הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים מרתיחה שקיבל חבר.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
לי לא מפריע שמאמנים זורקים זין על תוכניות אימון של מתאמנים, רק מעצבן שאנשים שואלים שאלה את המדריך וזה נראה שהוא מאתגר את עצמו להכניס כמה שיותר מיתוסים במשפט אחד.

דבר ראשון זה באמת לא הגרועים ביותר שראיתי (ותאימנו לי ראיתי גרועים יותר)
דבר שני אם כול הכבוד לחבר שלך אני לא מכיר אותו ולא יודע מה הרקע שלו ומה יכולת הטכניקה הסיסית שלו בהקשר להרבה דברים
1 יכול להיות שאני לא יכול לתת לו סקאווט כי גולשות לו הבירכיים בצורה נוראית\יש לו בק וינק ענק \השכמות שלו חלשות מידי והחזה שלו קורס בכול חזרה.
2 יכול להיות שאני לא יכול לתת לו דדליפט כי הבן אדם לא מבין את קונספט של גב ישר , ואני לא יכול להיות שמה כול אימון שלו ולדחוף את הגב קדימה כדיי שלא יפצע(ושוב בירכיים גולשות וכול זה...)
3 אני לא יוכל לתת לו פרס כי המוט של עשרים כבד לו מידיי והוא מעקם את הגב ועושה חצי תנועות
4 אני לא יכול לתת לו בנץ פרס כי הוא לא מצליח לייצב מוט פשוט וריק לבד,וסליחה להשאיר אותו לבד כול אימון אם הסיכוי שיעלה מישקל כמו מפגר בתרגיל הכי מסוכן במכון זאת לא אפשרות.
מעבר לזה למרות שאת כול הנוקדות האלו אפשר לתקן אני עדיין לא יוכל לעשות זאת ב45 דקות שהקיצבו לי
סליחה אבל זה נכון אני ניסיתי
עוד משהו שהרבה לא מבינים או חושבים עליו זה שהרבה מנהלי מכון לא מאפשרים לך לעשות כלום תחת הביטוח שלהם
לפי המנהל שלי(שהוא אחלה אדם ובעל ידע רב אך עדיין ליפעמים פולט שטיות):
-דדליפט לא נועלים בירכיים או נוגעים בריצפה
- ליחצות מעל הראש לכול מי ששמשיך לגדול יהרוס לו את עמוד השידרה
-סקוואוט לא נועלים בירכיים
-צריך להוסיף עוד אות למיתאמן ככול שהזמן עובר
האם אני מסכים איתו ?,fuck NOֱֱ, האם אני מסכים ומחייך כמו אידיוט כמו כול פעם שהוא אומר משהו כזה? יאפ.
בסופו של יום הוא המנהל שלי והוא משלם לי והוא זה שאני צריך לתת לו דין וחשבון בסוף היום אז מצידי שיגיד שאבקת חלבון תביא לך איידס
אני עדיין יגיד כן ויחזור לסדר מישקולות.

תיראו אני מבין את היתסכול שלהם גם אני מרגיש את זה הרבה בתפקיד, סתם דוגמא :לפניי חודש וחצי בערך היה אצלי מיתאמן זהב חדש לגמריי שניתתי לו עבודה חופשה ברובה בfbw המיתאמן נהנה וגדל והרגיש מרוצה ואף ניסה לתאם איתי עוד פעם עידכון תוכנית
(שאיתה עמדתי לעבוד איתו המוט )
אך קראו כמה דברים והצלחו לתאם ומאמן אחר תפס את מקומי
לפניי יומיים בערך הוא בא עליי בתלונה על תשישות ועייפות לאחר שבוע אחד של התוכנית
הבטתי שנייה אחת בתוכנית ופיתאום קלטתי שהבן אדם עבר יש לab מטורף מבלבל ומפלפל שרירים
כנראה שהמאמן ראה שבן אדם היה בעל יכולת מסיומת ותפס מימנו מתיקדם אז נתן לו את החרא הזה.
אבל שוב הבן אדם היה לפניי חודש ומשהו בתול מכון ואתה נותן תוכנית כזאת???, אני מיתכוון זה אפילו לא היה הגיוני היו שמה כמה סטים לכמה למכשירים אשכרה על מנת '''לתקוף את השיריר מיכול הכיוונים'' זה היה ביזיון
קיצר לא היה הרבה מה לעשות אז הורדתי לו שתיים שלוש סטים של תרגלים חסרי תועלת ונתתי לו ללכת לדרכו.
אבל שוב למרות שאני נורא כועס על שטויות כאלו אם אני יראה את המאמן הזה עושה למישהו את התוכנית הזאת אני יחייך ויגיד ''תוכנית יפה'''
בלי בריריה

מאמן לא יכול לנחש מתוך כל "המתאמנים" החדשים שבאים אליו מי מהם יהיה רציני ומי לא...
אני כבר בהתחלה "באתי קצת מוכן", אז קיבלתי "אישור" לתוכנית עם סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס (והיה לי גם אימונים אישיים שנתנו לי עם ההרשמה)...
אחר כך בא מישהו שאני מכיר, נרשם למכון, ובא לאותו מאמן. בגלל שהוא מכיר אותי, המאמן הביא לו את אותה תוכנית עם כל המורכבים - ניסינו לעבוד איתו קצת שבוע - הייתה טכניקה לא טובה, ומאז לא ראיתי אותו. אין לי מושג אם עכשיו הוא בא וסתם עובד בלי תוכנית, או שבכלל לא בא, או עוד יותר גרוע - ממשיך לעבוד עם הטכניקה הגרועה (מה שב-99% לא קורה). אז זה היה שווה את זה?
עכשיו אני מבין שלתת לו את התוכנית הזאת הייתה טעות! טעות! טעות! כבר היה עדיף שיעבוד בתוכנית עם מכונות וזהו, לא ככה?
ורוב המתאמנים שנרשמים הם כמוהו, אז המאמן צריך לנחש את מי אפשר ללמד כמו שצריך?

דבר ראשון זה באמת לא הגרועים ביותר שראיתי (ותאימנו לי ראיתי גרועים יותר)
דבר שני אם כול הכבוד לחבר שלך אני לא מכיר אותו ולא יודע מה הרקע שלו ומה יכולת הטכניקה הסיסית שלו בהקשר להרבה דברים
1 יכול להיות שאני לא יכול לתת לו סקאווט כי גולשות לו הבירכיים בצורה נוראית\יש לו בק וינק ענק \השכמות שלו חלשות מידי והחזה שלו קורס בכול חזרה.
קראתי עד לכאן והספיק לי, אתה יכול להגיד שאתה לא תתן לו סקוואט כי אתה לא יודע ללמד סקוואט. זה מעצבן אותי שאנשים מאשימים את המתאמן בזה שהם לא יודעים ללמד. זה קורה יותר מידי.
אין דבר כזה "הברכיים גולשות לו", או "יש לו באט ווינק" או "השכמות שלו חלשות מידי והחזה שלו קורס בכל חזרה". אלה לא גזירות משמיים. בשביל זה יש מאמן שמלמד. אתה לא יודע ללמד מישהו לבצע סקוואט בלי שהוא יגלוש עם הברכיים? סבבה. רק אל תאשים אותו בזה - תאשים את עצמך.
וזה לפני שאני אומר שהקשר בין השכמות החלשות (שכמה זו עצם, מה בדיוק חלש, העצם? WTF?) ובין היכולת לשמור על חזה זקוף לא קשור. כי גם אם התכוונת לשרירי השכמות - הם לא אלה שאחראים על שמירת מנח הגב (ברובם המוחץ). זקיפת החזה מתבצעת ברובה המוחץ על ידי זוקפי הגב, שהם אינם שרירי שכמה גם ככה.

לנושא:
זה המצב, וגם ככה אין אינטרס גדול מידי לעבוד בתחום הזה כי השכר נמוך. התעשייה בהחלט מרמה אנשים על בסיס יומי, אבל האינטרס הכלכלי גובר על כל השאר והכל בסדר. מי שרוצה להתאמן באמת - צריך ללמוד את זה לבד / ליפול במקרה על מישהו שמבין ולהיעזר באימונים אישיים איתו. בשביל להיות גדול וחזק צריך להתאמץ ולרדוף אחרי מידע - אחרת כולם היו כאלה. העולם לא מושלם.

קראתי עד לכאן והספיק לי, אתה יכול להגיד שאתה לא תתן לו סקוואט כי אתה לא יודע ללמד סקוואט. זה מעצבן אותי שאנשים מאשימים את המתאמן בזה שהם לא יודעים ללמד. זה קורה יותר מידי.
אין דבר כזה "הברכיים גולשות לו", או "יש לו באט ווינק" או "השכמות שלו חלשות מידי והחזה שלו קורס בכל חזרה". אלה לא גזירות משמיים. בשביל זה יש מאמן שמלמד. אתה לא יודע ללמד מישהו לבצע סקוואט בלי שהוא יגלוש עם הברכיים? סבבה. רק אל תאשים אותו בזה - תאשים את עצמך.
וזה לפני שאני אומר שהקשר בין השכמות החלשות (שכמה זו עצם, מה בדיוק חלש, העצם? WTF?) ובין היכולת לשמור על חזה זקוף לא קשור. כי גם אם התכוונת לשרירי השכמות - הם לא אלה שאחראים על שמירת מנח הגב (ברובם המוחץ). זקיפת החזה מתבצעת ברובה המוחץ על ידי זוקפי הגב, שהם אינם שרירי שכמה גם ככה.

לנושא:
זה המצב, וגם ככה אין אינטרס גדול מידי לעבוד בתחום הזה כי השכר נמוך. התעשייה בהחלט מרמה אנשים על בסיס יומי, אבל האינטרס הכלכלי גובר על כל השאר והכל בסדר. מי שרוצה להתאמן באמת - צריך ללמוד את זה לבד / ליפול במקרה על מישהו שמבין ולהיעזר באימונים אישיים איתו. בשביל להיות גדול וחזק צריך להתאמץ ולרדוף אחרי מידע - אחרת כולם היו כאלה. העולם לא מושלם.
עם כל הכבוד , אנחנו עובדים בתחום בשביל האימונים אישים ולא בשביל הדרכות משמרת.
הבניית תוכנית לא אמורה לתת לו את כל הידע שלך אחרת למה שיקנה ממך אימונים אישיים?
הבניית תוכנית צריכה ליהיות 30-40 דקות של "טייזר" שיבין מי אתה ומה אתה ולראות אותך קצת בשטח כדי שירצה לרכוש ממך אימונים אישיים ואז כבר תתן לו את כל מה שאתה יודע מא' ועד ת'.

אם תמשיכו להגיד שמדריך במשמרת אמור לחשוף את כל מה שיש לו עבור 25-30 שקל לשעה , כל המאמנים הטובים יצאו מהתחום וישארו שם רק סטודנטים וחיילים משוחררים שעושים את זה כעל הדרך.

זו דעתי בכל אופן , מי שרוצה לבזבז תזמן שלו ולחשוף את כל מה שיש לו בשביל מינימום סבבה עניין שלו

לנושא:

א: כרגע לא רק שאתה מודע כאן שאתה עצלן אלא גם יהיר לקרוא חלקיק קטן של מימה שכתבתי ולהניח עליי דברים רק בגלל החלק הקטן הזה הוא תוצאה של אגו וחוסר יכולת והיתפשרות עצמית שם לב שדיברתי על החבר של פותח צייניתי שיש מצב שיש אפשרות לא הנחתי עליו דברים על בסיס שטויות של האגו עצמי שלי אתה כול כך שקוע באגו שאתה אפילו לא חשבתה על אפשריות של ששרוב האנשים קשה לשמור על חזה פתוח בכללי ורגע שאני משפר איתם את זיקפה הם באופן אוטמטי ניכנסם למצב יותר טוב בסקאווט והחזה לא קורס (הכוונה הייתה לזה שקשה למיספר אנשים להישאר בקירוב שכמות הרבה זמן במיוחד עם מוט על הגב שלהם)
(ומה שכרגע הוכחתה לי כרגע שלא ראיתה שום מיקרה נוראי של מיתאמן קשה לאימון ,ואתה סתם מרברב בשטיות)
אלא במקום ישר עליתה לעצמך בראש
'''לא הוא טועה אני יודע יותר טוב!!1!1''
(וכן אני מוסיף את האחת בכוונה כי ככה אתה נישמע כמו ילד בן 13 כרגע מאשר בן אדם בוגר ובעל תפיסה עצמית)
ב :עוד יותר שוב האגו שלך דפק אותך כי אתה אם הייתה קורא את המשך הייתה מבין שיש סיבה למה אני אומר שאני לא יכול לתקן את אותם פגמים בטכניקת המיתאמן ובנהים העבודה שבסוף כול מישמרת אני חייב : שכול המקום היה מסודר,שלא היה שום מיתאמן שעושה משהו שגוי בטווח הראייה שלי,
במיקרה שלי לסדר את הסטודיו של המקום, וכמובן לגמור את כול ארבע חמש התוכינות שהיה לי אותו לארבעה אנשים שונים שכמו שאמרתי יש לי רק בערך 45 דקות לעשות כך.
מעבר לכך מה לעזאל גורם לך לחשוב שגם אם אתה שעה תעבוד אם המיתאמן שלך שעה על סקאווט הוא ישים עליך מספיק זין כדיי להקשיב לך ולמשיך זאת הא? ,אנשים מסרבים להקשיב לי ליישר את הגב בפולי עליון כי הם מרימים יותר אנשים עושים חצאי חזרות בדבלים של פרפר, אתה באמת לא מצפה מהם לדפוק את הגב בדדליפט כדיי להרים את 100 קילו הזה על פעם הראשונה שלהם על המוט (שעזוב את זה שיש אנשים שבכלל לא באים כול פאקניג יום למכון כושר ועושים את אותם תרגילים לא משנה מה הם עושים) אתה באמת לא מכיר את הגישה הישראלית שאתה מדבר ככה???
שתבין אתמטל לימדתי מישהו פרס סקאווט ובנץ בזמן כול תוכנית האימון אנשים קפצו ושאלו אותי שאלות מאוד חשובות שאם לא הייתי עונה הם דופקים לעצמם את הגוף .
ואפילו אם אותו אחד שהכנתי לו את התוכנית חיכיתי חודש שלם כדיי להגיע אותו לדברים האלו כי חודש קודם הבירכיים שלו גלשו פנימה בסקוואט
ובפרס הוא הוא לצליח לנעול מרפקים
(בבנץ פרס הוא בכלל פחד לגעת בתרגיל הזה כול העניין אם מוט הפחיד אותו בהתחלה)
אז נתתי לו סקאווט עם דבל לחיצה דבלים על ספה ונתתי לו דאבלים על הספה ללחיצה
אחרי חודש הפלא ופלא סקוואט עם מוט מאוד נוח וקל לו! והייי הוא אפילו עושה דיפ!
והיי הוא מוסגל נעול מרפקים כול הכבוד לו!
אז כן ננתי לו מורכבים אחרי שהבטחתי לעצמי ולו שלא היקרה לו משהו
והנה עוד דוגמא לפניי כמה זמן נתתי למישהו ,תוכנית של רק מורכבים כי ראיתי שיש לו פוטצנאיל אחרי חודש ככה הוא החליף אותה בתוכנית פיצולים ''סקסית '''יותר כי ככה הוא רצה וכרגע הוא טוחן מיים
אז תסביר לי בבקשה עם כול הסיבות אלו למה לי להיתעקש ללמד מישהו סקואט שיש לי אלטרנביה יותר טוב ונחמדה שלא תיגרום לפיטורים שלי?
============================================================================================
מעבר לכך לך ולכמה מישתמשים יש את גישת ''אני יודע הכול ואני לא יכול טועה'''
שזה פשוט בד הוילון לבעיות הנפשיות של עצמכם ,אני לא יבוא עכשיו ויניח שאתה מאמן גרוע על בסיס שטות ובכלל לא יעז לעשות כך אחרי שלא קראתי חצי מימה שכתבתה ואגו עצמי זה מעשה אנוכי שיטחי והייתי אומר גובל במעשה ילד עקשן שלא יכול להיתמודד אם עצמו ובכלל לא אם אחרים
עשו טובה ותפסיקו עם השטות הזאת כי אתם מיתחילם להשמע כמו אלפי מרצי התואר הראשון של וינייגט שאתם כול כך שונאים....

א: כרגע לא רק שאתה מודע כאן שאתה עצלן אלא גם יהיר לקרוא חלקיק קטן של מימה שכתבתי ולהניח עליי דברים רק בגלל החלק הקטן הזה הוא תוצאה של אגו וחוסר יכולת והיתפשרות עצמית שם לב שדיברתי על החבר של פותח צייניתי שיש מצב שיש אפשרות לא הנחתי עליו דברים על בסיס שטויות של האגו עצמי שלי אתה כול כך שקוע באגו שאתה אפילו לא חשבתה על אפשריות של ששרוב האנשים קשה לשמור על חזה פתוח בכללי ורגע שאני משפר איתם את זיקפה הם באופן אוטמטי ניכנסם למצב יותר טוב בסקאווט והחזה לא קורס (הכוונה הייתה לזה שקשה למיספר אנשים להישאר בקירוב שכמות הרבה זמן במיוחד עם מוט על הגב שלהם)
(ומה שכרגע הוכחתה לי כרגע שלא ראיתה שום מיקרה נוראי של מיתאמן קשה לאימון ,ואתה סתם מרברב בשטיות)
(וכן אני מוסיף את האחת בכוונה כי ככה אתה נישמע כמו ילד בן 13 כרגע מאשר בן אדם בוגר ובעל תפיסה עצמית)
ב :עוד יותר שוב האגו שלך דפק אותך כי אתה אם הייתה קורא את המשך הייתה מבין שיש סיבה למה אני אומר שאני לא יכול לתקן את אותם פגמים בטכניקת המיתאמן ובנהים העבודה שבסוף כול מישמרת אני חייב : שכול המקום היה מסודר,שלא היה שום מיתאמן שעושה משהו שגוי בטווח הראייה שלי,
במיקרה שלי לסדר את הסטודיו של המקום, וכמובן לגמור את כול ארבע חמש התוכינות שהיה לי אותו לארבעה אנשים שונים שכמו שאמרתי יש לי רק בערך 45 דקות לעשות כך.
מעבר לכך מה לעזאל גורם לך לחשוב שגם אם אתה שעה תעבוד אם המיתאמן שלך שעה על סקאווט הוא ישים עליך מספיק זין כדיי להקשיב לך ולמשיך זאת הא? ,אנשים מסרבים להקשיב לי ליישר את הגב בפולי עליון כי הם מרימים יותר אנשים עושים חצאי חזרות בדבלים של פרפר, אתה באמת לא מצפה מהם לדפוק את הגב בדדליפט כדיי להרים את 100 קילו הזה על פעם הראשונה שלהם על המוט (שעזוב את זה שיש אנשים שבכלל לא באים כול פאקניג יום למכון כושר ועושים את אותם תרגילים לא משנה מה הם עושים) אתה באמת לא מכיר את הגישה הישראלית שאתה מדבר ככה???
שתבין אתמטל לימדתי מישהו פרס סקאווט ובנץ בזמן כול תוכנית האימון אנשים קפצו ושאלו אותי שאלות מאוד חשובות שאם לא הייתי עונה הם דופקים לעצמם את הגוף .
ואפילו אם אותו אחד שהכנתי לו את התוכנית חיכיתי חודש שלם כדיי להגיע אותו לדברים האלו כי חודש קודם הבירכיים שלו גלשו פנימה בסקוואט
והנה עוד דוגמא לפניי כמה זמן נתתי למישהו ,תוכנית של רק מורכבים כי ראיתי שיש לו פוטצנאיל אחרי חודש ככה הוא החליף אותה בתוכנית פיצולים ''סקסית '''יותר כי ככה הוא רצה וכרגע הוא טוחן מיים
אז תסביר לי בבקשה עם כול הסיבות אלו למה לי להיתעקש ללמד מישהו סקואט שיש לי אלטרנביה יותר טוב ונחמדה שלא תיגרום לפיטורים שלי?
============================================================================================
שזה פשוט בד הוילון לבעיות הנפשיות של עצמכם ,אני לא יבוא עכשיו ויניח שאתה מאמן גרוע על בסיס שטות ובכלל לא יעז לעשות כך אחרי שלא קראתי חצי מימה שכתבתה ואגו עצמי זה מעשה אנוכי שיטחי והייתי אומר גובל במעשה ילד עקשן שלא יכול להיתמודד אם עצמו ובכלל לא אם אחרים
עשו טובה ותפסיקו עם השטות הזאת כי אתם מיתחילם להשמע כמו אלפי מרצי התואר הראשון של וינייגט שאתם כול כך שונאים....
זה בעברית כל זה?
ואחרי שתקרא מה כתבתי לדר בנוגע לעבודה כמדריך חדר כושר, אנא ממך, אל תבלבל לי את המוח שאי אפשר ללמד אנשים במשמרת, כי אפשר ואני הייתי עושה את זה כל יום. לא היו הרוגים ואפילו לא פצועים. וכן, היו שהתמידו והיו שלא - זה לא עניין שלי.
אם אתה לא מסוגל ללמד אנשים ממוצעים לבצע סקוואט, אז אתה צריך להאשים את עצמך בלבד לפני שאתה מגיב לי מגילה בג'יבריש.

עם כל הכבוד , אנחנו עובדים בתחום בשביל האימונים אישים ולא בשביל הדרכות משמרת.
הבניית תוכנית לא אמורה לתת לו את כל הידע שלך אחרת למה שיקנה ממך אימונים אישיים?
הבניית תוכנית צריכה ליהיות 30-40 דקות של "טייזר" שיבין מי אתה ומה אתה ולראות אותך קצת בשטח כדי שירצה לרכוש ממך אימונים אישיים ואז כבר תתן לו את כל מה שאתה יודע מא' ועד ת'.

אם תמשיכו להגיד שמדריך במשמרת אמור לחשוף את כל מה שיש לו עבור 25-30 שקל לשעה , כל המאמנים הטובים יצאו מהתחום וישארו שם רק סטודנטים וחיילים משוחררים שעושים את זה כעל הדרך.

זו דעתי בכל אופן , מי שרוצה לבזבז תזמן שלו ולחשוף את כל מה שיש לו בשביל מינימום סבבה עניין שלו
אני מבין לחלוטין, ולא מצפה שתתן את הידע שלך בשביל שכר נמוך. אני עבדתי כמדריך בחדרי כושר במצטבר לא יותר משנה, יותר לכיוון ה10 חודשים, ועשיתי את זה מסיבה אחת - "התמחות". כדי לדעת ללמד את התרגילים צריך גם ניסיון בזה (בנוסף לידע ולניסיון עצמי כמובן) אז כל יום לימדתי אנשים לבצע את התרגילים. בשביל עצמי - רציתי לצבור ניסיון. אני לא רואה שום סיבה לעבוד בשכר כזה אם לא בשביל הניסיון. מאמן טוב חייב ניסיון עם לימוד התרגילים, וזה משהו שהעבודה הזו יכולה לספק.
אבל כן, אני מבין לחלוטין למה לא לתת את הידע שלך "בחינם".

זה בעברית כל זה?
ואחרי שתקרא מה כתבתי לדר בנוגע לעבודה כמדריך חדר כושר, אנא ממך, אל תבלבל לי את המוח שאי אפשר ללמד אנשים במשמרת, כי אפשר ואני הייתי עושה את זה כל יום. לא היו הרוגים ואפילו לא פצועים. וכן, היו שהתמידו והיו שלא - זה לא עניין שלי.
אם אתה לא מסוגל ללמד אנשים ממוצעים לבצע סקוואט, אז אתה צריך להאשים את עצמך בלבד לפני שאתה מגיב לי מגילה בג'יבריש.

אני מבין לחלוטין, ולא מצפה שתתן את הידע שלך בשביל שכר נמוך. אני עבדתי כמדריך בחדרי כושר במצטבר לא יותר משנה, יותר לכיוון ה10 חודשים, ועשיתי את זה מסיבה אחת - "התמחות". כדי לדעת ללמד את התרגילים צריך גם ניסיון בזה (בנוסף לידע ולניסיון עצמי כמובן) אז כל יום לימדתי אנשים לבצע את התרגילים. בשביל עצמי - רציתי לצבור ניסיון. אני לא רואה שום סיבה לעבוד בשכר כזה אם לא בשביל הניסיון. מאמן טוב חייב ניסיון עם לימוד התרגילים, וזה משהו שהעבודה הזו יכולה לספק.

