אתמול במכון יצא לי לעשות דדליפט הכי הרבה זמן שלא עשיתי, עבדתי טכני לחלוטין, בלי שום משקל כבד.
מדובר ב 50 קילו, לא כבד ולא נעליים, הוא גם לא היה לי כבד בכלל.
בקיצור, עשיתי חמישייה עם 50 ק״ג והכל היה סבבה, עבדתי על טכניקה.
המשכתי לעוד סט, העליתי 5 ק״ג ובסוף הסט פתאום הרגשתי עקצוץ של כאב בגב, לא ייחסתי לו יותר מדי חשיבות ופשוט נחתי טיפה יותר ומתחתי טיפה את האזור.
המשכתי לעוד סט ובסוף הסט כבר נהיה לי כאב מטורף ובלתי מוסבר בגב, רחב גבי, אותו מקום שהיה לי פעם קודמת טריגר פוינט רק בצד שני וכסנטימטר-שניים יותר למעלה.
בכל מקרה, סיימתי את האימון עם הסט הזה ( היה אמור להיות עוד סט ), והלכתי הביתה.
בבית שמתי קרח ( 20 דק׳ עם, 20 דק׳ בלי ) ובלילה מרחתי וולטרן ושמתי כרית חימום.
בקיצור, מה שרציתי לשאול, הוא האם זה הגיוני שטריגר פוינט נוצר במשקל שלא היה לי כבד ולא היה קשה, ולא היווה התנגדות, ואיך הכי מומלץ לטפל בו? איך שטיפלתי בסדר או שיש עדיפות לטיפול אחר?
מבחינת פרוטוקול פציעות, אני מתחיל ביום שני.
תודה.
לא כולם בבת אחת..
מדובר ב 50 קילו, לא כבד ולא נעליים, הוא גם לא היה לי כבד בכלל.
בקיצור, עשיתי חמישייה עם 50 ק״ג והכל היה סבבה, עבדתי על טכניקה.
המשכתי לעוד סט, העליתי 5 ק״ג ובסוף הסט פתאום הרגשתי עקצוץ של כאב בגב, לא ייחסתי לו יותר מדי חשיבות ופשוט נחתי טיפה יותר ומתחתי טיפה את האזור.
המשכתי לעוד סט ובסוף הסט כבר נהיה לי כאב מטורף ובלתי מוסבר בגב, רחב גבי, אותו מקום שהיה לי פעם קודמת טריגר פוינט רק בצד שני וכסנטימטר-שניים יותר למעלה.
בכל מקרה, סיימתי את האימון עם הסט הזה ( היה אמור להיות עוד סט ), והלכתי הביתה.
בבית שמתי קרח ( 20 דק׳ עם, 20 דק׳ בלי ) ובלילה מרחתי וולטרן ושמתי כרית חימום.
בקיצור, מה שרציתי לשאול, הוא האם זה הגיוני שטריגר פוינט נוצר במשקל שלא היה לי כבד ולא היה קשה, ולא היווה התנגדות, ואיך הכי מומלץ לטפל בו? איך שטיפלתי בסדר או שיש עדיפות לטיפול אחר?
מבחינת פרוטוקול פציעות, אני מתחיל ביום שני.
תודה.
לא כולם בבת אחת..