נק' מוניטין:
46
- 135
- 46
- ירוחם פיטנס
מחפש אבקת חלבון ללא סוכר בכלל וללא תוספים או תחליפים. נקיה נטו ללא ממתיקים, עדיפות לחנות בבאר שבע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
https://www.aminoshop.co.il/protein/abqt-hlbvn-vpx-zero-carb.htmlמחפש אבקת חלבון ללא סוכר בכלל וללא תוספים או תחליפים. נקיה נטו ללא ממתיקים, עדיפות לחנות בבאר שבע
אבל עם ממתיק מלאכותי (סוכרלוז?).אבקה ללא פחמימה
סוכרלוז למיטב הבנתי הוא לא ממתיק מלאכותי כמו הסוכרזית (..?)אבל עם ממתיק מלאכותי (סוכרלוז?).
אני מקווה בשבילו שבעניינים אחרים שקשורים בסוכרת הוא מבין קצת יותר (אולי הוא התבלבל עם סוכרוז שהוא הסוכר הביתי המוכר שמורכב מגלוקוז ופרוקטוז).פשוט מישהו שהוא סוכרתי בעבודה והסביר לי את זה.
האמתי שהבחור די מבריק.אני מקווה בשבילו שבעניינים אחרים שקשורים בסוכרת הוא מבין קצת יותר (אולי הוא התבלבל עם סוכרוז שהוא הסוכר הביתי המוכר שמורכב מגלוקוז ופרוקטוז).
מה מניע אותך לחשוב שאין בו ממתיקים?Optimum Gold Standard Natural
מה מניע אותך לחשוב שאין בו ממתיקים?
זאת אבקה ללא ממתיקים מלאכותיים, הוא אמר שאין לו בעיה עם פחמימה אבל כן עם סוכרלוז וכו' לכן היא יכולה להתאים לו.סוכרלוז לא בחשבון, הוא ממתיק גם כן.
לגבי פחמימה, אין לי בעיה עם פחמימה באבקה
קרא שוב את ההודעה שפתחה את האשכול. הוא מחפש אבקה בלי הטעם המתוק, מסוג חומר הגלם שפעם היו קונים כאן מתנובה בשקים של 50 ק"ג.זאת אבקה ללא ממתיקים מלאכותיים
קרא שוב את ההודעה שפתחה את האשכול. הוא מחפש אבקה בלי הטעם המתוק, מסוג חומר הגלם שפעם היו קונים כאן מתנובה בשקים של 50 ק"ג.
אין בחנויות דבר כזה, רק K-PRO של בעמק וזה לא נמכר לצרכן הפרטי - תעשה חיפוש
מה שיכול לעזור לך הוא להקליד "non sweetened protein powder" אצל גוגל. בניגוד לנו, לגוגל מותר לדבר על הכל... 😃מחפש אבקת חלבון ללא סוכר