אתה עובד כיום כמאמן אישי או עזבת את התחום?

אתה עובד כיום כמאמן אישי או עזבת את התחום?
עובד בתחום, פשוט לא כמדריך במשמרות בחדרי כושר. למרות שגם בזה יש יתרונות כי יש מקומות שאפשר להשיג ככה לא מעט אימונים אישיים. אבל לפחות כרגע אני לא מעוניין.

זה בעברית כל זה?

אני מרגיש שאני חייב לכתוב בחתימה שאני סובל מדסלקיצה חריפה רק על מנת שאנשים יבינו עם מה יש להם עסק.....
ואם אתה מתרץ להגיב ואף מגיב בצורה כזאת נחותה ומגעילה שאתה יורד לפרטים אישיים אתה מראה לי שאתה סוג של בן אדם ש:
1 לא רק מיתנשא אלא גם חושב שהנסיון הפרטי שלו משקף כול ניסיון בכול מכון כול שהוא ,ושהוא נולד בריפטון ונישלח לכדור הארץ בקפסולת חלב 3 אחוז על מנת להציל את האנושות מגורלם המר החסר ברזלים.
2 משקר כי מאתה אומר שבחיים לא היה לך מיתאמן שבחיים לא הצלחתה ללמד אותו תרגיל כול שהוא (מעבר לסאקוואט לכול דבר) והוא בחיים לא חזר על כול טעות כול שהיא אז אתה דיי מזיין את השכל כי אין דבר כזה מאמן מושלם כולם עושים טעויות במיוחד בתחילת הדרך.
מעבר לכך אני מרגיש שאני מדבר אם עם בן אדם שחי בתוך הקופסה הקטנה שלו ומסרב להבין שהעולם קצת יותר מורכב משחור ולבן ולפעמים אין מה לעשות חוץ מלימצוא אמצע דרך ,אולי שתיגדל תימצא דרכים יותר בוגרות לבטא את עצמך שהיה לך יום טוב והיתראות לך
*ולמיקרה אתה הולך כפי שאתה כניראה הולך לעשות להעיר לי על הכתיבה שלי אני הולך להקדים אותך ולהגיב באותה צורה שאתה כניראה הולך להגיב
אהם......נהנה בננה וקקי בידך.
זהו ביי

סימני פיסוק יועילו לפיענוח ההודעות הבאות שלך.

אני מרגיש שאני חייב לכתוב בחתימה שאני סובל מדסלקיצה חריפה רק על מנת שאנשים יבינו עם מה יש להם עסק.....
אני מרגיש שאתה קצת מנסה להאשים לא-את-עצמך בכך שההודעות שלך לא ברורות. אני בטח לא האשם בכך.

ואם אתה מתרץ להגיב ואף מגיב בצורה כזאת נחותה ומגעילה שאתה יורד לפרטים אישיים אתה מראה לי שאתה סוג של בן אדם ש:
אתה בהחלט פרשן נהדר, רק שכל מה שאתה אומר לא קשור לדיון ואתה בעצמך יורד לפסים אישיים בדיוק במשפט הזה. מלכתחילה אני תקפתי טיעון שלך, לא אותך (תזכורת: שאין דבר כזה "הברכיים גולשות לו", כי זו לא גזירה משמים). אז אני מבין שאתה לא מבין את העניין ובוחר לרדת לפסים אישיים, וסבבה, רק אל תבכה על זה.

1 לא רק מיתנשא אלא גם חושב שהנסיון הפרטי שלו משקף כול ניסיון בכול מכון כול שהוא ,ושהוא נולד בריפטון ונישלח לכדור הארץ בקפסולת חלב 3 אחוז על מנת להציל את האנושות מגורלם המר החסר ברזלים.
הניסיון הפרטי שלי לא משקף שום דבר. בין אם אני מאמן מעולה או מאמן חרא, זה לא משנה את העובדה שמאמן טוב יכול ללמד את האדם הממוצע לבצע את תרגילי הבסיס. אני בכוונה אומר האדם הממוצע - כי יש אנשים עם בעיות מיוחדות, שהם לא הרוב - ובשביל לאמן בצורה יעילה מישהו עם בעיות מיוחדות, צריך להיות מאמן עוד יותר טוב.

2 משקר כי מאתה אומר שבחיים לא היה לך מיתאמן שבחיים לא הצלחתה ללמד אותו תרגיל כול שהוא (מעבר לסאקוואט לכול דבר) והוא בחיים לא חזר על כול טעות כול שהיא אז אתה דיי מזיין את השכל כי אין דבר כזה מאמן מושלם כולם עושים טעויות במיוחד בתחילת הדרך.
קודם כל אין מישהו שאימנתי שלא הצליח לבצע תרגיל כלשהו. השאלה היא רק כמה טובה הייתה הטכניקה. ואפילו אנשים מאוד לא-רגילים יצא לי להצליח לשפר בצורה מאוד משמעותית. אבל איפה כתבתי שאף אחד בשום שלב בחיים לא עשה טעות? על מה אתה מדבר? זה לא עניין של מאמן מושלם או לא, אין מאמן שאף אחד מהמתאמנים שלו לא יעשה שום טעות. החכמה היא למזער את זה, אבל אתה לא תעלים את זה ב100%, גם לספורטאים אולימפיים יש טעויות טכניות למרות שהם סופר-מוכשרים. על מה, למען השם, אתה מקשקש?
בוודאי שמתאמנים עושים טעויות. השאלה היא קודם כל אילו טעויות (טעויות בטיחות או טעויות של חוסר יעילות? למתאמן מתחיל כמובן שנושא הבטיחות חשוב יותר), והשאלה הבאה היא איך הסקוואט שלהם נראה אחרי 2-3 פעמים שמאמן שיודע מה הוא עושה עבד איתם עליו. למדוד מאמן על בסיס של רבע שעה ללימוד סקוואט זה שגוי, אבל בהחלט יהיו הבדלים בין מאמנים וחד משמעית אחרי 2-3 פעמים המתאמן הממוצע יהיה בעל טכניקה טובה, אם המאמן טוב. זה קורה בכל העולם כבר שנים, ואני לא מבין למה אתה בשוק מזה. אני לא המצאתי שום דבר, ויש הרבה מאמנים שמסוגלים ללמד תרגיל בסיס. הטובים ביניהם, אגב, לא מדברים במונחים של "הברכיים גולשות לו", כי הם מבינים שזו לא גזירה משמים ושבשביל זה הם שם.

מעבר לכך אני מרגיש שאני מדבר אם עם בן אדם שחי בתוך הקופסה הקטנה שלו ומסרב להבין שהעולם קצת יותר מורכב משחור ולבן ולפעמים אין מה לעשות חוץ מלימצוא אמצע דרך ,אולי שתיגדל תימצא דרכים יותר בוגרות לבטא את עצמך שהיה לך יום טוב והיתראות לך
כאן למעשה לא אמרת שום דבר, חוץ מלהמציא טיעונים שלי ואז לתקוף אותם. זה כשל לוגי (דחליל/איש קש, דרך אגב). אולי תשכיל מהקישור. ואם אתה חושב שלשים מישהו על מכונה זה למצוא את "אמצע הדרך" בין להתאמן כמו שצריך ובין לשחק בקקי, אז אתה רק מוכיח את הניחוש המקורי שלי, שמבוסס על הדברים הראשונים שלך - והניחוש הוא שאתה לא מאמן טוב.

*ולמיקרה אתה הולך כפי שאתה כניראה הולך לעשות להעיר לי על הכתיבה שלי אני הולך להקדים אותך ולהגיב באותה צורה שאתה כניראה הולך להגיב
אהם......נהנה בננה וקקי בידך.
זהו ביי
אני קצת מתקשה להאמין שאדם בוגר מגיב ככה, אבל אולי התשובה בגוף השאלה ואתה לא אדם בוגר.

נ.ב
שים לב שעד רגע זה ממש, לא התייחסת לטיעון המקורי שלי - שאין להאשים את המתאמן בדברים שהמאמן לא יודע ללמד. כל הדברים אליהם התייחסת היו פרשונויות אופי באמת נהדרות, מחמיאות, רלוונטיות ומעניינות שלי.
עד עכשיו עוד לא הגעת לעניין.
אני אמתין שתגיע.
בהצלחה בדרך לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית