התסמינים שאתה מתאר כרגע.
אז השמן בסדר וזה אחת מהסיבות שרשמתי קודם. 3.5 מייל ברגל זה תקין זה לא יותר מידי. זה שריר מספיק גדול בשביל לקלוט תשמן הזה.
דרך אגב איך זה 3.5 מייל ? באיזה מינונים של כל דבר אתה משתמש שם?

• פותח/ת השרשור
המיקום נראה + - בסדר או שאולי זה רק התמונה אבל לדעתי צריך לתת טיפה יותר גבוה.
בכל מקרה אם תיתן שפיץ בישבן ולא יהיה לך את התסמינים שאתה מתאר כרגע.
אז השמן בסדר וזה אחת מהסיבות שרשמתי קודם. 3.5 מייל ברגל זה תקין זה לא יותר מידי. זה שריר מספיק גדול בשביל לקלוט תשמן הזה.
דרך אגב איך זה 3.5 מייל ? באיזה מינונים של כל דבר אתה משתמש שם?
לשבוע הראשון נותן 750 טסט ו600 בולד כל זריקה . 1.5 +2 [הבולד 300 ]
אחרי זה ימשיך אם 600 שבועי .

השאלה הכי חושבה- האם הרגל הימנית חמה יותר (אפילו במעט) מהרגל השמאלית?
האם הנפיחות גדלה מאז?

אם כן זה צלוליטיס שנגרמת מסטפילוקוקוס אריואוס, תצטרך לקחת 5 ימים של כדורי צפורל 500 מ"ג, 2 כדורים 3 פעמים ביום ל-5 ימים.
תצטרך מרשם דבר איתי.
גם מומלץ לקחת פרדניזון 20 מ"ג פעמים ביום ל-3 ימים במקביל.

אם אין ישפור תוך 3 ימים, עוברים לאוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום לשבוע.

• פותח/ת השרשור
השאלה הכי חושבה- האם הרגל הימנית חמה יותר (אפילו במעט) מהרגל השמאלית?
האם הנפיחות גדלה מאז?

אם כן זה צלוליטיס שנגרמת מסטפילוקוקוס אריואוס, תצטרך לקחת 5 ימים של כדורי צפורל 500 מ"ג, 2 כדורים 3 פעמים ביום ל-5 ימים.
תצטרך מרשם דבר איתי.
גם מומלץ לקחת פרדניזון 20 מ"ג פעמים ביום ל-3 ימים במקביל.

אם אין ישפור תוך 3 ימים, עוברים לאוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום לשבוע.
זה לא יעבור לבד ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית