הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
יש רק דרך אחת להרגיע טבעונים וזה לגרום להם להשלים עם העובדה שחלקנו אנשים לא נאורים כמוהם.

@sunshine וגם לשאור שם שחרפו נפשם בקרבות על כבודם של בעלי החיים - שתדעו שאני בן אדם רע ואגואיסט. אני דואג רק ורק לצרכים שלי, ולכן אני אוכל בשר עד שלא תציעו תחליף ראוי (רמז: סויה היא לא תחליף ראוי גם לא מבחינת הטעם וגם לא תזונתית).

עכשיו אני שמח שאתם יכולים לישון בשקט בלילה, בידיעה שאתם טובים יותר מאחרים. עכשיו בואו נדבר על מה עוד לא מוסרי: זה מוסרי שאתם הולכים למסעדה טבעונית במקום לתרום את הכסף שלכם לאנשים שבאמת צריכים אותו?

resize.php

ממתי מוסרי לחלק את הממון שלך? לבעלי חיים אין כבוד, אבל גם לבני אדם אין מה בכך. היום אני אוכל דג,מחר בקר ומחרתים איזה ילד, מוסר זה דבר נמתח. שחיתה כשרה של תינוקות למהדרין. יאלה צביעות חברה להמשיך בפוסט של ה: המוות של העגל או האבסה כפויה היא שונה בתחלית מעינוי או קניבליזם כי לבני אדם יש נשמה או בלהבלה בלה. EVERYTHING IS BULLSHIET

למה לאכול בני אדם כשאפשר לקחת את האיברים שלהם ("האי" מישהו?), הנה סטטיסטיקה כמה האיברים שלכם שווים בשוק השחור.

עכשיו רק נותר למצוא גזע מספיק נחות שלא יוכל להתנגד ולהתחיל את ההליך, הרי החזק שורד לא?

עכשיו אני שמח שאתם יכולים לישון בשקט בלילה, בידיעה שאתם טובים יותר מאחרים. עכשיו בואו נדבר על ניצול ילדים סינים ואנשים שאין להם מה לאכול וזקוקים לתרומה, למרות שאני לא שם עליהם *** ואני חושב עליהם רק בויכוחים עם טבעוני רק כדי להרגיש טוב עם עצמי כדי שאוכל להמשיך לאכול והסקביט בשקט

אם פתחתם פה קבוצת תמיכה זה רק מראה לי שהאשכול שלי היה מוצלח
אוהבים אותך @שלד הלילה 👏

וברצינות,
רשמתי כבר שאין מישהו שהוא נקי מוסרית ותמיד אפשר לשאוף ליותר.
ממתי לנסות להשתפר בתחומים אחרים זה סותר?
אם מישהו יפתח פה אשכול על מחזור בקבוקים גם תשתיק אותו בטענה שיש ילדים רעבים?

כל הדיבורים פה בעוף טופיק על טבעונות גורמים לי להיות רעב. הלכתי להכין חזה עוף

יש רק דרך אחת להרגיע טבעונים וזה לגרום להם להשלים עם העובדה שחלקנו אנשים לא נאורים כמוהם.

@sunshine וגם לשאור שם שחרפו נפשם בקרבות על כבודם של בעלי החיים - שתדעו שאני בן אדם רע ואגואיסט. אני דואג רק ורק לצרכים שלי, ולכן אני אוכל בשר עד שלא תציעו תחליף ראוי (רמז: סויה היא לא תחליף ראוי גם לא מבחינת הטעם וגם לא תזונתית).

עכשיו אני שמח שאתם יכולים לישון בשקט בלילה, בידיעה שאתם טובים יותר מאחרים. עכשיו בואו נדבר על מה עוד לא מוסרי: זה מוסרי שאתם הולכים למסעדה טבעונית במקום לתרום את הכסף שלכם לאנשים שבאמת צריכים אותו?

אז זאת "המסקנה החשובה" אליה הגעת מקריאת כל השרשורפלצת?

שלד.....

לא זיינת מספיק השבוע

בעוד x שנים לאכול בשר ייחשב לא מוסרי. כמו תופעות כמו העבדות, זכות הצבעה לנשים זה מתחיל בסוג של 'התנשאות' של מיעוט בחברה שטוען שהוא יותר מוסרי עד שזה תופס.
החסרון העיקרי כרגע זה תחליף הולם לבשר במונחי עלות וטעם

כל הדיבורים פה בעוף טופיק על טבעונות גורמים לי להיות רעב. הלכתי להכין חזה עוף
מזל שלא עשינו דיון על אלימות נגד נשים.... מי יודע חשק למה דיבור כזה היה עושה לאנשים כמוך

מזל שלא עשינו דיון על אלימות נגד נשים.... מי יודע חשק למה דיבור כזה היה עושה לאנשים כמוך

מה עם אלימות נגד גברים?
גברים בסיכון גבוה יותר לחטוף מכות,אחוז התאבדויות גבוה יותר אצל גברים.
"אלימות נגד נשים" כן גם נשים יכולות לקבל מכות,הן לא מלאכיות שמעופפות מעל כל הגברים.

כמו שכבר כתבתי ,גם אם מקבלים את זה שהמוסר בכלל נכלל על בע"ח במזון ,אכילת בשר או חלב היא לא בהכרח פחות מוסרית מטבעונות. אכילת דגים מן הסתם הרבה יותר מוסרית...

יש בעיות יותר קשות שקשורות לגידול האוכלוסין שלנו ולתרבות הצריכה ,אבל טבוענות לא פותרת אותן.

מה עם אלימות נגד גברים?
גברים בסיכון גבוה יותר לחטוף מכות,אחוז התאבדויות גבוה יותר אצל גברים.
"אלימות נגד נשים" כן גם נשים יכולות לקבל מכות,הן לא מלאכיות שמעופפות מעל כל הגברים.
אני ממש מתרשמת מתחושת הקורבן האישית שלך. ומתוך תחושת רחמים כלפייך ואפילו שסטטיסטית אני אקספוננציאלית בסיכון יותר להטרדה או תקיפה מינית, אני מוכנה ללכת ולקנות עבורך תרסיס פלפל כדי שתרגיש בטוח...

אני ממש מתרשמת מתחושת הקורבן האישית שלך. ומתוך תחושת רחמים כלפייך ואפילו שסטטיסטית אני אקספוננציאלית בסיכון יותר להטרדה או תקיפה מינית, אני מוכנה ללכת ולקנות עבורך תרסיס פלפל כדי שתרגיש בטוח...

אני ממש מרגיש קורבן של החברה הפטריארכלית.ואת לא צריכה לקנות לי כבר יש לי למקרה ואחד מהחזירים האלו שקוראים להם גברים ינסה לדבר איתי.תשמרי על עצמך אחותי3>

מה הבעיה באלימות נגד נשים? כולנו שווים בפני הטבע, ואם יש אלימות בין חיות אז למה לא בין בני אדם?

מה הבעיה באלימות נגד נשים? כולנו שווים בפני הטבע, ואם יש אלימות בין חיות אז למה לא בין בני אדם?

שמע אלכס אני כבר לא מעט זמן בפורום והתגובות שלך מצחיקות אותי כל פעם מחדש 🤣🤣

אני ממש מרגיש קורבן של החברה הפטריארכלית.ואת לא צריכה לקנות לי כבר יש לי למקרה ואחד מהחזירים האלו שקוראים להם גברים ינסה לדבר איתי.תשמרי על עצמך אחותי3>
אחותי יצא לך קצת אמוציונאלי ואנחנו בעולם שמשתמשים בזה לרעתינו 😃 תעבדי על זה

אחותי יצא לך קצת אמוציונאלי ואנחנו בעולם שמשתמשים בזה לרעתינו 😃 תעבדי על זה

נמאס לי להרוויח 66 אגורות על כל שקל ש @coldfire מרוויח,נמאס לי שאין מספיק חברות כנסת,מנכליות,שופטות,מהנדסות ושחקניות כדורגל.מה עושים?!

אתה מבין, זו הבעייה בעולם... כל אחד רואה את המטר שלו ולא אכפת לו מאף אחד אחר... כמו שאתה לא אישה, אז לא אכפת לך שובינזם ואפליה שבנות מהמשפחה שלך בטח התמודדו בחיים... לך בגלל שאתה טרול אכפת לך רק מאלימות נגד טרולים... אבל יש עוד דברים לא מוסריים בעולם חוץ מלא לספק לך את התשומת לב שאתה זקוק לה כטרול...
נמאס לי להרוויח 66 אגורות על כל שקל ש @coldfire מרוויח,נמאס לי שאין מספיק חברות כנסת,מנכליות,שופטות,מהנדסות ושחקניות כדורגל.מה עושים?!
לא יודעת חמודה, אין לי תשובות להכל ואת זאת שפתחת בעבר באוף טופיק אשכול בו את חושבת שיש לך תשובות לכולם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית