שיטת השיווק הזו לא עובדת עליי. במיוחד כשבמוצר כבר התגלו באגים.לטעמי שעמום זה הפחד הכי גדול של האנושות.
הסכמה גורפת לעולם לא תוכל להתקיים הודות לכוח האינרציה שהיה מחזיר את האיזון ויוצר אנשים כמו אלכס 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיטת השיווק הזו לא עובדת עליי. במיוחד כשבמוצר כבר התגלו באגים.לטעמי שעמום זה הפחד הכי גדול של האנושות.
הסכמה גורפת לעולם לא תוכל להתקיים הודות לכוח האינרציה שהיה מחזיר את האיזון ויוצר אנשים כמו אלכס 😆
Things that'll never happen:
World peace
My English teacher winning miss fitness
Alex admiting defeat
מה העניין עם ה-English teacher באמת?...Things that'll never happen:
My English teacher winning miss fitness
לא. כי אין מילה כזו.את באמת חושבת שלוקח לי זמן להגיב לטיעונים הלא עקביים שלך? טוב נו, אני מניח שזה חשוב להמחיא לעצמך...
לא. כי אין מילה כזו.
גם לא יודע לקבל ביקורת..תשובה ברמה, כרגיל.
גם לא יודע לקבל ביקורת..
נוו תזרוק עוד הערה עוקצנית על האנגלית של יהב 😃 זה בטוח ברמה
פוגעני וסקסיסטי כלפיי אוכלוסיית מורות האנגלית. מוחה בתוקף... 👏הן לרוב נראות ככה
צפה בקובץ המצורף 26973
מעולה. עוד ניתוח סובייקטיבי שלך לאוסף 😃הודעות עם יהב זה בהגדרה לא ברמה, בדיוק כמו יכולת החשיבה שאת מפגינה באשכול הזה.
מעולה. עוד ניתוח סובייקטיבי שלך לאוסף 😃
שלנו*מעולה. עוד ניתוח סובייקטיבי שלך לאוסף 😃
לפי איזה לוגיקה בדיוק? הלוגיקה שלך? שעובדת לפי הכללות? לא תודה 😇זה סובייקטיבי רק לדעתך, כי את ולוגיקה לא חברים. אבל אם זה עוזר לך לישון בלילה...
לפי איזה לוגיקה בדיוק? הלוגיקה שלך? שעובדת לפי הכללות? לא תודה 😇
בוא לא נגזים.. לא "כל מי שיקרא את הדיון".. לא לכולם יש את הכלים להבין איפה טעית.. 🫤 תסתכל על ראש הממשלה שלך ותבין שבחירת הציבור לא מהווה תנאי לאיכות.ברור, זה בדיוק מה שיראה כאן כל מי שיקרא את הדיון. הכללות שלי 🙁
מעולה. עוד ניתוח סובייקטיבי שלך לאוסף 😃
זה סובייקטיבי רק לדעתך, כי את ולוגיקה לא חברים. אבל אם זה עוזר לך לישון בלילה...
ברור, זה בדיוק מה שיראה כאן כל מי שיקרא את הדיון. הכללות שלי 🙁
עוקב 🍿בוא לא נגזים.. לא "כל מי שיקרא את הדיון".. לא לכולם יש את הכלים להבין איפה טעית.. 🫤 תסתכל על ראש הממשלה שלך ותבין שבחירת הציבור לא מהווה תנאי לאיכות.
"בעמוד הטוב בעולם".. עוד ניתוח סובייקטיבי?
👶
עוקב 🍿