הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלכת בעלי חיים למדורות

sunshine

משתמש משקיע
2,035
1,504
נק' מוניטין:
4,328
2,035
1,504
אז התחילו המדורות...
וכמו בכל שנה יש ילדים חארות שחושבים שזה משעשע לזרוק בעלי חיים לאש.
יש סיירות מאורגנות בכל עיר שמסתובבים בין המדורות ומנסים למנוע מהדברים האלה לקרות,
אבל כמובן שכולם יכולים להיות אזרחים טובים ואם יוצא למישהו לראות קרטון חשוד ליד מדורה, להציץ לוודא שאלה לא גורי חתול או משהו...
בשעה האחרונה כבר נמצאו גורי כלבים בכל מיני מקומות בארץ - שפשוט קשרו אותם בתוך שק וחיכו לרגע שבו ידליקו את המדורה.

והנה רק אחד מהנידונים למוות שניצלו היום:

11072002_10204200787993346_5076848338653832355_n.jpg

11212673_957547520957292_3868583431402992500_o.jpg

את מי שתופסים עושה את זה צריך לשים בחדר עם פולטי קרינת גמא במינון הנכון שיגרום להם לסרטן ומוות ארוך. שיסבלו

מסכן הילד שאני תופס אותו עושה את זה ... -_-
זה ממש ממש לא נכון להפיל את האשמה על הילד במקרה כזה. ילדים הם יצורים מפגרים ואסור להאשים אותם על החינוך הדפוק שהם קיבלו. אם תעשה משהו לילד אתה תצא עוד יותר גרוע ממנו, למרות שאם תמצא את אבא שלו ותזרוק אותו למדורה זה דווקא יהיה דיי פייר.

זה ממש ממש לא נכון להפיל את האשמה על הילד במקרה כזה. ילדים הם יצורים מפגרים ואסור להאשים אותם על החינוך הדפוק שהם קיבלו. אם תעשה משהו לילד אתה תצא עוד יותר גרוע ממנו, למרות שאם תמצא את אבא שלו ותזרוק אותו למדורה זה דווקא יהיה דיי פייר.
מאיזה גיל אדם אחראי למעשים שלו אם אפשר לשאול?

מאיזה גיל אדם אחראי למעשים שלו אם אפשר לשאול?
לכל אחד יש תשובה שונה לשאלה הזאת. הדעה שלי היא שבגיל 12-13 כל ילד הוא מספיק בוגר כדי להיות אחראי על המעשים שלו. בגיל הזה גם הילד שגדל בחינוך הכי דפוק צריך להתחיל להפעיל את המוח ולהבין איך להבדיל בין משהו טוב לרע.

לכל אחד יש תשובה שונה לשאלה הזאת. הדעה שלי היא שבגיל 12-13 כל ילד הוא מספיק בוגר כדי להיות אחראי על המעשים שלו. בגיל הזה גם הילד שגדל בחינוך הכי דפוק צריך להתחיל להפעיל את המוח ולהבין איך להבדיל בין משהו טוב לרע.
חבר מצטער לבאס אותך אבל רוב מקרי ההתעללויות האלה נעשים על ידי ילדים שמעל גיל 13.

• פותח/ת השרשור
חבר מצטער לבאס אותך אבל רוב מקרי ההתעללויות האלה נעשים על ידי ילדים שמעל גיל 13.
גם אני חשבתי.. אבל בחורה שאני עוזרת לה בסיור היום אמרה לי ששנה שעברה בבאר שבע רובם היו קטנים ממש. בני 10-11.

גם אני חשבתי.. אבל בחורה שאני עוזרת לה בסיור היום אמרה לי ששנה שעברה בבאר שבע רובם היו קטנים ממש. בני 10-11.
אני לא אתווכח איתך לגבי הגיל כי אין על מה.
מה שכן, לדעתי כל אדם בכל גיל, שמודע למה שהוא עושה צריך להעינש בעצמו. אני לא אוהב את הגבול המספרי הזה, לילד בן 13 אסור ולילד בן 11 מותר? מה אם בן ה11 יותר בוגר נפשית מבן ה13? מה נעשה עם ילד בן 12 ? או 12 וחצי?
גם ילד בן 10 יודע שאם הוא זורק כלב לאש אז הכלב סובל מאוד ומת. זה לא כמו המקרים האלה של ילדים בני 4 שלקחו את האקדח של האבא וירו בו ( כי הם פשוט לא היו מודעים למה שזה יגרום).

אני לא אתווכח איתך לגבי הגיל כי אין על מה.
מה שכן, לדעתי כל אדם בכל גיל, שמודע למה שהוא עושה צריך להעינש בעצמו. אני לא אוהב את הגבול הזה שעושים במספרים, לילד בן 13 אסור ולילד בן 11 מותר? מה אם בן ה11 יותר בוגר נפשית מבן ה13? מה נעשה עם ילד בן 12 ? או 12 וחצי?
גם ילד בן 10 יודע שאם הוא זורק כלב לאש אז הכלב סובל מאוד ומת. זה לא כמו המקרים האלה של ילדים בני 4 שלקחו את האקדח של האבא וירו בו ( כי הם פשוט לא היו מודעים למה שזה יגרום).
ילד צעיר מושפע מאוד מהחינוך שהוא קיבל מהוריו במיוחד בגילאים צעירים. כמובן שהגבול הוא דק ויהיו כאלה שבגיל 8 יהיו יותר בוגרים מאחרים בגיל 12 אבל זה לא אומר שתרביץ לכל ילד בן 8 אם הוא זרק כלב למדורה כי רוב הסיכויים שהוא עשה את זה כי הוא ראה דוגמא לזה מצד ההורים ולא ידע מה הוא עושה.
לא סתם קבעו ביהדות גיל בר מצווה ולא סתם קטינים מקבלים עונשים הרבה פחות חמורים במשפט על מעשים שעשו מהאשר מבוגרים כי קטינים מאוד מושפעים מהסביבה.

ילד צעיר מושפע מאוד מהחינוך שהוא קיבל מהוריו במיוחד בגילאים צעירים. כמובן שהגבול הוא דק ויהיו כאלה שבגיל 8 יהיו יותר בוגרים מאחרים בגיל 12 אבל זה לא אומר שתרביץ לכל ילד בן 8 אם הוא זרק כלב למדורה כי רוב הסיכויים שהוא עשה את זה כי הוא ראה דוגמא לזה מצד ההורים ולא ידע מה הוא עושה.
לא סתם קבעו ביהדות גיל בר מצווה ולא סתם קטינים מקבלים עונשים הרבה פחות חמורים במשפט על מעשים שעשו מהאשר מבוגרים כי קטינים מאוד מושפעים מהסביבה.
פתרון פשוט עונש מוות לכל מי שאחראי על חינוך הילד

ילד צעיר מושפע מאוד מהחינוך שהוא קיבל מהוריו במיוחד בגילאים צעירים. אז גם בוא לא נעניש טרוריסטים. את רובם חינכו ככה. נגיד את הבן של חסאן נאסראללה לא היה צריך לחסל כי אבא שלו גידל אותו ככה. כמובן שהגבול הוא דק ויהיו כאלה שבגיל 8 יהיו יותר בוגרים מאחרים בגיל 12 אבל זה לא אומר שתרביץ לכל ילד בן 8 אם הוא זרק כלב למדורה כי רוב הסיכויים שהוא עשה את זה כי הוא ראה דוגמא לזה מצד ההורים ולא ידע מה הוא עושה.
לא סתם קבעו ביהדות גיל בר מצווה בוא תסביר למה דווקא 13. מה אכפת לי מה קבעו ביהדות? ולא סתם קטינים מקבלים עונשים הרבה פחות חמורים במשפט על מעשים שעשו מהאשר מבוגרים כי קטינים מאוד מושפעים מהסביבה. באמת יותר קל להשפיע עליהם, זה נכון, ולכן גם העונש צריך להיות קל יותר אבל ממש לא ברמה שככה מבליגים על מעשים כאלה נוראים.
....

מה הקשר לא להעניש טרוריסטים? הם כבר לא בני 12. היה להם מספיק זמן להשתנות. הם בחרו שלא, אז בעיה שלהם.
למה דווקא 13? אני אצטט תגובה קודמת שלי:
כמו שכתבתי פה, לכל אחד יש תשובה שונה, ודעתי היא שבגיל 12-13 ילד מתחיל לחשוב יותר עם המוח שלא ולא מושפע 100% מהחינוך. לא מסכים? החלטה שלך, זאת רק דעה שלי ואתה לא מחויב להסכים איתה.

זה שמבליגים על זה שילד בן 10 זורק כלב למדורה זה ממש לא צריך להיות ככה ופה אתה צודק. אבל לא צריך להעניש את הילד. צריך להעניש כמו שצריך את ההורים ולשלוח את הילד לחינוך מיוחד שיכניס לו למוח טוב טוב מה טוב לעשות ומה לא טוב.

שלא תחשוב לשניה שאני מגן על היצורים האלו שעושים את זה, אבל כשהם ילדים זה לא מוסרי להעניש אותם בחומרה כשהם לא מבינים בכלל מה הם עושים.

מעניין לי את התחת החינוך הלקוי שהם קיבלו. ילד שמשליך חיות למדורה צריך לקבל סלע לראש. ללא רחמים.
אני מרגיש כמו שמאלני כשאני מתווכח עם הדעות האלה ואני ממש לא כזה. אבל באמת בשיא הרצינות את לא חושבת שזה קצת מוגזם לזרוק סלע לראש על ילד בן 10? את חושבת שילד בגיל הזה באמת מבין שמה שהוא עושה לא בסדר?

אני מרגיש כמו שמאלני כשאני מתווכח עם הדעות האלה ואני ממש לא כזה. אבל באמת בשיא הרצינות את לא חושבת שזה קצת מוגזם לזרוק סלע לראש על ילד בן 10? את חושבת שילד בגיל הזה באמת מבין שמה שהוא עושה לא בסדר?

היום ילדים בני 10 צופים בפורנו ועושים סקס.
אז כן, נראה לי שהם מבינים.

היום ילדים בני 10 צופים בפורנו ועושים סקס.
אז כן, נראה לי שהם מבינים.
למה זה שילדים בני 10 צופים בפורנו ועושים סקס אומר שהם מבינים? מה שקורה זה שילדים מעתיקים את מה שחבריהם שגדולים מהם עושים על מנת להראות "מגניבים יותר". פעם זה היה דברים אחרים כמו סיגריות, היום זה לצערנו הפך לסקס, אבל זה לא משנה, אותם הילדים לא מבצעים את המעשים האלה בגלל מודעות עצמית אלה בגלל הדוגמא שהם מקבלים מילדים בוגרים מהם.

פאק אחי, לרגע חששתי שאתה שמאלני בוגד עם הדעות הרחמניות האלו. טוב שהבהרת את הדברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית