הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלכת בעלי חיים למדורות

1. מי אמר שאני אוכל בשר?
2. גם מי שאוכל בשר יש לו זכות להגיד דברים כאלה
3. אין קשר בין מה שאמרתי לטענות שלך כי יש הבדל בין לאכול בעלי חיים לבין להתעלל בהם סתם ככה כדי ליהנות מהסבל שלהם.
גם בטבע טורפים גורמים סבל רב מאוד לנטרפים אבל לא מתעללים בהם בשביל הכיף.

אם הם אוכלים את החתול אחרי שזורקים אותו לאש אז זה בסדר?

יפה, אתה בטח מעוניין גם בכושי מחמד שיעשה כל מה שאתה אומר ממש כמו פעם שהם היו עבדים... רק את זה אתה לא יכול להשיג כי זה לא מקובל כבר...

לא חייב כושי, יש גם מספר אנשים בפורום שיתאימו לעבודה.

אם הם אוכלים את החתול אחרי שזורקים אותו לאש אז זה בסדר?
שיהרגו אותו באופן מוסרי יותר מאשר לשרוף אותו בחיים, ואם הם מעוניינים לאכול אותו כמו בתאילנד למשל זה הרבה יותר לגיטימי מאשר להרוג אותו סתם ככה בייסורים כדי ליהנות מהסבל שלו.

שיהרגו אותו באופן מוסרי יותר מאשר לשרוף אותו בחיים, ואם הם מעוניינים לאכול אותו כמו בתאילנד למשל זה הרבה יותר לגיטימי מאשר להרוג אותו סתם ככה בייסורים כדי ליהנות מהסבל שלו.

ומי מחליט איזה הרג הוא יותר מוסרי?

1. מי אמר שאני אוכל בשר?
2. גם מי שאוכל בשר יש לו זכות להגיד דברים כאלה
3. אין קשר בין מה שאמרתי לטענות שלך כי יש הבדל בין לאכול בעלי חיים לבין להתעלל בהם סתם ככה כדי ליהנות מהסבל שלהם.
גם בטבע טורפים גורמים סבל רב מאוד לנטרפים אבל לא מתעללים בהם בשביל הכיף.
לא אמרתי שאתה אוכל בשר. אמרתי כל עוד אתה אוכל בשר.
וששוחטים פרה במשחתות לא עושים את זה בדרך שהיא נהנית ממנה, אונסים אותה לפני זה.

לקחת פעם אנטיביוטיקה? אתה יודע באיזה מוות כואב מתו החיידקים בגופך? לא מוסרי.

לצערי כבר גדלתי,אפילו הצבעתי ושילמתי מיסים כבר.
וההבדל ביני ובינך הוא שאתה צבוע,טיפש ויותר גרוע מזה אתה חושב שה"מוסר" שלך הוא עליון ואתה רוצה לכפות אותו על אחרים.
אתה בטוח? אתה בגיל בחירה ומדבר כך? הרופא הפיל אותך כשנולדת או משהו?
ואגב, יש הרבה הבדלים ביני לבינך. אם אתה חושב שאני הטיפש ואתה החכם... ובכן....

לקחת פעם אנטיביוטיקה? אתה יודע באיזה מוות כואב מתו החיידקים בגופך? לא מוסרי.
חיידקים לא מרגישים כאב. למען האמת אפילו יצורים יותר מפותחים מחיידקים כמו נמלים גם לא מרגישים כאב...
ומי מחליט איזה הרג הוא יותר מוסרי?
אתה יודע מה זאת פקודה בלתי חוקית בעליל? על אותו המשקל, יש מוסר שכל אדם שפוי צריך להחזיק בו....
לא אמרתי שאתה אוכל בשר. אמרתי כל עוד אתה אוכל בשר.
וששוחטים פרה במשחתות לא עושים את זה בדרך שהיא נהנית ממנה, אונסים אותה לפני זה.
לא את כולם "אונסים" לפני כן, אתה מדבר רק על תעשיית החלב.... וזה לא אונס, זה הרבייה, עושים את זה עם כל בעלי החיים.

חיידקים לא מרגישים כאב. למען האמת אפילו יצורים יותר מפותחים מחיידקים כמו נמלים גם לא מרגישים כאב...

אתה יודע מה זאת פקודה בלתי חוקית בעליל? על אותו המשקל, יש מוסר שכל אדם שפוי צריך להחזיק בו....

לא את כולם "אונסים" לפני כן, אתה מדבר רק על תעשיית החלב.... וזה לא אונס, זה הרבייה, עושים את זה עם כל בעלי החיים.
עושים לפרות הזרעה מלאכותית. וזה תהליך עם די הרבה כאב.

אני מניח שזה משיחות עם בקטריות ונמלים. אז לצורך העניין, אם הורגים את החתול במוות מהיר, בלי שכואב לו, זה סבבה לעשות ממנו מדורה, כן?

יש לך סימוכין?
בקשר לאיזה מהדברים שאמרתי?
עושים לפרות הזרעה מלאכותית. וזה תהליך עם די הרבה כאב.
הכאב הזה הוא בקנה מידה כל כך קטן ביחס לדברים אחרים שזה מגוחך, תכניס אצבע לתחת אני מעריך שזה על אותו המשקל... כואב טיפה אני מניח אבל לא תהליך ממושך של ייסורים בכאב שאי אפשר בכלל לדמיין.

בקשר לאיזה מהדברים שאמרתי?

הכאב הזה הוא בקנה מידה כל כך קטן ביחס לדברים אחרים שזה מגוחך, תכניס אצבע לתחת אני מעריך שזה על אותו המשקל... כואב טיפה אני מניח אבל לא תהליך ממושך של ייסורים בכאב שאי אפשר בכלל לדמיין.

איזה יופי, עכשיו למוסר שלך יש גם רמות של כאב. מתקדם.

אני מניח שזה משיחות עם בקטריות ונמלים. אז לצורך העניין, אם הורגים את החתול במוות מהיר, בלי שכואב לו, זה סבבה לעשות ממנו מדורה, כן?
לא זה לא סבבה לעשות ממנו מדורה, אם אני יקח את הגופות של סבא וסבתא שלך/ רבא/ קרובים שלך שמתו זה יהיה סבבה לעשות מהם מדורה?

לא זה לא סבבה לעשות ממנו מדורה, אם אני יקח את הגופות של סבא וסבתא שלך/ רבא/ קרובים שלך שמתו זה יהיה סבבה לעשות מהם מדורה?

יש לנו מנצח כאן. אם אי פעם שתית אנטיביוטיקה, אכלת צמח או חיה אני מבקש ממך לגשת למדינה הקרובה שמאפשרת המתת חסד, ולהתאבד. זה רק מוסרי.

איזה יופי, עכשיו למוסר שלך יש גם רמות של כאב. מתקדם.
שיקול דעת אלמנטרי, אני לא מבין למה כל דבר חייב לקחת לקיצון, אם מישהו יתקל באבא שלך לדוגמא באמצע הרחוב ואבא שלך יקבל מכה קטנה בכתף הרי שזה הבדל של שמיים וארץ מאשר אם מישהו יתקע בו סכינים ללא הרף באופן סדיסטי, נכון?

למה שציטטתי.
דיברתי על הציטוט, בקשר לחיידקים או לנמלים?
יש לנו מנצח כאן. אם אי פעם שתית אנטיביוטיקה, אכלת צמח או חיה אני מבקש ממך לגשת למדינה הקרובה שמאפשרת המתת חסד, ולהתאבד. זה רק מוסרי.
לא הבנתי את הטענות פה. שאתה מתכוון לאנטיביוטיקה אתה מעוניין לטעון בנוגע לניסויים בבעלי חיים? ומה הקשר צמחים? תבהיר את עצמך, לכל מה שתגיד אני אענה בשמחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית