הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מנהלי רשתות מישהו עשה אותו?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין משו השורס ניהול רשתות רגיל מכשיר אותי לccnpאו ל ccna ומה בדיוק ההבדל בינהם?.. ודברתי עם איזה אחד מהתחום אמר לי שהלימודים הם 5 שעות פעמים בשבוע ואמר לי דווקא שךא חייב ידע קודם והם מסבירים הכל בשורס ושהקורס מתחייב שאחרכך אמצע עבודה בתחום וכל מיני כאלו.

אני לא מבין משו השורס ניהול רשתות רגיל מכשיר אותי לccnpאו ל ccna ומה בדיוק ההבדל בינהם?.. ודברתי עם איזה אחד מהתחום אמר לי שהלימודים הם 5 שעות פעמים בשבוע ואמר לי דווקא שךא חייב ידע קודם והם מסבירים הכל בשורס ושהקורס מתחייב שאחרכך אמצע עבודה בתחום וכל מיני כאלו.
קורס ניהול רשתות נקרא MCITP והוא של מיקרוסופט.
CCNA הוא של סיסקו. 2 חברות שונות ו-2 דברים שונים.

התחייבות לעבודה..נשמע לי כמו סתם בלבול שכל.

• פותח/ת השרשור
אז רגע הקורס ניהול רשתות זה רק mcitp? ומה לשאול אותו? ואיזה קורס אני אמור לעשות mcitp של מיקרופט או ccna של סיסקו.

אז רגע הקורס ניהול רשתות זה רק mcitp? ומה לשאול אותו? ואיזה קורס אני אמור לעשות mcitp של מיקרופט או ccna של סיסקו.
התפזרת..
קורס ניהול רשתות = MCITP
CCNA = הסמכה של חברת CISCO שכידוע מייצרת מוצרי תקשורת (אחת מהיצרניות המובילות בעולם)

חפש בגוגל מה זה מה, ותבין יותר טוב.
לרוב אנשים שנכנסים אל העולם הזה מתחילים ב MCITP אבל אם לא תיהיה רציני, לא תוכל להצליח. כמו שאמרתי לך לפני כן.
זהו תחום תובעני.

גהגה,יש לי המלצה בשבילך.
עזוב קורס,תכנס לאתרי טורנט ותוריד כמו שאמרו את CBT NUGGETS CCNA , זה באנגלית,תנסה ללמוד לבד(אפשרי בהחלט,רוב האנשים עשו את זה במקום קורס) ואם תלמד אז תגש למבחן הסמכה ואז תהיה לך תעודה ביד,אם תראה שזה לא מעניין אותך אז לא בזבזת כלום,אם זה כן מעניין אותך אז תמשיך לCCNP(ההסמכה הבאה של סיסקו) ואז תתחיל לחפש עבודה.
אגב סתם שתהיה בעניין,כל העבודות של מנהל רשתות זה עם רכב צמוד ופלאפון(וזה לא ייתרון),כי אתה תצטרך להיות לרוב בכוננות של 24 שעות(למקרה שיש תקלה ברשת או איזה קפריזה של מנהל שלא מצליח להכנס לגוגל),ככה שתשקול טוב טוב אם התחום הזה בשבילך.

גהגה,יש לי המלצה בשבילך.
עזוב קורס,תכנס לאתרי טורנט ותוריד כמו שאמרו את CBT NUGGETS CCNA , זה באנגלית,תנסה ללמוד לבד(אפשרי בהחלט,רוב האנשים עשו את זה במקום קורס) ואם תלמד אז תגש למבחן הסמכה ואז תהיה לך תעודה ביד,אם תראה שזה לא מעניין אותך אז לא בזבזת כלום,אם זה כן מעניין אותך אז תמשיך לCCNP(ההסמכה הבאה של סיסקו) ואז תתחיל לחפש עבודה.
אגב סתם שתהיה בעניין,כל העבודות של מנהל רשתות זה עם רכב צמוד ופלאפון(וזה לא ייתרון),כי אתה תצטרך להיות לרוב בכוננות של 24 שעות(למקרה שיש תקלה ברשת או איזה קפריזה של מנהל שלא מצליח להכנס לגוגל),ככה שתשקול טוב טוב אם התחום הזה בשבילך.

זה המלצה הכי טובה שראיתי פה, במיוחד שבדרך הלימוד הוא יכול להבין שזה לא מעניין ולפרוש. וגם קצב הלימוד והשעות מותאם אישית ולא צריך עכשיו לנסוע לאיזה מקום ללמוד ששם גם המרצה יכול להיות משעמם/מונוטוני.

לגבי הכוננות אז כן, אבל זה סוג של סבבים כמו בצבא כל כמה שבתות אתה כונן, ואז אסור לשתות או דברים כאלו.

כל העבודות של מנהל רשתות זה עם רכב צמוד ופלאפון
לא בכל העבודות.. בשלי אין 😃
אבל בהחלט לרוב.

וכוננות תמיד יש, קח בחשבון שאם נפל שרת אתה הראשון שמתקשרים אליו גם אם זה 2 בלילה..וצריך להגיע לחוות שרתים.

• פותח/ת השרשור
הרבה המליצו לי ללמוד תקורס הזה דרך HYPERACTIVE מישהו מכיר אותם הם נחשבים טובים?...
ועכשיו הבנתי שאפשר לעשות תקורס במקתונת מזרוזת של 4-5פעמים ללמוד בשבוע וככה לגמור עם זה ב 3חודשים
זה עדיף מאשר ללמוד פעמים בשבוע בערב ולסיים תקורס ב 10חודש ?..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית