הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

לגבי הפיצוץ אוכלוסין
על שטח מסויים ניתן להפיק יותר מזון מן הצומח מאשר מן החי
פשוט בני האדם שמים פס על העתיד ועושים מה שטוב להם
וכבר כתבתי שלא כל הבשר בעולם מגיע מעדרים שחיים על חציר או על צמחייה חקלאית. יש מדינות שבהן חלק גדול מהפרות והכבשים גדלים על עשב כך שבמדינות הללו אכילת בשר הרבה יותר "מוסרית" מאכילת צמחי שדה . באוסטרליה כל הבקר מלחך עשב וגם בדרום אמריקה חלק גדול מהבקר(ואני חושב שזה לא הרוב כבר היום) לא חי על חציר כך שאכילת בשר שכזה בעצם עדיפה מכל הבחינות כי היא גורמת להרבה פחות נזק אקולוגי מהחקלאות.

לגבי זה שלבני אדם לא אכפת ,לא תמיד מדובר בחוסר אכפתייות ,בלא מעט מקרים פשוט אין ברירה כי אין אלטרנטיבה.

נערך לאחרונה:
וכבר כתבתי שלא כל הבשר בעולם מגיע מעדרים שחיים על חציר או על צמחייה חקלאית. יש מדינות שבהן חלק גדול מהפרות והכבשים גדלים על עשב כך שבמדינות הללו אכילת בשר הרבה יותר "מוסרית" מאכילת צמחי שדה . באוסטרליה כל הבקר מלחך עשב וגם בדרום אמריקה חלק גדול מהבקר(ואני חושב שזה לא הרוב כבר היום) לא חי על חציר כך שאכילת בשר שכזה בעצם עדיפה מכל הבחינות כי היא גורמת להרבה פחות נזק אקולוגי מהחקלאות.

לגבי זה שלבני אדם לא אכפת ,לא תמיד מדובר בחוסר אכפתייות ,בלא מעט מקרים פשוט אין ברירה כי אין אלטרנטיבה.
יש הרבה תנועות למשל באוסטרליה שמבינות את הגיהנום שעובר על הפרות שיוצאות למשלוחים.. החיים שלהם רחוקים מהומנים, ורוב ההתעללות בתעשיית החלב נמצאת גם שמה

http://advocacy.britannica.com/blog...he-long-distance-transport-of-farmed-animals/

אז רוב הבשר הטרי שאוכלים בארץ שמגיע מארגנטינה ואוסטרלייה הוא ממש לא הומני

בלי קשר, רוב יערות הגשם בדרום אמריקה נעלמות בגלל גידול בקר, אז הנזק הסביבתי, הנזק התרבותי והנזק הביולוגי רחוקים מלהחשב הומניים מגידולי שדה...

ובעיקרון אם לא היה גידולי בקר, אז השטח שהיה מתפנה היה יותר ממספיק מהלאכיל את העולם כמה פעמים בלי לגעת בעץ אחד ביערות הגשם למשל

אני לא חושבת שגארי מעודד אלימות.. אני לא מכירה מישהו שהלך והרביץ למישהו כי גארי אמר, אבל אני מכירה הרבה שהפסיקו לאכול חיות.. אני חושבת שאנשים שבחרו בטבעונות מסיבות מוסריות מספיק מרשימים כדי להבין את המסר.. הדרך לבטל לגיטימיות של מסר דרך אינדיווידואלים היא לא מעניינת בשבילי, החיה שדחוסה עכשיו עם אלפי חיות אחרות עם אפס שטח בספינה סגורה מאוסטרליה, רק כדי להגיע בצורה הזולה והטרייה ביותר לאתר השחיטה שלה לא מכירה את גארי..

וכן, טבעונות בסוף אומרת שהאינרציה ההיסטורית שמחייבת התעללות כבר לא קיימת בתרבות מערבית.. וזה לא מוסרי לקחת חלק בתעשייה שבמיוחד בתרבות המערבית הקפיטליסטית הפכה נוראית כל כך בשם הרווח התאגידי שגם אתה קורבן לו, פשוט שכנעו אותך שזה לא המצב, הנכדים שלך יספרו לך על הפרימיטיביות של ההשקפת עולם שלך שתהיה זקן.. ולגבי ילדים אני אכן אצטרך לבדוק שהטיעון הזה תקף גם לגביהם לפני שאני אחליט.. ובכל מקום בחיים שאני אראה את הבחירה הזאת בין אם בחיות או אחרת, אני אבחר את הצד הטוב מלא החמלה שיציעו לי, במיוחד שזה באפס מחיר אישי..

אלכס קורבן של הקפיטליזם?

I think you are underestimating his income:P:

אלכס קורבן של הקפיטליזם?

I think you are underestimating his income:P:
latest

אין מקום יותר ראוי לוידאו הזה, מאשר הדיון הנוכחי. תהנו ותשכילו:

אני אמשיך להתעסק ולדבר על הדברים שחשובים לי ואתה תמשיך להתעסק בדברים שחשובים לך.. כמו למשל אם זה בסדר שאומרים skwot או squat... שעבורך כנראה זה נושא רציני וחשוב.

אני אמשיך להתעסק ולדבר על הדברים שחשובים לי ואתה תמשיך להתעסק בדברים שחשובים לך.. כמו למשל אם זה בסדר שאומרים skwot או squat... שעבורך כנראה זה נושא רציני וחשוב.
הצלחת להפגע מסטאנדאפ? זה נהדר.
והתגובה שלך מראה שאת מהאנשים שאומרים סקווט, ככה שבהגדרה אין חשיבות לדעה שלך בנושא.

הצלחת להפגע מסטאנדאפ? זה נהדר.
והתגובה שלך מראה שאת מהאנשים שאומרים סקווט, ככה שבהגדרה אין חשיבות לדעה שלך בנושא.
משה כבר רשם לך שאפשר להגיד גם וגם... לדעה שלו יש חשיבות בשבילך?

אמרתי שאתה ו sunshine תהיו חברים טובים. גם היא חושבת שאם היא תרד עליי באופן אישי זה יהפוך את הטיעונים שלה למוצלחים.
לרדת עליך?ממש לא ירדתי עליך, בסך הכל אמרתי את האמת, הבאת תמונה של אנשים שמנסים לעשות דווקא ומחפשים צומת לב. התמונה הזאת מזלזלת בכל הטבעונים בפסים הכי אישיים שיש, היא אומרת: " האמונה שלכם לא שווה כלום כי על כל בעל חיים שאתם חסים אני אשמיד 3 ככה שאין תועלת במעשים שלכם" פשוט משפט של טרולים מגעילים. אל תצפה שאחרי שאתה מוריד את הרמת דיון לרמה כל כך נחותה הוא ימשיך כרגיל.

לרדת עליך?ממש לא ירדתי עליך, בסך הכל אמרתי את האמת, הבאת תמונה של אנשים שמנסים לעשות דווקא ומחפשים צומת לב. התמונה הזאת מזלזלת בכל הטבעונים בפסים הכי אישיים שיש, היא אומרת: " האמונה שלכם לא שווה כלום כי על כל בעל חיים שאתם חסים אני אשמיד 3 ככה שאין תועלת במעשים שלכם" פשוט משפט של טרולים מגעילים. אל תצפה שאחרי שאתה מוריד את הרמת דיון לרמה כל כך נחותה הוא ימשיך כרגיל.

הדעה שלכם לא שווה כלום = ירידה לפסים אישיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית