הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

זה לא שאני חושבת ששאלת את זה כי ככ אכפת לך מעכברים ורק בגלל שאני חושבת שזה עוד נושא להעלאת מודעות אני אענה ואגיד שאני לא משתמשת במלכודת דבק בבית.. ולא ברעל.. משחררת אותם לחופשי
מונעת מוות מיותר והתעללות מיותרת כל עוד יש דרכים אחרות..

לא הייתי מגדיר את זה כ"אכפתיות".
אני גם לא הורג אותם, זה סתם מלכלך אז אני פשוט מוציא אותם החוצה עם מטאטא, אז אם לי לא אכפת מהם ולך כן אכפת ובפועל אנחנו עושים את אותו הדבר אז מה זה אומר לך?

מה הבעיה בלהעלות אפשרויות?ואיך אתה יכול לקבוע בצורה כזו פסקית שהן 'הזויות'?אולי הן הזויות כמו הדעה שיותר מס הכנסה=/= יותר תקבולי מס?
תנסה להצמד לאפשרויות לא תלושות מהמציאות - ונוכל לדבר עליהן. לא, אין שום דבר הגיוני במה שכתבת. הסברתי לך כבר, באותה מידה אפשר גם להקצות לכנופיות 10 רציחות לשנה, כדי לתת מפלט לאגרסיות שלהן כדי שלא יהיה פה פיצוץ.
אני לא חייב להשוות עם גרמניה, השוויתי עם השכונה שבה אתה גר, אתה כמובן בחרת באלגנטיות להתעלם מההשוואה הזאת.
כן. נתת השוואה דמגוגית. זה שיש רוב קובע, וזה שיש ה-ר-ב-ה מקום לויכוח מה תפקידי הממשלה (מי מאיתנו מתעלם, אגב? מה עם הרפובליקנים-דמוקרטים, זה לא מתאים לתזה שלך?) זה לא אומר שאין הסכמה לגבי זכויות הפרט הבסיסיות. ולא, הן לא כוללות זכות להתעלל בבעלי חיים.

תנסה להצמד לאפשרויות לא תלושות מהמציאות - ונוכל לדבר עליהן. לא, אין שום דבר הגיוני במה שכתבת. הסברתי לך כבר, באותה מידה אפשר גם להקצות לכנופיות 10 רציחות לשנה, כדי לתת מפלט לאגרסיות שלהן כדי שלא יהיה פה פיצוץ.

כן. נתת השוואה דמגוגית. זה שיש רוב קובע, וזה שיש ה-ר-ב-ה מקום לויכוח מה תפקידי הממשלה (מי מאיתנו מתעלם, אגב? מה עם הרפובליקנים-דמוקרטים, זה לא מתאים לתזה שלך?) זה לא אומר שאין הסכמה לגבי זכויות הפרט הבסיסיות. ולא, הן לא כוללות זכות להתעלל בבעלי חיים.
איך אתה יודע שאלה אפשרויות תלושות מהמציאות?לפי מה קבעת?אני יכול לתת לך דוגמאות מהעולם של חקיקה שהתפתחה לכיוונים שהמחוקק המקורי לא חשב עליהם אפילו(ע"ע המחוקקים של המדיקייר והמדיקאייד בארה"ב). אותו דבר אני יכול לומר לך איך חקיקה יכולה להביא להתפתחויות לא צפויות ואפילו הבאתי לך דוגמא מישראל(!). אז עפ"י מה אתה קובע 'תלוש מהמציאות'?בדקת בכדור הבדולח?
כבר הסברתי לך על תפקיד הממשלה ביחסי אדם-אדם נכון?כי לרצוח אדם נכנס לקטגוריה של אחריות הממשלה. מה שכן, אתה מוזמן לראות את הסדרה 'הסמויה' ולראות איך הם עשו אזורי סמים חופשיים ואיך זה השפיע על הקהילה. שוב, יש לחקיקה ואכיפה אפקטים נסתרים שלא ניתן לחזות.

הרפובליקנים-דמוקרטים הם אתתיסטים כבדים. לכן קשה לי להזדהות איתם. בטח שאין הסכמה לגביי זכויות הפרט, שים לב איך אתה מכניס חלק מהן לקטגוריה 'בסיסי' וחלק לקטגוריה 'רשות'. זה לא עובד ככה.

אגב, לא אמרתי שזו זכות של מישהו להתעלל בבעל חיים. אני מתנגד לחקיקה בעניין, זה לא אותו הדבר.

איך אתה יודע שאלה אפשרויות תלושות מהמציאות?לפי מה קבעת?אני יכול לתת לך דוגמאות מהעולם של חקיקה שהתפתחה לכיוונים שהמחוקק המקורי לא חשב עליהם אפילו(ע"ע המחוקקים של המדיקייר והמדיקאייד בארה"ב). אותו דבר אני יכול לומר לך איך חקיקה יכולה להביא להתפתחויות לא צפויות ואפילו הבאתי לך דוגמא מישראל(!). אז עפ"י מה אתה קובע 'תלוש מהמציאות'?בדקת בכדור הבדולח?
כבר הסברתי לך על תפקיד הממשלה ביחסי אדם-אדם נכון?כי לרצוח אדם נכנס לקטגוריה של אחריות הממשלה. מה שכן, אתה מוזמן לראות את הסדרה 'הסמויה' ולראות איך הם עשו אזורי סמים חופשיים ואיך זה השפיע על הקהילה. שוב, יש לחקיקה ואכיפה אפקטים נסתרים שלא ניתן לחזות.

הרפובליקנים-דמוקרטים הם אתתיסטים כבדים. לכן קשה לי להזדהות איתם. בטח שאין הסכמה לגביי זכויות הפרט, שים לב איך אתה מכניס חלק מהן לקטגוריה 'בסיסי' וחלק לקטגוריה 'רשות'. זה לא עובד ככה.
אתה כנראה לא מבין: לא אתה קובע מה נופל לתוך הקטגוריה של אחריות הממשלה, ומה לא. לא אתה קובע איזה חוקים יחוקקו, ואיזה לא, וזה בכלל לא משנה מאיזו סיבה. בכל העולם פרלמנטים יושבים על המדוכה בדיוק לגבי הנקודה הזו, ומלחמות שלמות מתחוללות על רקע השאלה מה תפקיד הממשלה ומהם זכויות הפרט הבסיסיות. יש רוב, הוא קובע, ואם זה לא נראה לך, אז אני ממש לא מצליח לקלוט איך אתה נמצא בצד של אלה שגינו את @sunshine ואותי שאנחנו מנסים להחיל את המוסר העליון שלנו על כולם.

הנה מרצ הגיעו.
🤣🤣

אתה כנראה לא מבין: לא אתה קובע מה נופל לתוך הקטגוריה של אחריות הממשלה, ומה לא. לא אתה קובע איזה חוקים יחוקקו, ואיזה לא, וזה בכלל לא משנה מאיזו סיבה. בכל העולם פרלמנטים יושבים על המדוכה בדיוק לגבי הנקודה הזו, ומלחמות שלמות מתחוללות על רקע השאלה מה תפקיד הממשלה ומהם זכויות הפרט הבסיסיות. יש רוב, הוא קובע, ואם זה לא נראה לך, אז אני ממש לא מצליח לקלוט איך אתה נמצא בצד של אלה שגינו את @sunshine ואותי שאנחנו מנסים להחיל את המוסר העליון שלנו על כולם.

🤣🤣
אם אתה חושב שהרוב קובע את זכויות הפרט, אתה חלק מהבעיה אמיגו.
במקום שבו הרוב קובע את זכויות הפרט הוא גם יחיל את המוסר העליון שלו על אחרים. אני לא מנסה להחיל עלייך שום דבר אם לא שמת לב.

זה המשפט היחיד שמעניין בפוסט שלך. כי אתה לא מבין שמה שאתה רוצה - לא מעניין אף אחד. יש רוב, הוא זה שקובע, ואם זה לא מתאים לך, יש מדינות שבהן זה לא כך. ותחסוך ממני את הדוגמאות הסופר דמגוגיות לגבי הרוב שלוקח את הרכוש שלי, טוב?

בדיוק. מה שאני רוצה לא צריך לעניין אף אחד בדיוק כמו שמה שהרוב רוצה לא צריך לעניין אף אחד. אני לא מעוניין שרצונות של אנשים יבואו לידי ביטוי בחוקים. זו דרך של הרוב להפעיל אלימות על מיעוט גם אם האבחנה הזו לא נעימה לך. אם זה מתאים לך שהרוב לוקח לך את הרכוש בעזרת הגוף היחיד בארץ שמותר לו להשתמש באלימות, אתה מוזמן ללכת ולתרום את הרכוש שלך גם בעצמך עם חיוך על הפנים. לי זה לא מתאים ואני אדבר על זה כמה שבא לי, כדי שעוד אנשים יבינו כמה זה מטומטם. נמאס לי לשמוע את התשובה הנצחית שיש עוד מדינות.
מותר לשרוף כאן גורים, ומי שלא מתאים לו יש מדינות בהן זה אסור.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית