הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

הנקודה שלך די ברורה. לא לפגוע בחיות כל עוד זה נוח לך. אני מבטיח לך שזה המצב של רוב האנשים, רק עניין הנוחות מוגדר שונה. לי אישית לא נוח לא לאכול בשר. ביום שהטכנולוגיה תאפשר לייצר לי סטייקים בלי להרוג חיות (וזה יקרה כנראה, וכשזה יקרה זה לא יהיה בזכות תנועות של טבעוניים), אני אפסיק לאכול חיות. ההבדל הוא שאני לא מוכן להפעיל אלימות כדי להכריח אחרים להתנהג לפי הסטנדרטים שלי. את מוזמנת להמשיך להרגיש עליונות בינתיים.
אני מבינה מה אתה אומר, אני מבינה את הצורך שלך להאמין בדברים האילו כדי להסביר לעצמך את הבחירות שלך באור יפה יותר.. היית צריך שאלה היפוטתית על ילדים וחפירות על אדם בודד כדי להרגיש בנוח עם רוב השטויות פה.. זה בסדר.. אני אקח את העצה שלך ואכן אלך להרגיש קצת את העליונות שלי, תודה.. ובתיאבון..

אני מבינה מה אתה אומר, אני מבינה את הצורך שלך להאמין בדברים האילו כדי להסביר לעצמך את הבחירות שלך באור יפה יותר.. היית צריך שאלה היפוטתית על ילדים וחפירות על אדם בודד כדי להרגיש בנוח עם רוב השטויות פה.. זה בסדר.. אני אקח את העצה שלך ואכן אלך להרגיש קצת את העליונות שלי, תודה.. ובתיאבון..

את לא עוקבת, לא אני זה שמסביר לעצמי את המצב כל לילה, כי אני יודע בדיוק מה קורה ואין לי בעיה מוסרית עם זה. את זו שנלחמת עם עצמך מכשל לוגי אחד לאחר. כבר הבהרת הכל בתשובות הקודמות שלך, אז אין שום טעם להמשיך להתפתל, באמת. המצב ברור לכולם.

את לא עוקבת, לא אני זה שמסביר לעצמי את המצב כל לילה, כי אני יודע בדיוק מה קורה ואין לי בעיה מוסרית עם זה. את זו שנלחמת עם עצמך מכשל לוגי אחד לאחר. כבר הבהרת הכל בתשובות הקודמות שלך, אז אין שום טעם להמשיך להתפתל, באמת. המצב ברור לכולם.
אתה טוען שטבעונים הם אלימים זה כמו לטעון שגנדי הוא רוצח, כל התפיסה של הטבעונים היא בדיוק ההיפך ממה שאתה טוען ואתה מדבר על כשלים לוגים.

טעות. חלק נולדו להיות מוצלחים וחלק לא.
פעם הבאה שידידה שלך תוציא 500 בפסיכומטרי אתה תראה את זה.
שווים לא אומר עם יכולות וכישורים שווים, אלא עם זכויות שוות. התפיסה שיש אנשים שנועדו להנהיג ויש אנשים שנועדו להיות פועלים היא פאשיסטית.

לא יודע איך קשת לא פנו לאלכס בקשר לכניסה לאח הגדול VIP אחרי שקיבלו סירוב מאמיר חצרוני... 🫤

כי הרי כולם אחים
שמעשנים פרחים
עם חלונות פתוחים
כאלה פרחחים
שומעים שירים של זמרים מדוכדכים ולא בוכים,מכוונים גבוה על באסים נמוכים.

אתה טוען שטבעונים הם אלימים זה כמו לטעון שגנדי הוא רוצח, כל התפיסה של הטבעונים היא בדיוק ההיפך ממה שאתה טוען ואתה מדבר על כשלים לוגים.

plz-stop-post.jpg

כמו שכבר כתבתי ,גם אם מקבלים את זה שהמוסר בכלל נכלל על בע"ח במזון ,אכילת בשר או חלב היא לא בהכרח פחות מוסרית מטבעונות. אכילת דגים מן הסתם הרבה יותר מוסרית...

יש בעיות יותר קשות שקשורות לגידול האוכלוסין שלנו ולתרבות הצריכה ,אבל טבוענות לא פותרת אותן.
מה מוסרי באכילת דגים?

שמתים פחות בעלי חיים מאשר כאלה שנרמסים בזמן הקציר ,נשרפים למוות כששורפים את השדות כהכנה לזריעה מחדש ומורעלים ישירות ובעקיפין מחומרי הדברה. המון מכרסמים וציפורים מתים כך ולא רק חרקים וטפילים...

כשאוכלים דגים או בע"ח שגודלו על חורש טיבעי אתה הורג רק את בעל החיים הזה וזהו כך שזה הכי מוסרי.

שמתים פחות בעלי חיים מאשר כאלה שנרמסים בזמן הקציר ,נשרפים למוות כששורפים את השדות כהכנה לזריעה צחדש ומורעלים ישירות ובעקיפין מחומרי הדברה. המון מכרסמים וציפורים מתים כך ולא רק חרקים וטפילים...

כשאוכלים דגים או בע"ח שגודלו על חורש טיבעי אתה הורג רק את בעל החיים הזה וזהו כך שזה הכי מוסרי.
ברשתות הדיג לא נתפסים רק דגים

עדיין לא נראה לי שמדובר באותה מידה כמו מה שקורה עם הקציר. גם לא כל מה שנתפס ברשת מת. חומרי ההדברה להשוואה מחסלים מחלקות שלמות של בע"ח על הכדור שלנו (יש חוקר שטוען שכל הדו חיים נכחדים עכשיו בגלל חומר הדברה דמוי אסטרוגן שהופך אותם לנקבות).

ויש חומרי הדברה שרעילים מאוד לדגים...

כדרך אגב ,כל אלו הן בעיות של פיצוץ אוכלוסין ,לא של תזונה כזאת או אחרת ,צריך להאכיל מיליארדים אז לא מתחשבים בטבע וזה רע כי זה יחזור אלינו כמו בומרנג בסוף.

עדיין לא נראה לי שמדובר באותה מידה כמו מה שקורה עם הקציר. גם לא כל מה שנתפס ברשת מת. חומרי ההדברה להשוואה מחסלים מחלקות שלמות של בע"ח על הכדור שלנו (יש חוקר שטוען שכל הדו חיים נכחדים עכשיו בגלל חומר הדברה דמוי אסטרוגן שהופך אותם לנקבות).

ויש חומרי הדברה שרעילים מאוד לדגים...

כדרך אגב ,כל אלו הן בעיות של פיצוץ אוכלוסין ,לא של תזונה כזאת או אחרת ,צריך להאכיל מיליארדים אז לא מתחשבים בטבע וזה רע כי זה יחזור אלינו כמו בומרנג בסוף.
לגבי הפיצוץ אוכלוסין
על שטח מסויים ניתן להפיק יותר מזון מן הצומח מאשר מן החי
פשוט בני האדם שמים פס על העתיד ועושים מה שטוב להם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית