ייעוץ סרטון סקוואט, דדליפט ופרס לביקורת

Nadav Mary

משתמש פעיל
504
468
נק' מוניטין:
1,647
504
468
אהלן,
קוראים לי נדב, אני בן 24, שוקל ~77.
מבצע SS תקופה דיי ארוכה שכוללת הרבה ריסטים בגלל פציעות דיי מעצבנות במרפק.
היום הייתה נקודת ציון דרך בשבילי אחרי שהצלחתי להשלים 120 סקוואט ל - 3X5.
אשמח לקבל ביקורת על הסקוואט, הפרס והדדליפט 😃
קרדיט ל - @לירן על התמיכה הנפשית ול - @nlr666 על הצילום בדדליפט 😃

סקוואט 120KG ל - 3X5

פרס 50KG ל - 2X5 ו 1X5F (הסט הראשון לא צולם, זה השני והשלישי)

דדליפט 125KG ל - 1X5

תודה מראש 😃

אתה לא בחדכ של כל הליפטרים ? תתייעץ איתם 😆
פעם אחרונה שבדקתי הפורום היה פתוח להתייעצות ללא אפליה של דת גזע מין או מנוי לחדר כושר מסוים
הוא בחר להתייעץ ולא משנה מה הסיבה, מי שרוצה מוזמן לייעץ

@nlr666 ידעתי שזיהיתי את הקול ש'ך ברקע(למרות שלא קראתי בכלל לפני שאתה צילמת את הסט)

• פותח/ת השרשור
הפרס נראה טוב, למרות שלא רואים אחיזה אז קשה להגיד. בדדליפט תוריד משקל, אתה מתחיל את המשיכה עם גב עגול.
תודה.. בדדליפט יכול להיות שאשאר על אותו משקל או אאט את קצב ההתקדמות, הגב שמתעגל קצת התחיל מהאימון - שניים האחרונים, מאז שהתחלתי למשוך עם אחיזה משולבת.. מקווה שאצליח לסדר את זה בקרוב..

עוד תגובות בבקשה? 😃

מצטער לעצור את המסיבה
אבל בסקוואט לא היו 15 חזרות שוברות מקביל
בנוסף, יש לך שתי בעיות עיקריות בתרגיל - ואני אתחיל מהבעייה שאולי תפצע אותך. אתה מוציא אוויר בזמן העלייה. זה ביג NO-NO ✋🛑✋
לפני כל חזרה קח הרבה אוויר, ותשאיר אותו בפנים עד שסיימת את החזרה. בכל רגע בו מתרחשת תנועה - האוויר חייב להיות בפנים. זה כולל גם את ההוצאה של וההחזרה של המוט לפינים.
דבר שני, ההיפ דרייב שלך דיי לא קיים. אתה עולה מהחזה ולא מהאגן. זה מתחיל מזה שאתה לא מספיק אופקי בבור, ולאחר מכן ממשיך בצורה כזו שגורמת לברכיים שלך ללכת קדימה בזמן העלייה. להסתכל למטה יסייע לך לתקן את זה.

לגביי הסקוואט אתה חייב להשתמש בהיפ דרייב, תמצא את הנקודה שממנה נוח לך להתפרץ ולעלות ולא להשתמש בחזה כדי לעלות.
ובדדליפט אתה יכול לראות בעצמך שהגב מתעגל

• פותח/ת השרשור
מצטער לעצור את המסיבה
בנוסף, יש לך שתי בעיות עיקריות בתרגיל - ואני אתחיל מהבעייה שאולי תפצע אותך. אתה מוציא אוויר בזמן העלייה. זה ביג NO-NO ✋🛑✋
לפני כל חזרה קח הרבה אוויר, ותשאיר אותו בפנים עד שסיימת את החזרה. בכל רגע בו מתרחשת תנועה - האוויר חייב להיות בפנים. זה כולל גם את ההוצאה של וההחזרה של המוט לפינים.
דבר שני, ההיפ דרייב שלך דיי לא קיים. אתה עולה מהחזה ולא מהאגן. זה מתחיל מזה שאתה לא מספיק אופקי בבור, ולאחר מכן ממשיך בצורה כזו שגורמת לברכיים שלך ללכת קדימה בזמן העלייה. להסתכל למטה יסייע לך לתקן את זה.

חיכיתי לתגובה שלך.. תודה רבה 😃

אתה מוציא אוויר בזמן העלייה. זה ביג NO-NO ✋🛑✋
ראיתי אותך הרבה פעמים מעיר על הנושא.. אני מקבל את מה שאתה אומר, אבל האמת ש @MikeRozner המליץ לי להוציא אוויר בזמן העלייה בדומה לאיך שהוא עושה

קיבלתי.. אני אעבוד על זה, שוב תודה רבה לך.. 😃

לגביי הסקוואט אתה חייב להשתמש בהיפ דרייב, תמצא את הנקודה שממנה נוח לך להתפרץ ולעלות ולא להשתמש בחזה כדי לעלות.
ובדדליפט אתה יכול לראות בעצמך שהגב מתעגל
תודה גם לך 😃

אבל האמת ש @MikeRozner המליץ לי להוציא אוויר בזמן העלייה בדומה לאיך שהוא עושה
ואני עומד מאחורי מה שאמרתי, יש הבדל דרסטי בין לשחרר אויר לחלוטין מה שמסוכן לבין להוציא אויר בלחץ סביב הסטיקי פויינט

זה יותר טוב, אבל עדיין הברכיים זזות קצת קדימה בזמן העלייה (בסט הראשון בעיקר), חסר עומק (בסט השני בעיקר), ואתה עדיין מוציא אוויר - שזה משהו שפשוט מקטין (ברמה כזו או אחרת) את היתרון של לקחת אוויר מלכתחילה, הרעיון הוא לסייע לך בעיקר בעלייה - להשתמש ביתרון הזה רק בשביל הירידה זה לפספס את הנקודה. ואני אומר את זה מעבר לנושא הבטיחות של עמוד השדרה.
לקריאה נוספת אמליץ על המאמר הבא: http://startingstrength.com/articles/valsalva_stroke_sullivan.pdf

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית