אני אישית שומע רק מטאל אבל אני חוטף רייג' חזק באימונים גם ממזרחית/דיכאון כי אני כל כך שונא אותן שזה מכניס אותי לרייג'.אני שומע מטאל אבל זה לא מה שאני מחפש כרגע :<
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אישית שומע רק מטאל אבל אני חוטף רייג' חזק באימונים גם ממזרחית/דיכאון כי אני כל כך שונא אותן שזה מכניס אותי לרייג'.אני שומע מטאל אבל זה לא מה שאני מחפש כרגע :<
אף פעם לא הייתה לי בעיה עם סגנון מסויים, אני אוהב את כל הסגנונות, כל סגנון מתאים לסיטואציה אחרת 🙄אני אישית שומע רק מטאל אבל אני חוטף רייג' חזק באימונים גם ממזרחית/דיכאון כי אני כל כך שונא אותן שזה מכניס אותי לרייג'.
יש מספיק ג'אנרים של מטאל לכל הסיטואציות 😄אף פעם לא הייתה לי בעיה עם סגנון מסויים, אני אוהב את כל הסגנונות, כל סגנון מתאים לסיטואציה אחרת 🙄
תשמע baby של ג'סטין ביבר באימון.אני אישית שומע רק מטאל אבל אני חוטף רייג' חזק באימונים גם ממזרחית/דיכאון כי אני כל כך שונא אותן שזה מכניס אותי לרייג'.
*אמא לבן הקטן שלה*:תשמע baby של ג'סטין ביבר באימון.
אם אין לך חשק לדפוק לזין הקטן אגרוף לפנים ולהכות אותו למוות אתה לא בן אדם שפוי
שתדע שאנשים חושדים שג'סטין ביבר לוקח סטרואידים, וזה בגלל שהוא הפך מ-אפס מסת שריר ל-כמעט אפס מסת שריר בזמן קצר מאודהיה כאן איזה בחור שתייג אותי בכל הודעה שלו סתם ככה בשביל הכיף והוא גם התמרמר על החובות לראק, אין לי שום בעיה עם תיוגים.
לגבי ג'סטין ביבר - שמעתי את השם אבל האמת שאני לא מכיר שירים שלו וכנראה שלא אזהה אותו ברחוב אם הוא יעבור מולי.
אני לא מרביץ לבנות.תשמע baby של ג'סטין ביבר באימון.
אם אין לך חשק לדפוק לזין הקטן אגרוף לפנים ולהכות אותו למוות אתה לא בן אדם שפוי
שמע הפצצת עם הלהקות האלה .לאוהבי המטאל שמחפשים קצת מוזיקה מקפיצה לאימון ממליץ מאוד על Amaranthe
אפילו לא צריך פלייליסט פשוט לשים את כל הדיסקוגרפיה.
גם על Nekrogoblikon אפשר ללכת גם אחלה להקה לאימונים!
חח אימוני כושר אני מכניס בקטגוריה של "ריצה ושטויות כאלה"איך אפשר אימון עם שירים כאלו?זה שירים לריצה ושטויות כאלה.
לאוהבי המטאל שמחפשים קצת מוזיקה מקפיצה לאימון ממליץ מאוד על Amaranthe
אפילו לא צריך פלייליסט פשוט לשים את כל הדיסקוגרפיה.
גם על Nekrogoblikon אפשר ללכת גם אחלה להקה לאימונים!
בכיף 😃תקשיבב....עשית לי את השבוע עם ההמלצה הזאת
תודה!
ההוא שאמר שהוא ישנה את המערכת מבפנים?היה כאן איזה בחור שתייג אותי בכל הודעה שלו סתם ככה בשביל הכיף והוא גם התמרמר על החובות לראק, אין לי שום בעיה עם תיוגים.
לגבי ג'סטין ביבר - שמעתי את השם אבל האמת שאני לא מכיר שירים שלו וכנראה שלא אזהה אותו ברחוב אם הוא יעבור מולי.
כל הזמן מטאל? גם מחוץ לאימונים?אני אישית שומע רק מטאל אבל אני חוטף רייג' חזק באימונים גם ממזרחית/דיכאון כי אני כל כך שונא אותן שזה מכניס אותי לרייג'.
כה, רק מטאל.בהתחלה נחמד אבל אז מתחיל לחפור
כל הזמן מטאל? גם מחוץ לאימונים?