גבר אתה עיפרון בלי חוד כמה שלא יחדדו אותך התוצאה תישאר זההגבר, אני לא חושב שאתה בעמדה לדבר על העפרונות המחודדים בקלמר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גבר אתה עיפרון בלי חוד כמה שלא יחדדו אותך התוצאה תישאר זההגבר, אני לא חושב שאתה בעמדה לדבר על העפרונות המחודדים בקלמר.
גבר אתה עיפרון בלי חוד כמה שלא יחדדו אותך התוצאה תישאר זהה
שמע אני באמת חושב שיש לך פיגור
שמע אני באמת חושב שיש לך פיגור
מי יקבע אילו חוקים ראוי לחוקק ואילו לא? שריפת גורים זה לא חשוב מספיק כנראה מבחינתך, ואני מניח שרצח זה כן, לדוגמה. אז מי מותח את הקו?
welcome home.מי יקבע אילו חוקים ראוי לחוקק ואילו לא? שריפת גורים זה לא חשוב מספיק כנראה מבחינתך, ואני מניח שרצח זה כן, לדוגמה. אז מי מותח את הקו?
מי יקבע אילו חוקים ראוי לחוקק ואילו לא? שריפת גורים זה לא חשוב מספיק כנראה מבחינתך, ואני מניח שרצח זה כן, לדוגמה. אז מי מותח את הקו?
כושי מחמד כבר אמרנו?הקו נמתח בפגיעה ברכוש שלך. זה החוק היחיד שצריך להיות קיים ולא ניתן לשינוי או לשיקול דעת של אף אחד.
כושי מחמד כבר אמרנו?
ברגע שאתה יוצר עולם שלכל אחד אכפת רק מעצמו ומהרכוש שלו אין סיבה ש"גזע"/לאום של אנשים לא ישעבד אנשים אחרים שחלשים ממנו. הדברים האלה נמנעים שלאנשים אכפת מהסביבה שלהם, אז נכון יש אנשים רעים בעולם אבל בזכות אותם אנשים טובים העולם כמו שאנחנו מכירים אותו לא קורס לחלוטין. הדברים האלו באים ביחד, עולם שבו החוק היחיד זה שאסור לפגוע בך(אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מחשיב גם את זה כי לא ציינת זאת) או ברכוש שלך זה עולם שבו כל אחד חושב רק על עצמו, אחרת אם רוב האנשים לא היו חושבים רק על עצמם היו נחקקים חוקים נוספים ואז "החוק היחיד הזה שצריך להיות קיים" כבר לא היה החוק היחיד.
לא הבנתי את מה שאתה מנסה להגידאתה חושב שזה רע כי אתה חושב על זה כפשט ולא על תוצר הלוואי שזה גורם.
לא הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד
הרבה אנשים אולי היו מתנהגים בצורה מוסרית כמו שאתה מתאר אבל החוקים לא נועדו מאלו למנוע את מה שלא היו עושים מלכתחילה. החוקים קיימים כדי למנוע מאותם האנשים-אותו אחוז באכלוסיה שהיה פועל בצורה נפשעת אילו לא היו חוקים. החוקים מקשים על אנשים אלו לעשות ככל העולה על רוחם וממגרים אותם מהחברה במידה ועושים זאת (כלא למשל... במצבים קיצוניים שלילת אזרחות, הוצאה להורג.)כשלבן אדם באמת אכפת מעצמו הוא לוקח אחריות על המעשים שלו במקום להפיל את זה על אחרים או להמציא תירוצים.
כשבן אדם יודע שהאחריות היא עליו והוא יישא את התוצאות הוא יתנהג בצורה נוחה גם לכלל כדי שזה יאפשר לו לשרוד (תוצר לוואי של התעסקות בעצמך ולא בהם).
הבעיה היא שכל אחד חושב שהוא יודע מה טוב לאחר (הוא לא), פה נכנסים החוקים.
במקום שאנשים יתעסקו בעצמם וייקחו אחריות הם מאשימים אחרים בשטויות שהם עשו (זה הכי קל).
פה הגיעו כבר החוקים, לכל אחד נוח משהו אחר שיוצר סוג של פשרה שאנשים לעולם לא יהיו מרוצים ממנה.
בקשר לנושא, להרוג ילד כי הוא שרף גור כלבים לא ישרת את המטרה, לקבוע עוד חוק לאוסף הגדול מידי גם לא ישרת את המטרה.
אנשים צריכים כמה שפחות חוקים וכמה שפחות התערבות, זה ידחק אותם לפינה ויגרום להם להבין שאם הם לא יעשו בשביל עצמם אף אחד לא יעשה בשבילם.
חוקים מטפלים בסימפטום אבל לא במחלה, הבעיה היא באנשים ולא בשאר.
כושי מחמד כבר אמרנו?
ברגע שאתה יוצר עולם שלכל אחד אכפת רק מעצמו ומהרכוש שלו אין סיבה ש"גזע"/לאום של אנשים לא ישעבד אנשים אחרים שחלשים ממנו. הדברים האלה נמנעים שלאנשים אכפת מהסביבה שלהם, אז נכון יש אנשים רעים בעולם אבל בזכות אותם אנשים טובים העולם כמו שאנחנו מכירים אותו לא קורס לחלוטין. הדברים האלו באים ביחד, עולם שבו החוק היחיד זה שאסור לפגוע בך(אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מחשיב גם את זה כי לא ציינת זאת) או ברכוש שלך זה עולם שבו כל אחד חושב רק על עצמו, אחרת אם רוב האנשים לא היו חושבים רק על עצמם היו נחקקים חוקים נוספים ואז "החוק היחיד הזה שצריך להיות קיים" כבר לא היה החוק היחיד.
שקט סייבורג צעיר. תן לאנשים הרגילים לריב...אתם עדיין ממשיכים?אני חושב שזה כבר נחשב כאירובי
כנראה קראת רק את ההתחלה כי הסברתי בהמשך למה זה לא אפשרי-מבחינה מהותית. במידה וזה באמת היה מצליח- היו נחקקים עוד חוקים במילא כי אנשים טובים רוצים שיהיה יותר טוב ויותר בטוח ולמגר את "הרעים". במידה ורוב האנשים היו "רעים" ולא היו נחקקים עוד חוקים אז היו משעבדים אנשים כי הם הרי רוצים רק בטובתם ולא אכפת להם מאחרים (האנשים הרעים) ואז בין כה וכה זה לא היה מתקיים(המצב שאתה מתאר).תקשיב טוב, כי זו הפעם האחרונה שאני מגיב לך. החוק אומר שיש לך את הזכות לרכוש. הגוף שלך הוא חלק מהרכוש שלך. להפוך אותך לעבד זו חתיכת פגיעה ברכוש ולכן זה יהיה נגד החוק.
יש בי מעט תקווה שהמשפט הזה ברור אפילו לאנשים שסובלים מפיגור ואולי גם לפרות ותרנגולות. ממש מעט תקווה.
אם התגובה הבאה תהיה שהכוונה בלשעבד היא להעסיק במשכורת רעב, אני אמצא אותך ואהרוג אותך.
תקשיב טוב, כי זו הפעם האחרונה שאני מגיב לך. החוק אומר שיש לך את הזכות לרכוש. הגוף שלך הוא חלק מהרכוש שלך. להפוך אותך לעבד זו חתיכת פגיעה ברכוש ולכן זה יהיה נגד החוק.
יש בי מעט תקווה שהמשפט הזה ברור אפילו לאנשים שסובלים מפיגור ואולי גם לפרות ותרנגולות. ממש מעט תקווה.
אם התגובה הבאה תהיה שהכוונה בלשעבד היא להעסיק במשכורת רעב, אני אמצא אותך ואהרוג אותך.
אם כל דבר, כולל הגוף שלך, נחשב כרכוש שלך, פגיעה בדשא של הבית שלך שווה לפגיעה בגוף שלך?הקו נמתח בפגיעה ברכוש שלך. זה החוק היחיד שצריך להיות קיים ולא ניתן לשינוי או לשיקול דעת של אף אחד.