הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני התחלה. לוג רציני!!! + מספר שאלות

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
אז ככה זה סייקל השני שלי.

הסייקל הראשון היה טסט אנתת ל8 שבועות פרוטקול מלא. לפני כ4 חודשים מהשפיץ האחרון. בדיקות דם תקינות ברוך ה'.
[זה לא היה כל כך סייקל אלא יותר בכיוון של השמנה מכיוון שהחומרים היו רובם מדוללים בשמן עד שהשכלתי להבין כבר היה שבועיים אחרונים]

הסייקל השני יהיה מובנה בצורה כזאת:
1-12 טסט אנתת באיר מבית מרקחת סגור ואטום.1 CC בשבוע. [לא מעוניין יותר מכיוון צבירת נוזלים מעוניין לשמור רק על החשק המיני]
1-4 וינסנטרול אוראלי 30-50 MG
1-4 קלן פרימידה של חודש בשילוב עם קטוטיפן.
3/4-12 פרימובולן 500-600 מג.

פרגניל 500 יחידות מהשבוע הראשון למשך הסייקל

PCT
סטנדרטי אם כי אני חושב שאת הכלומיד אעשה כ 50/50/25/25

אשלב גם גדילן מצוי במהלך האוראלים.

עכשיו אני רוצה להיות בטוח אם 1 CC בשבוע טסט יכול לשמור על החשק המיני מכוון שוינסטרול מדכא את הציר.

תודה רבה טעדכן והכל!

תמונה מהיום:
5547f8bc297d0.jpg

@Tom
@יניב ריז

אם אפשר דגשים בבקשה על מה להקפיד במהלך לקיחת האוראלים זה מאוד חשוב לי אף פעם לא התנסתי איתם.
@Simon357
אם כי ראוי לציין הוינסטרול והקלן הם של חברת בלקן. והפרימו של חברת SQS

תום האם זה אפשרי בשבוע הרביעי להוריד את גווני ולהשאר על פרימו. בתיווך של 1 ססי בשבוע טסט?
@Tom
באיזה מובן זה אפשרי? וויני סטרואיד חזק ויהיה מורגש מאוד בעת השימוש בו ולכן גם הפסקת צריכתו תורגש. בכל אופן הרי לא תמשוך וויני לאורך כל הסייקל ולכן לא כ"כ ברורה לי השאלה.

• פותח/ת השרשור
שאלתי היא האם אחרי שאפסיק את הויני ואמשיך רק עם פרימו וטסט אחווה ירידה חדה במשק המייני והאם זה אמור להשתפר?

יש של בלקן אני יכול להשיג אבל באמת שמאוד יקר...!!!!!!!!!!!!!!!! אמפולה של 100mg עולה מאוד יקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#
פרימו סטרואיד חלש יחסית אבל נוח מאוד לשימוש ולכן מדובר ראשית בתקציב ושנית בהגדרת מטרות.
לא הייתי ממליץ על סייקל כזה שעבורו בכל הקשור במסת שריר השמיים הם הגבול ומוכן לקחת על עצמו סיכון גבוה יותר במודע משום שיש חלופות מתאימות ויעילות בהרבה.
לאדם שהפרוטה מצוייה בכיסו ומעוניין בתוספת מתונה, נקייה ובעלת פרופיל סיכון נמוך מדובר בסייקל קלאסי.

שאלתי היא האם אחרי שאפסיק את הויני ואמשיך רק עם פרימו וטסט אחווה ירידה חדה במשק המייני והאם זה אמור להשתפר?
קשה לצפות מראש איך תרגיש בכל הקשור בליבידו אך וויני כסטרואיד מאוד אנבולי לא אמור להוות ברכה לליבידו. במרבית המקרים אין שינוי לרעה.

PCT
סטנדרטי אם כי אני חושב שאת הכלומיד אעשה כ 50/50/25/25
בהצלחה בסייקל
גם אני כמוך נוטה ל 50/50/25/25 במקום 100/100/50/50
למה??
כי ההסבר של יניב באשכול על הנושא די שכנע אותי
מקווה שאני לא עושה פה טעות 😃

• פותח/ת השרשור
אין עניין של טעויות בסופו של דבר אם לקחת פרגניל הגוף יודע לאזן את עצמו - הומוסטאזיס. העיקר שאאשך יוכל לייצר טסט. כלומיד נותן לו את הפוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית