אני לא חמוד, אני דושבאג. היום זרקתי על ילדה תיק והיא בכתה. ואז גם משכתי לה בצמה@יהב , לא משנה מה תכתוב , אתה פשוט חמוד.. אני משוחדת:wub:
סתם אבל הקטע עם התיק נכון 🥷
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חמוד, אני דושבאג. היום זרקתי על ילדה תיק והיא בכתה. ואז גם משכתי לה בצמה@יהב , לא משנה מה תכתוב , אתה פשוט חמוד.. אני משוחדת:wub:
למה זרקת עליה תיק?😲אני לא חמוד, אני דושבאג. היום זרקתי על ילדה תיק והיא בכתה. ואז גם משכתי לה בצמה
סתם אבל הקטע עם התיק נכון 🥷
חשבתי שזה יהיה מצחיק. זה לא היה.למה זרקת עליה תיק?😲
🫤חשבתי שזה יהיה מצחיק. זה לא היה.
פעם שלישית is not the charm
זה כמו הפרק בסיינפלד עם הרופא שיניים... אם אתה לא יהודי, אתה לא יכול לעשות בדיחות שואה.. אם אתה לא טבעוני אתה לא יכול לעשות בדיחות על אנשים שעושים השוואות לשואה.. 😃תקופה ארוכה לא צחקתי ככה מסטנדאפ, גם החלק של משחקי הכס היה מצחיק.
@sunshine @fruitgirl מוניטין שלילי לבן אדם כי פרסם מופע סטנדאפ שלא אהבתן, ברצינות? ועוד לתרץ "לא מתאים למנהל"? 😳
אם אני לא קרוספיטר אסור לי לצחוק על קרוספיט? הרסת לי את החיים:wallbash:🫤
זה מה שקורה כשאתה לומד מהחברים שלך בפורום
זה כמו הפרק בסיינפלד עם הרופא שיניים... אם אתה לא יהודי, אתה לא יכול לעשות בדיחות שואה.. אם אתה לא טבעוני אתה לא יכול לעשות בדיחות על אנשים שעושים השוואות לשואה.. 😃
אין מקום יותר ראוי לוידאו הזה, מאשר הדיון הנוכחי. תהנו ותשכילו:
אותי נורא עיצבן שהוא הקפיץ את הדיון אחרי יומיים.. כשסופסוף היו לי חיים... הרי זה ידוע שאני אישה וחייבת תמיד לתת את המילה האחרונה 🫤אפצ'י ג'ו רוגן, אחלה מנחה/פרשן מהufc.
בכל מקרה מה שעצבן לפחות אותי בפוסט שלך זה איך שהצגת את הוידאו. "תהנו ותשכילו?" זה פאקינג סטנדאפ לא איזה מחקר עם עובדות מדעיות שצריך ללמוד משם משהו.
4. גם @Rhino שמאלני. 1:0 לטובת הטבעוניים.
איזה 1:0? זה משהו כמו 1:32767 (וה-1 זה בגלל שיהב הוא בצד שלנו, זה גול עצמי).
העברתם לי שני שיעורי לשון שלמים
תבורכו
בנימה אגואיסטית וחסרת רגישות של השרשור הזה:
לכל הכיתה חם אבל לי נעים אז זין שידליקו מזגן
אף אחד לא מעז להדליק אותו 😆
do you even lift?תשלח את הכתובת של הבית ספר אני בא להדליק את המזגן,נראה אותך עוצר מבעדי לעשות זאת.
ההודעה הזאת כבר הראתה לי שהוויכוח הזה לא שווה את הזמן שלי ,אבל בגלל שזה סוף השבוע נענה...יש הרבה תנועות למשל באוסטרליה שמבינות את הגיהנום שעובר על הפרות שיוצאות למשלוחים.. החיים שלהם רחוקים מהומנים, ורוב ההתעללות בתעשיית החלב נמצאת גם שמה
http://advocacy.britannica.com/blog...he-long-distance-transport-of-farmed-animals/
אז רוב הבשר הטרי שאוכלים בארץ שמגיע מארגנטינה ואוסטרלייה הוא ממש לא הומני
בלי קשר, רוב יערות הגשם בדרום אמריקה נעלמות בגלל גידול בקר, אז הנזק הסביבתי, הנזק התרבותי והנזק הביולוגי רחוקים מלהחשב הומניים מגידולי שדה...
ובעיקרון אם לא היה גידולי בקר, אז השטח שהיה מתפנה היה יותר ממספיק מהלאכיל את העולם כמה פעמים בלי לגעת בעץ אחד ביערות הגשם למשל
זה מה זה ארוך מידי, והאמת זה תשובה יפה, לפחות בהתחשב ברעיון שגם היא לא מבוססת על עובדות ומלאה בצדקנות לגביי העוול שאתה מביא לעולם.. אז יש אינסוף אתרים במיוחד של peta שעונים על כל הנקודות.. גם לגביי הדברים שאתה לא בטוח בהם... הנקודה בסוף היא..ההודעה הזאת כבר הראתה לי שהוויכוח הזה לא שווה את הזמן שלי ,אבל בגלל שזה סוף השבוע נענה...
שוב ,זה שהפרות סובלות בדרך זה טוב ויפה ,אבל על כל פרה אוסטרלית כזאת שתחליפי במוצרים חקלאיים מהצומח ימותו כמה עכברים\ארנבים\ציפורים מהרעלה איטית וממושכת מחומרי הדברה או ימעכו למוות מתחת למחרשות. זה נתון לויכוח איזו מהאפציות יותר או פחות מוסרית ,כי מוסר הוא המצאה אנושית בסופו של יום. אבל ,מבחינת כמות החיות שתמות ,עדיין אכילת בשר שאכל עשב חוסכת יותר חיים של בעלי חיים ופוגעת פחות באקולוגיה מאשר החקלאות גם עם החלק הקטן שמת במהלך ההובלה.
לגבי יערות הגשם ,בחמש השנים האחרונות ארגנטינה ומדינות אחרות באיזור שמספקות לה מספוא עברו יותר ויותר למודל האמריקאי שבו הם מאכילים בעלי חיים עם סויה ותירס וזו הסיבה שיערות הגשם נכרתים לגידולי סויה כמספוא ,אבל יש עוד מדינות באיזור כמו מקסיקו למשל עדיין מתבססות על מרעה טבעי.
ולא בטוח בכלל שאת צודקת לגבי כך שללא גידול הבקר לא היו צריכים הרבה שטח. יש כלכך הרבה גורמים שמשפיעים על העניין:
ראשית כל ,כמו שכבר כתבתי מיליון פעם זה נכון רק לבקר שחי על צמחים חקלאיים .
שנית כל ,צריך להתחשב בכך שהיכולת שלנו לעכל חלבון וקלוריות מהצומח נמוכה יותר (הערך הביולוגי של חלבון צמחי נמוך יותר) וגם שאנחנו יכולים לאכול רק חלקים מהצמח כשבעלי החיים מעלי הגירה יכולים לעכל הכל בצורה מושלמת. כך שעדיין נצטרך יותר שטחים כדי לספק את החלבון והפחמימות לכל האוכלוסייה.
שלישית כל ,יש גם את הצד של ניצול האדמה ,אם את רוצה חלבון מלא שיש בו כמות מספקת מחומצות האמינו שאנחנו צריכים את צריכה לשלב בין מגוון צמחים ולהתבסס על צמחים מאוד מסויימים כמו סויה למשל שאי אפשר לגדל בכל מקום ובניגוד לחיטה ,לאורז או לתירס ,לא עברה את אותה הכמות של ההשבחה וההנדסה הגנטית ויעברו עוד עשרות שנים עד שיוכלו להפיק את אותה הכמות של המזון בעזרתה מהאדמה כמו מהגידולים המובילים. מה עוד שגם בצמח הזה יש חלקים גדולים שבני האדם לא יכולים לעכל והולכים לפרות. כך ששוב תצטרכי יותר אדמה.
צריך להוסיף לכך את העובדה שרוב הפטנטים שקשורים לחקלאות יעילה יותר נמצאים בידי תאגיד אמריקאי בודד ולכן גידול חקלאי ממין מסויים שמגודל בסין או ברוסיה למשל יכיל חלק גדול יותר מהחלבון או הפחמימה שבו בצורות שבני האדם לא יכולים לעכל ולכן ינוצל בצורה טובה יותר כאשר החלקים הללו ניתנים למספוא.
יש עוד סיבות לכך שבשביל תפריט מלא באמת בני האדם יצטרכו שטחים גדולים יותר לחקלאות ,למשל ,האומגה שלוש שמגיעה מהצומח הALA היא חומצת שומן שונה מהEPA והDHA שאנחנו צריכים והגוף יכול להפוך רק בערך אחד חלקי 20 ממנה לחמצות השומן שהוא צריך ,כלומר שכבר את צריכה לצרוך פי 20 ממנה כדי להשלים את הרמות שאת מקבלת מדגים.
זה נכון גם לרכיבים אחרים שתורמים לבריאות שלנו כמו למשל B12 ,פיזיולוגית בני האדם הם אומניבורים כדי לקבל את כל מה שהם צריכים מהתפריט בכמויות סבירות הם צריכים לאכול גם צומח וגם חי.
אתה רוצה השוואת שואה.. יותר רוסים מתו מיהודים בתקופה של השואה מידיים גרמניות.. למה אתה חושב שהמוות שלנו יותר מזעזע וחשוך?@ברק , מצטער אחי. זה ארוך מדי. אתה מבלבל את sunshine כי זה לא תואם לדברים שארגון מזעזע כמו peta אומר.
ובכלל, המספרים לא חשובים, יש חיות שנחשבות למזיקים ואותן מותר להרוג כי אין להן ערך. בניגוד לפרות.
1. .אתה סופר נוראי יחסית למתמטיקאיאיזה 1:0? זה משהו כמו 1:32767 (וה-1 זה בגלל שיהב הוא בצד שלנו, זה גול עצמי).
😍1. .אתה סופר נוראי יחסית למתמטיקאי
3.ממתי אני בצד שלך ? לדעתי אתה דושבאג ושמוק מקצועי (אגב אתה מוכיח את טענתי יופי לאורך 13 עמודים) אני סתם הפגנתי שנאה כנגד טבעונים.