עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע בגדול רגל ( 4 ראשי) אני מניח שהזרקת שם זה אחד המקומות הכואבים ביותר שיש אם אתה בטעות פוגע שם באיזה וריד או כלי דם גדולים או באיזה עצב. זה גם כואב וגם יש מצב לצליעה למשך כמה ימים.
תמיד שאתה מקבל סייקל אם חומרים חדשים עדיף שתזריק בישבן או מקסימום כתף שתראה גם איך השריר שלך מגיב לשמן הזה כי אם השמן לא טוב ויש אודם ונפיחות וכאבים עדיף שזה יהיה בישבן ולא ברגל.
צריך להיות גם די מיומן ולדעת במדויק איפו להזריק ברגל (כנל בשאר מקומות-פשוט ברגל אם תעשה טעות זה צליעה שבוע) גם השריר שלך שם בתול פעם ראשונה קיבל שפיץ...
תעלה תמונה בוא נראה תמצב ותסמן אם האצבע גם איפו הנקודת הזרקה.
המיקום נראה + - בסדר או שאולי זה רק התמונה אבל לדעתי צריך לתת טיפה יותר גבוה.הרגל הימנית היא הפצועה כמו שרואים . גם היא די נפוחה תראה את ההבדל בין הרגליים כל השריר נפוח עד הקרסול .
שכחתי לציין שזה היה גם 3.5 סיסי . אולי זה הסיבה ?
בעיקרון אני לא נלחץ מיזה וכמובן אם זה יסתדר אני יסבול את זה .. משחה נגד כאבי שרירים תעזור ?
לשבוע הראשון נותן 750 טסט ו600 בולד כל זריקה . 1.5 +2 [הבולד 300 ]המיקום נראה + - בסדר או שאולי זה רק התמונה אבל לדעתי צריך לתת טיפה יותר גבוה.
בכל מקרה אם תיתן שפיץ בישבן ולא יהיה לך את התסמינים שאתה מתאר כרגע.
אז השמן בסדר וזה אחת מהסיבות שרשמתי קודם. 3.5 מייל ברגל זה תקין זה לא יותר מידי. זה שריר מספיק גדול בשביל לקלוט תשמן הזה.
דרך אגב איך זה 3.5 מייל ? באיזה מינונים של כל דבר אתה משתמש שם?
זה לא יעבור לבד ?השאלה הכי חושבה- האם הרגל הימנית חמה יותר (אפילו במעט) מהרגל השמאלית?
האם הנפיחות גדלה מאז?
אם כן זה צלוליטיס שנגרמת מסטפילוקוקוס אריואוס, תצטרך לקחת 5 ימים של כדורי צפורל 500 מ"ג, 2 כדורים 3 פעמים ביום ל-5 ימים.
תצטרך מרשם דבר איתי.
גם מומלץ לקחת פרדניזון 20 מ"ג פעמים ביום ל-3 ימים במקביל.
אם אין ישפור תוך 3 ימים, עוברים לאוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום לשבוע.