הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור Kakarot
  • פורסם בתאריך

Kakarot

משתמש פעיל
832
730
נק' מוניטין:
1,235
832
730
אז ככה , אני די חדשה באתר ונראה לי שהשאלה מתאימה פה ואם משהו אז להעביר
יש לי משהו שמציק לי כבר די הרבה זמן וזה האחיזה בדדליפט ,תמיד כשאני מרימה אז כשאני עם המוט למעלה המוט נמצא לי על האצבעות בידיים
ניסיתי מגנזיום וזה עזר לתקופה ,כמובן עד שהמשכתי לעלות במשקלי עבודה אז ככה שמגנזיום לא כל כך עובד אצלי
גם השתמשתי באחיזה עם האגודל בפנים אבל אז הבנתי שהיד שלי פשוט קטנה מדי 🫤

אמרו לי להתחיל להשתמש ברצועות אבל זה נראה סתם פיתרון זמני .. יש הצעות ?

אז ככה , אני די חדשה באתר ונראה לי שהשאלה מתאימה פה ואם משהו אז להעביר
יש לי משהו שמציק לי כבר די הרבה זמן וזה האחיזה בדדליפט ,תמיד כשאני מרימה אז כשאני עם המוט למעלה המוט נמצא לי על האצבעות בידיים
ניסיתי מגנזיום וזה עזר לתקופה ,כמובן עד שהמשכתי לעלות במשקלי עבודה אז ככה שמגנזיום לא כל כך עובד אצלי
גם השתמשתי באחיזה עם האגודל בפנים אבל אז הבנתי שהיד שלי פשוט קטנה מדי 🫤

אמרו לי להתחיל להשתמש ברצועות אבל זה נראה סתם פיתרון זמני .. יש הצעות ?
מה עם אחיזה משולבת?

ניסיתי פעם אחת , לא יודעת אם עשיתי משהו לא נכון אבל הבייספס של יד ימין הייתה הרגשה של יותר מתיחה מהיד השנייה
יכול להיות שהחזקת לא נכון, עקרונית היד שבסופינציה צריכה להיות טיפה (1-2 ס"מ נניח) יותר רחוקה ממרכז המוט.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהחזקת לא נכון, עקרונית היד שבסופינציה צריכה להיות טיפה (1-2 ס"מ נניח) יותר רחוקה ממרכז המוט.
נראה לי הבנתי את הטעות שלי ,היד אצלי הייתה בדיוק ס"מ ממרכז המוט
תודה על זה העזרה 😃

1. אחיזה משולבת. תתרגלי .
2. אולי יש מוטות עם היקף קטן יותר בחד"כ (בדר"כ אלו שוקלים גם פחות אז צריך להעמיס עליהם יותר) אבל כנראה שיהיה לך נוח יותר.

נראה לי הבנתי את הטעות שלי ,היד אצלי הייתה בדיוק ס"מ ממרכז המוט
תודה על זה העזרה 😃
התגובה שלי הייתה לא ברורה.
התכוונתי שאם נניח היד שבפרונציה נמצאת 20 ס"מ ממרכז המוט, אז היד שבסופינציה תהיה 21-22 ס"מ ממרכז המוט . כמובן שהמספרים הם סתם לדוגמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית