נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
חיפוש קטן במאגרי הטורנטים של המילה ccna ו cbt nuggets יביאו את כל החומר שצריך 😛דרך אגב הם למדו הכל לבד, יש את כל החומר באינטרנט. ללא שום קורס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיפוש קטן במאגרי הטורנטים של המילה ccna ו cbt nuggets יביאו את כל החומר שצריך 😛דרך אגב הם למדו הכל לבד, יש את כל החומר באינטרנט. ללא שום קורס.
אם אני לא טועה יש גם הרצאות של זה, במיוחד ברוסית שהם מתרגמים כל דבר שיש.חיפוש קטן במאגרי הטורנטים של המילה ccna ו cbt nuggets יביאו את כל החומר שצריך 😛
אולי.. לא מכיר ולא יודע..אם אני לא טועה יש גם הרצאות של זה, במיוחד ברוסית שהם מתרגמים כל דבר שיש.
קורס ניהול רשתות נקרא MCITP והוא של מיקרוסופט.אני לא מבין משו השורס ניהול רשתות רגיל מכשיר אותי לccnpאו ל ccna ומה בדיוק ההבדל בינהם?.. ודברתי עם איזה אחד מהתחום אמר לי שהלימודים הם 5 שעות פעמים בשבוע ואמר לי דווקא שךא חייב ידע קודם והם מסבירים הכל בשורס ושהקורס מתחייב שאחרכך אמצע עבודה בתחום וכל מיני כאלו.
התפזרת..אז רגע הקורס ניהול רשתות זה רק mcitp? ומה לשאול אותו? ואיזה קורס אני אמור לעשות mcitp של מיקרופט או ccna של סיסקו.
גהגה,יש לי המלצה בשבילך.
עזוב קורס,תכנס לאתרי טורנט ותוריד כמו שאמרו את CBT NUGGETS CCNA , זה באנגלית,תנסה ללמוד לבד(אפשרי בהחלט,רוב האנשים עשו את זה במקום קורס) ואם תלמד אז תגש למבחן הסמכה ואז תהיה לך תעודה ביד,אם תראה שזה לא מעניין אותך אז לא בזבזת כלום,אם זה כן מעניין אותך אז תמשיך לCCNP(ההסמכה הבאה של סיסקו) ואז תתחיל לחפש עבודה.
אגב סתם שתהיה בעניין,כל העבודות של מנהל רשתות זה עם רכב צמוד ופלאפון(וזה לא ייתרון),כי אתה תצטרך להיות לרוב בכוננות של 24 שעות(למקרה שיש תקלה ברשת או איזה קפריזה של מנהל שלא מצליח להכנס לגוגל),ככה שתשקול טוב טוב אם התחום הזה בשבילך.
לא בכל העבודות.. בשלי אין 😃כל העבודות של מנהל רשתות זה עם רכב צמוד ופלאפון