הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

ואחרי זה את מתבכיינת על אלימות נגד נשים.
לא באתי ללטף לאף אחד את האגו, אבל אם פגעתי לך קצת ברגשות וזה מבטל את הטיעון שלי על אלימות נגד נשים שהיה בשבילי רק כלי ולא המטרה בלי קשר, אז שיהיה לך לבריאות...

083.gif

זה פופקורן טבעוני אגב

נערך לאחרונה:
אין ספק שאלכס ניצח... כנראה ההישג הטרולי של היום שלו... ואין לי בעיה שנסגור את זה בזה...
אבל אצלי בראש, אין מצב שזה לא אלכס, בסרטון המצורף כנראה בגירסה שהוא מצטייר בה פחות יצור בעיניי..

• פותח/ת השרשור
ממתי מוסרי לחלק את הממון שלך? לבעלי חיים אין כבוד, אבל גם לבני אדם אין מה בכך. היום אני אוכל דג,מחר בקר ומחרתים איזה ילד, מוסר זה דבר נמתח. שחיתה כשרה של תינוקות למהדרין. יאלה צביעות חברה להמשיך בפוסט של ה: המוות של העגל או האבסה כפויה היא שונה בתחלית מעינוי או קניבליזם כי לבני אדם יש נשמה או בלהבלה בלה. EVERYTHING IS BULLSHIET
תגיד אחי יש לי שאלה חשובה ואני מצפה לתשובה כנה: כשכתבתי שאני אדם רע וחבר מוסר אתה חושב שצחקתי? או שאתה בטוח שאם תצטט אותי ותסביר לי שאני אוכל תינוקות זה ישתנה? אין הרבה זנים שהם קניבלים וגם אני לא קניבל. לצערך פרה היא לא אדם ולכן לא מציק לי לאכול אותה. זה אפילו נשמע מאוד הגיוני אם תניח לרגע את המקלדת בצד ותנשום 3 פעמיםלפני שתקליד בשר זה רצח וחוסר מוסר.. שאגב על זה הסכמתי איתך שאני חסר מוסר ותחיה עם זה.

למה לאכול בני אדם כשאפשר לקחת את האיברים שלהם ("האי" מישהו?), הנה סטטיסטיקה כמה האיברים שלכם שווים בשוק השחור.

עכשיו רק נותר למצוא גזע מספיק נחות שלא יוכל להתנגד ולהתחיל את ההליך, הרי החזק שורד לא?
ראה תגובה למעלה. ברגע שיהיה פה בלאגן "הנוקמים" יבואו להציל את האנושות אני לא דואג
אם פתחתם פה קבוצת תמיכה זה רק מראה לי שהאשכול שלי היה מוצלח
אוהבים אותך @שלד הלילה 👏

וברצינות,
רשמתי כבר שאין מישהו שהוא נקי מוסרית ותמיד אפשר לשאוף ליותר.
ממתי לנסות להשתפר בתחומים אחרים זה סותר?
אם מישהו יפתח פה אשכול על מחזור בקבוקים גם תשתיק אותו בטענה שיש ילדים רעבים?
לא אבל אני מראה לך שיש עוד הרבה עוול בעולם להתעזק בו ושאת צבועה אם את מנסה להיוצ האדם הנאור שאכפת לו מכולם. למה אכפת לך מבעלי חיים יותר מהזן שלך בני האדם? תצילי אנשים לפני שתצילי חיות כמו חיות בטבע שיצילו את הזן שלהן לפני שישושו להציל אחרים.
אז זאת "המסקנה החשובה" אליה הגעת מקריאת כל השרשורפלצת?

שלד.....

לא זיינת מספיק השבוע
את האשכול פתחתי אחרי שזיינתי והבחורה נרדמה ולי שיעמם ועישנתי גויינט. אני חושב שעודף הזמן שיש לך להגיב ולהתווכח באינטרנט דווקא מצביע בדיוק על מצב הפוך...
אבל היי בואי נרד לפסים אישיים:) כמו שטבעונים ממש ממש אוהבים. אגב קבלי סקופ:במשך שנתיים היתה לי יזיזה טבעונית והיא היתה לגמרי קול עם ההמבורגרים שאני טוחן.. איזה קטע? יש טבעוניות כוסיות שמובנות לקבל את העובדה שיש מישהו לא נאור כמוה אבל הוא אחלה זיון!
בעוד x שנים לאכול בשר ייחשב לא מוסרי. כמו תופעות כמו העבדות, זכות הצבעה לנשים זה מתחיל בסוג של 'התנשאות' של מיעוט בחברה שטוען שהוא יותר מוסרי עד שזה תופס.
החסרון העיקרי כרגע זה תחליף הולם לבשר במונחי עלות וטעם
ספר לי עוד על הדברים שראית בעתיד, אני כבר ממש עשיר שם? או שהלכת רחוק אחרי מה שקורה איתי ואחרי שמתתי ואז זה מעניין לי את הביצה?

תגיד אחי יש לי שאלה חשובה ואני מצפה לתשובה כנה: כשכתבתי שאני אדם רע וחבר מוסר אתה חושב שצחקתי? או שאתה בטוח שאם תצטט אותי ותסביר לי שאני אוכל תינוקות זה ישתנה? אין הרבה זנים שהם קניבלים וגם אני לא קניבל. לצערך פרה היא לא אדם ולכן לא מציק לי לאכול אותה. זה אפילו נשמע מאוד הגיוני אם תניח לרגע את המקלדת בצד ותנשום 3 פעמיםלפני שתקליד בשר זה רצח וחוסר מוסר.. שאגב על זה הסכמתי איתך שאני חסר מוסר ותחיה עם זה.

ראה תגובה למעלה. ברגע שיהיה פה בלאגן "הנוקמים" יבואו להציל את האנושות אני לא דואג

לא אבל אני מראה לך שיש עוד הרבה עוול בעולם להתעזק בו ושאת צבועה אם את מנסה להיוצ האדם הנאור שאכפת לו מכולם. למה אכפת לך מבעלי חיים יותר מהזן שלך בני האדם? תצילי אנשים לפני שתצילי חיות כמו חיות בטבע שיצילו את הזן שלהן לפני שישושו להציל אחרים.
את האשכול פתחתי אחרי שזיינתי והבחורה נרדמה ולי שיעמם ועישנתי גויינט. אני חושב שעודף הזמן שיש לך להגיב ולהתווכח באינטרנט דווקא מצביע בדיוק על מצב הפוך...
אבל היי בואי נרד לפסים אישיים:) כמו שטבעונים ממש ממש אוהבים. אגב קבלי סקופ:במשך שנתיים היתה לי יזיזה טבעונית והיא היתה לגמרי קול עם ההמבורגרים שאני טוחן.. איזה קטע? יש טבעוניות כוסיות שמובנות לקבל את העובדה שיש מישהו לא נאור כמוה אבל הוא אחלה זיון!
ספר לי עוד על הדברים שראית בעתיד, אני כבר ממש עשיר שם? או שהלכת רחוק אחרי מה שקורה איתי ואחרי שמתתי ואז זה מעניין לי את הביצה?
היא נרדמה לך בזמן הסקס?

אבל היא לא. כל הודעה שלו יורדת יותר ויותר לפסים אישיים. אבל העיקר השאיפה...
איזה מזל שמישהו מגן על הדובון אכפת לי שלנו... מישהו פוגע לו ברגשות בזמן שהוא מסביר למה זה בסדר להביא גועל רעל זיהום ואכזריות לעולם, בעיקר כי אף אחד לא הכין מצגת והגיש לו אותה בצורה אטרקטיבית מספיק כדי לשכנע אותו שיש תחליף... קיצר זה לגיטימי להיות טרול, כמה מחבריי הטובים ביותר הם טרולים כמוך, וכאוהבת חיות אני גם מבינה שלך יש מקום בעולם... פשוט אל תנסה להיות כל כך יפה נפש, אחרת אני באמת אצטרף גם לאיזה אגודה נגד אלימות מילולית כלפיי טרולים...

אתה יודע איך אנחנו הטבעוניות סופר רגישות כלפיי יצורים חסרי אונים ואון

איזה מזל שמישהו מגן על הדובון אכפת לי שלנו... מישהו פוגע לו ברגשות בזמן שהוא מסביר למה זה בסדר להביא גועל רעל זיהום ואכזריות לעולם, בעיקר כי אף אחד לא הכין מצגת והגיש לו אותה בצורה אטרקטיבית מספיק כדי לשכנע אותו שיש תחליף... קיצר זה לגיטימי להיות טרול, כמה מחבריי הטובים ביותר הם טרולים כמוך, וכאוהבת חיות אני גם מבינה שלך יש מקום בעולם... פשוט אל תנסה להיות כל כך יפה נפש, אחרת אני באמת אצטרף גם לאיזה אגודה נגד אלימות מילולית כלפיי טרולים...

אתה יודע איך אנחנו הטבעוניות סופר רגישות כלפיי יצורים חסרי אונים ואון

את כרגיל מפספסת את הנקודה. יש לך כאן אישור רשמי לרדת עליי ולנסות לפגוע ברגשות שלי כמה שבא לך. כל דבר שעוזר לך להתמודד עם זה שאת לא מסוגלת להגיב לעניין. אני רק הצבעתי על הכשל שלך בלציית למוסר האוהב והדואג שלך.

• פותח/ת השרשור
ולא רק בהוראה 😆
גם בקריקט, רולטה, בניית טיסנים וצניחה חופשית אין לי. מה הנקודה שלך?

באותו אופן יכולת לכתוב "היי איזה יופי שתפוזים הם בצבע כתום!" ואז אתה פשוט מוזר אבל זה עניין שלך

גם בקריקט, רולטה, בניית טיסנים וצניחה חופשית אין לי. מה הנקודה שלך?

באותו אופן יכולת לכתוב "היי איזה יופי שתפוזים הם בצבע כתום!" ואז אתה פשוט מוזר אבל זה עניין שלך
הידעת?
יש גם באדום.
Blood-Oranges-1-Sep-2012.jpg

הבעיה בעולם זה שאנשים מסוימים חושבים שהם יודעים יותר טוב איך כולם צריכים להתנהל. אם כל אחד היה עסוק בשלו ולא היה אכפת לו מאחרים היינו במצב מושלם. אבל כל זה לא קשור אליי, אני סה״כ זרמתי עם הטענות שלך וזה מה שיצא.
אתה טוען שאם כל אחד עסוק בשלו זה יהיה עדיף...? אז אתה בעצם אומר שרצח, אונס, גניבה וכו' אלה דברים לגיטימיים. זה באמת מצב אידאלי לדעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית