הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשרויות לימוד בחול

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מעוניין לחקור קצת את אפשרויות הלימוד מחוץ לארץ, אבל אני מוצא את עצמי אבוד, ואני לא בדיוק יודע היכן לחפש, איפה בודקים אפשרויות, תארים, מסלולים, תנאים וקבלה.
בגדול, אני מחפש תחום פזיולוגי\ביולוגי, או תארים שאוכל להשתמש בהם כמאמן לקידום ספורטאים.
משהוא שמע על התארים הללו?
http://www.worldwidelearn.com/online-education-guide/health-medical/sports-science-major.htm

http://exsci.kins.uconn.edu/strength-and-conditioning-overview/

יש הבדל בין לימוד ללימודים זה א'.
ב',למה דווקא בחו"ל?

תואר ראשון לא משתלם לעשות בחו״ל. זה יעלה לך מעל 100 אלף דולר ולא יתן לך שום דבר ממשי בחיים.
הגזמת,עשית פה הכללה די בוטה,לעשות תואר ראשון באוניברסיטה ציבורית בגרמניה עם דרכון יעלה בדיוק 0 יורו.

הגזמת,עשית פה הכללה די בוטה,לעשות תואר ראשון באוניברסיטה ציבורית בגרמניה עם דרכון יעלה בדיוק 0 יורו.
דבר ראשון הסיכוי שיש לו דרכון גרמני שואף ל-0. אני באתי מהנחה שהוא סטונדט זר.
דבר שני מי אתה חושב שישלם לך בדיוק על לינה, אוכל, בגדים, תחבורה ציבורית וכו׳ גם אם יש לך דרכון?

דבר ראשון הסיכוי שיש לו דרכון גרמני שואף ל-0. אני באתי מהנחה שהוא סטונדט זר.
דבר שני מי אתה חושב שישלם לך בדיוק על לינה, אוכל, בגדים, תחבורה ציבורית וכו׳ גם אם יש לך דרכון?
אני לא מכיר אותו אז אני לא יוצא מתוך הנחות,ואגב כל דרכון אירופאי מקנה לו לימודים גבוהים בחינם בהרבה מקומות באירופה.
וגם אם אין לך דרכון אירופאי,באיטליה למשל לימודי רפואה באנגלית עולים גרושים(כ800 יורו לשנה),יש סבסוד של תחבורה ציבורית(גם בערך 50 יורו לשנה אם אני זוכר נכון),יש לך מעונות סטודנטים,אוכל ובגדים זולים יותר מבארץ.

אם אתה לומד בארץ ואתה גר בדרום ולומד בטכניון,אני יכול לשאול את אותו הדבר בדיוק(מי יממן לך את הלינה\אוכל\בגדים\תחב"צ וכו).

מצד שני יש גם הרבה חסרונות ללימודים בחו"ל,החל משפה זרה דרך מבחני כניסה מעיקים ועד האם זה יתפוס גם כשתחזור לארץ וגם זה שאתה בארץ זרה בלי חברים\משפחה.

אני לא מכיר אותו אז אני לא יוצא מתוך הנחות,ואגב כל דרכון אירופאי מקנה לו לימודים גבוהים בחינם בהרבה מקומות באירופה.
וגם אם אין לך דרכון אירופאי,באיטליה למשל לימודי רפואה באנגלית עולים גרושים(כ800 יורו לשנה),יש סבסוד של תחבורה ציבורית(גם בערך 50 יורו לשנה אם אני זוכר נכון),יש לך מעונות סטודנטים,אוכל ובגדים זולים יותר מבארץ.

אם אתה לומד בארץ ואתה גר בדרום ולומד בטכניון,אני יכול לשאול את אותו הדבר בדיוק(מי יממן לך את הלינה\אוכל\בגדים\תחב"צ וכו).

מצד שני יש גם הרבה חסרונות ללימודים בחו"ל,החל משפה זרה דרך מבחני כניסה מעיקים ועד האם זה יתפוס גם כשתחזור לארץ וגם זה שאתה בארץ זרה בלי חברים\משפחה.
אתה לא יוצא מתוך הנחות? מה יותר סביר שיש או אין לו דרכון אירופאי? אתה לא חושב שאם היה לו הוא היה מציין את זה בתגובה הראשונה?

לגבי לימודי רפואה באיטליה אשמח לקישור לגבי ה 800 יורו בשנה לסטודנט זר. קח בחשבון שה IMAT הוא אחד המבחנים היותר קשים איי שם והתוכניות הללו דורשות ממך לקחת pre-med classes לפני שאתה מגיע אליהם כמו ביולוגיה/כימיה/כימיה אורגנית וכו׳ ברמה אקדמאית (ז״א האופציה היחידה שלך זה האוניברסיטה הפתוחה שזה גם לא זול). אפשר גם לעשות מבחנים ואם אתה עובר אותם אתה מקבל פטור, אבל אם לא למדת את זה ברמה אקדמאית סיכוייך קלושים.

אתה לא יוצא מתוך הנחות? מה יותר סביר שיש או אין לו דרכון אירופאי? אתה לא חושב שאם היה לו הוא היה מציין את זה בתגובה הראשונה?

לגבי לימודי רפואה באיטליה אשמח לקישור לגבי ה 800 יורו בשנה לסטודנט זר. קח בחשבון שה IMAT הוא אחד המבחנים היותר קשים איי שם והתוכניות הללו דורשות ממך לקחת pre-med classes לפני שאתה מגיע אליהם כמו ביולוגיה/כימיה/כימיה אורגנית וכו׳ ברמה אקדמאית (ז״א האופציה היחידה שלך זה האוניברסיטה הפתוחה שזה גם לא זול). אפשר גם לעשות מבחנים ואם אתה עובר אותם אתה מקבל פטור, אבל אם לא למדת את זה ברמה אקדמאית סיכוייך קלושים.
http://www.medschool.it/fees-a-costs/92-universities/unipv/fees-a-costs/99-tuition-fees

הIMAT הוא מבחן קל יחסית(אני לא למדתי בבית הספר מקצועות ביולוגיים וקיבלתי ציון יחסית גבוה).
אין צורך לקחת קורסים מקדימים,הם מצפים ממך להיות מספיק בוגר ולדעת שאם אתה צריך ידע מסויים רלוונטי לפני הלימודים,אתה תדאג לזה בעצמך,אין חובה.

וכמו שאמרתי,אני לא יודע אם יש לו או אין לו,בגדול זה גם לא כזה קריטי,כן זה פותח הרבה יותר אפשרויות אבל אפשר להסתדר גם בלי.

• פותח/ת השרשור
אין לי דרכון.
אני מנסה למצוא מסלול שמתאים בשבילי, אבל כרגע לא מוצא שום לימודים גבוהים ששווים את זה. מה כבר אני יכול ללמוד בארץ? והתנאי קבלה מגוכחים כאן בארץ.

@^pala מה המטרה שלך? מה אתה רוצה לעשות בעוד 5 שנים?
הלימודים הם רק דרך להשיג את המטרה שלך.
אם אתה מתכנן לחיות בארץ, אין לך סיבה ללמוד בחו'ל ובכלל בתחום הכושר לתארים אקדמיים אין איזה שהוא יתרון אמיתי. בטח לא כנקודת פתיחה.

• פותח/ת השרשור
@^pala מה המטרה שלך? מה אתה רוצה לעשות בעוד 5 שנים?
הלימודים הם רק דרך להשיג את המטרה שלך.
אם אתה מתכנן לחיות בארץ, אין לך סיבה ללמוד בחו'ל ובכלל בתחום הכושר לתארים אקדמיים אין איזה שהוא יתרון אמיתי. בטח לא כנקודת פתיחה.
דברים יכולים להשתנות, אבל אני רוצה לראות את עצמי, במסגרת התחום של הכושר, כמאמן בכיר שמתעסק ומקדם אתלטים ברמות ה׳גבוהות׳ או לפחות מתחיל להתברג במועדוני ספורט ולהתעסק רק עם ספורטאים, יכול להיות גם תחום רפואי.
אני לא רוצה להשאר בשום אופן בתחום הפיטנס והגייזם שיש בשור הכושר כרגע ואם אין מוצא אחר אני אחליף תחום.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שיש עוד מסלולים
הלוואי שידעתי מה @EMZ למד אבל הוא לא עונה

בשביל לקדם ספורטאים אתה צריך ליהיות המאמן כושר שלהם, ובשביל לעשות את זה אתה צריך קומבינות בתחום שבו אתה רוצה לעבוד.

לרוב או שתתקבל לקבוצה סוג ז' כי אתה לא מוכר בתחום הכדורגל/סל ולאט לאט תנסה להתברג הלאה, אבל לרוב אם אתה לא שחקן עבר או חבר שמכיר חבר אין לך סיכוי ממשי.

שנית אם אתה חושב שאתה תבוא לקבוצה ותעבוד אימוני מוט עם השחקנים אתה קצת חיי בסרט, מעבר לקבוצות שבליגת העל וגם זה לא תמיד הם קבוצות דלות בתקציב שמעבר לקצת קונוסים כדורי כוח וtrx אין להם שום ציוד עקב בעיות תקציב.

כיום בוינגייט יש קורס בשם מאמן כושר למשחקי כדור שהוא בעצם נותן לך את "הכלים" לעבוד בקבוצות ומועדוני ספורט, בתכלס תעודה עם שם יפה.

• פותח/ת השרשור
תואר ראשון לא משתלם לעשות בחו״ל. זה יעלה לך מעל 100 אלף דולר ולא יתן לך שום דבר ממשי בחיים.
אז איזה תואר ראשון יש לי לעשות פה בארץ? האפשרויות נראות ל-אפס מלבד הנדסה.

אתה יכול להיות דיאטן קליני או רופא,אין הרבה מקצועות שהם נטו כושר,אין הרבה צורך\ביקוש לזה.

בתחום הכושר אין אף תואר.
בשאר המקצועות, איזה? התחומים היחידים שאני מתחבר אליהם קשורים לגוף האדם.
תזונה
רפואה
פיזיותרפיה

וכמובן אחרי הלימודים ליעד את עצמך לקהל של ספורטאים למשל יש בבית חולים מאיר מחלקת ספורט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית