הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

אני חושב שכולכם צריכים קצת בירה להרגע

beer_1683844c.jpg

וויכוח על הדעה של מי נכונה או לא... כמעט גרוע כמו פוליטיקה ודת ביחד.
ממזמן רואים פה שאתם לא מנהלים דיון אלא מתווכחים ומגיבים אחד לשני כמו ילדים קטנים.

וויכוח על הדעה של מי נכונה או לא... כמעט גרוע כמו פוליטיקה ודת ביחד.
ממזמן רואים פה שאתם לא מנהלים דיון אלא מתווכחים ומגיבים אחד לשני כמו ילדים קטנים.

איך אפשר לנהל דיון עם בן אדם שטוען בו זמנית את שתי הטענות הבאת:

1. אני שואף לא לפגוע באף יצור חי.
2. כל ילד שפוגע ביצור חי צריך לקבל סלע לראש.

אם לא הייתם טבעונים הייתם שמאלנים, או פמיניסטים, או חברים בכל תנועת שנאה אחרת שמאפשרת לחבריה לקרוא לכל מי שלא מסכים איתם "רוצחים", "פושעי מלחמה" או "אנסים", כל דבר שיאפשר לכם להצדיק את הטהרנות המוסרית ותחושת הצדק החמוצה והמופרכת בעליל שלכם.

😆

אתה קולט שאתה משתתף בויכוח שבו דווקא הצד השני מואשם על ידי כולם במיזנטרופיה? 😲

אני שואף לא לפגוע בבעלי חיים,ממש לא מעניינים אותי בני אדם-הם פישלו מספיק כדי שמגיע להם סלע בראש.
ואי אפשר לנהל דיון פה מלכתחילה שכל תגובה פה יורדת לפסים אישיים.

אם לא הייתם טבעונים הייתם שמאלנים, או פמיניסטים, או חברים בכל תנועת שנאה אחרת שמאפשרת לחבריה לקרוא לכל מי שלא מסכים איתם "רוצחים", "פושעי מלחמה" או "אנסים", כל דבר שיאפשר לכם להצדיק את הטהרנות המוסרית ותחושת הצדק החמוצה והמופרכת בעליל שלכם.

😆

אתה מבין כמה אידיוטי אתה יוצא בהצהרה כזאת?אתה בעצם קורא לפמיניזם ולתנועה השמאלנית במדינה כתנועת שנאה.
אני אפילו לא אטרח להיכנס להסבר למה אתה טועה ברמה כל כך יסודית שהמקלדת שלי בוכה שאני לא רושם לך מגילה.

אני שואף לא לפגוע בבעלי חיים,ממש לא מעניינים אותי בני אדם-הם פישלו מספיק כדי שמגיע להם סלע בראש.

אתה מבין כמה אידיוטי אתה יוצא בהצהרה כזאת?אתה בעצם קורא לפמיניזם ולתנועה השמאלנית במדינה כתנועת שנאה.
אני אפילו לא אטרח להיכנס להסבר למה אתה טועה ברמה כל כך יסודית שהמקלדת שלי בוכה שאני לא רושם לך מגילה.

הורים שלך בני אדם? מגיע להם סלע בראש?
על אותו הגיון אתה צריך לתת לעצמך סלע בראש?

כל התנועות שהוא ציין רוצות לנהל בכפייה את החיים של כולם. אז כן, אלה תנועות שנאה. חלקן בהכחשה עצמית.
אתה קולט שאתה משתתף בויכוח שבו דווקא הצד השני מואשם על ידי כולם במיזנטרופיה? 😲

גאוני?

אין מקום יותר ראוי לוידאו הזה, מאשר הדיון הנוכחי. תהנו ותשכילו:

תקופה ארוכה לא צחקתי ככה מסטנדאפ, גם החלק של משחקי הכס היה מצחיק.

@sunshine @fruitgirl מוניטין שלילי לבן אדם כי פרסם מופע סטנדאפ שלא אהבתן, ברצינות? ועוד לתרץ "לא מתאים למנהל"? 😳

למה לא להיות טבעוני:
1.לא טעים
2.אוכל שנאכל מהצומח פשוט רוסס והרג כל כך הרבה חיות,חרקים,חולדות,נחשים. לא רק רוסס אגב, כל גידול חקלאי פוגע בחיות כלשהן.
3.זה לא שיפסיקו לשחוט בשר אם אפסיק לאכול בשר, אז למה לי ?
4.טבעונים are often שמאלנים/קרוספיטרים/טבעונים. כמובן מהקל אל הכבד
5.אין סיכוי שעברת ליד עדר פרות ולא חשבת כמה חלבון פוטנציאלי יש פה.

למה לא להיות טבעוני:
1.לא טעים
2.אוכל שנאכל מהצומח פשוט רוסס והרג כל כך הרבה חיות,חרקים,חולדות,נחשים. לא רק רוסס אגב, כל גידול חקלאי פוגע בחיות כלשהן.
3.זה לא שיפסיקו לשחוט בשר אם אפסיק לאכול בשר, אז למה לי ?
4.טבעונים are often שמאלנים/קרוספיטרים/טבעונים. כמובן מהקל אל הכבד
5.אין סיכוי שעברת ליד עדר פרות ולא חשבת כמה חלבון פוטנציאלי יש פה.
1. ענין של טעם.
2. לא נכון. תקרא על זה.
3. בדיוק בגלל זה אני לא צמחוני.
4. גם @Rhino שמאלני. 1:0 לטובת הטבעוניים.
5. זה כי אתה שמן.

1. ענין של טעם.
2. לא נכון. תקרא על זה.
3. בדיוק בגלל זה אני לא צמחוני.
4. גם @Rhino שמאלני. 1:0 לטובת הטבעוניים.
5. זה כי אתה שמן.
אני לא שמן, אני ליינמן 😭
בשר זה טעים לכל הדעות השפויות. טבעונים הם לא שפויים.
3.בגלל זה אתה לא צמחוני ? אכזבת.
רק אני שמתי לב לסנסציה של ויכוח בין שמאלני לטבעונית ? @Rhino @sunshine

אני לא שמן, אני ליינמן 😭
אתה חושב על כמות החלבון גם כשאתה עובר ליד עדר של בני אדם.
3.בגלל זה אתה לא צמחוני ? אכזבת.
מה מאכזב בזה? אני פרקטי. עם כמות הבשר שאני אוכל, זה לא ישנה כלום אם אני אפסיק. אם אתה תפסיק לעומת זאת...!
רק אני שמתי לב לסנסציה של ויכוח בין שמאלני לטבעונית ? @Rhino @sunshine
@Rhino הוא קודם כל טרול, רק אחר כך שמאלני. זה כמו שאצל @coldfire ברזומה קודם כל כתוב 2008-2015 טרול ב-LBS, ורק אחר כך הוא מספר על הדוקטורט שלו.

אתה חושב על כמות החלבון גם כשאתה עובר ליד עדר של בני אדם.

מה מאכזב בזה? אני פרקטי. עם כמות הבשר שאני אוכל, זה לא ישנה כלום אם אני אפסיק. אם אתה תפסיק לעומת זאת...!

@Rhino הוא קודם כל טרול, רק אחר כך שמאלני. זה כמו שאצל @coldfire ברזומה קודם כל כתוב 2008-2015 טרול ב-LBS, ורק אחר כך הוא מספר על הדוקטורט שלו.
אין לך מושג כמה פעמים חשבתי על אם אני מוריד למישהו יד איך תהיה התפלגות החלבון שומן
אני לא אוכל הרבה בשר,נגיד 30 בננות ליום אז אני 30 פרות ליום ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית