אז ככה זה סייקל השני שלי.
הסייקל הראשון היה טסט אנתת ל8 שבועות פרוטקול מלא. לפני כ4 חודשים מהשפיץ האחרון. בדיקות דם תקינות ברוך ה'.
[זה לא היה כל כך סייקל אלא יותר בכיוון של השמנה מכיוון שהחומרים היו רובם מדוללים בשמן עד שהשכלתי להבין כבר היה שבועיים אחרונים]
הסייקל השני יהיה מובנה בצורה כזאת:
1-12 טסט אנתת באיר מבית מרקחת סגור ואטום.1 CC בשבוע. [לא מעוניין יותר מכיוון צבירת נוזלים מעוניין לשמור רק על החשק המיני]
1-4 וינסנטרול אוראלי 30-50 MG
1-4 קלן פרימידה של חודש בשילוב עם קטוטיפן.
3/4-12 פרימובולן 500-600 מג.
פרגניל 500 יחידות מהשבוע הראשון למשך הסייקל
PCT
סטנדרטי אם כי אני חושב שאת הכלומיד אעשה כ 50/50/25/25
אשלב גם גדילן מצוי במהלך האוראלים.
עכשיו אני רוצה להיות בטוח אם 1 CC בשבוע טסט יכול לשמור על החשק המיני מכוון שוינסטרול מדכא את הציר.
תודה רבה טעדכן והכל!
תמונה מהיום:
@Tom
@יניב ריז
אם אפשר דגשים בבקשה על מה להקפיד במהלך לקיחת האוראלים זה מאוד חשוב לי אף פעם לא התנסתי איתם.
@Simon357
אם כי ראוי לציין הוינסטרול והקלן הם של חברת בלקן. והפרימו של חברת SQS
הסייקל הראשון היה טסט אנתת ל8 שבועות פרוטקול מלא. לפני כ4 חודשים מהשפיץ האחרון. בדיקות דם תקינות ברוך ה'.
[זה לא היה כל כך סייקל אלא יותר בכיוון של השמנה מכיוון שהחומרים היו רובם מדוללים בשמן עד שהשכלתי להבין כבר היה שבועיים אחרונים]
הסייקל השני יהיה מובנה בצורה כזאת:
1-12 טסט אנתת באיר מבית מרקחת סגור ואטום.1 CC בשבוע. [לא מעוניין יותר מכיוון צבירת נוזלים מעוניין לשמור רק על החשק המיני]
1-4 וינסנטרול אוראלי 30-50 MG
1-4 קלן פרימידה של חודש בשילוב עם קטוטיפן.
3/4-12 פרימובולן 500-600 מג.
פרגניל 500 יחידות מהשבוע הראשון למשך הסייקל
PCT
סטנדרטי אם כי אני חושב שאת הכלומיד אעשה כ 50/50/25/25
אשלב גם גדילן מצוי במהלך האוראלים.
עכשיו אני רוצה להיות בטוח אם 1 CC בשבוע טסט יכול לשמור על החשק המיני מכוון שוינסטרול מדכא את הציר.
תודה רבה טעדכן והכל!
תמונה מהיום:
@Tom
@יניב ריז
אם אפשר דגשים בבקשה על מה להקפיד במהלך לקיחת האוראלים זה מאוד חשוב לי אף פעם לא התנסתי איתם.
@Simon357
אם כי ראוי לציין הוינסטרול והקלן הם של חברת בלקן. והפרימו של חברת SQS