הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פוטבול?

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
ראיתי שיש בפ"ת קבוצת פוטבול וזה מגיל 14
חשבתי לנסות את הספורט.. אולי אני יאהב. מישהו יכול לתת עוד מידע על זה?
@nlr666

תהיה איתי בליגה שנה הבאה 😃
תעבוד עכשיו חזק על כח ותתחיל להתאמן בפרי-סיזן כשהם חוזרים להתאמן (אנחנו חוזרים כנראה בספטמבר)

@OFEKHA001 כנס בו אישית

יצאו בזול
אתמול באימון שיחקנו פוטבול סיני וזרקו מסירה ועשיתי אינטרספשן, פשוט רצתי ומסרתי ועשיתי 2 נקודות הרגשתי כמו בfootball vines עם שיר ברקע.
התקפה אחת אחרי זה ניסיתי לתפוס עוד פעם ובמקום לתת לזה לפול ושהכדור יהיה שלנו נגעתי ובטעות הקפצתי את זה ומישהו מאחורי מהקבוצה השנייה תפס ורץ לטאצדאון.
fail

• פותח/ת השרשור
תהיה איתי בליגה שנה הבאה 😃
תעבוד עכשיו חזק על כח ותתחיל להתאמן בפרי-סיזן כשהם חוזרים להתאמן (אנחנו חוזרים כנראה בספטמבר)
אתה מתכוון לעשות עכשיו תוכנית כח בקיצור SS ומתי זה הפרי סיזן?
אה אתה גם בפ"ת בקבוצה הזאת?

אתה מתכוון לעשות עכשיו תוכנית כח בקיצור SS ומתי זה הפרי סיזן?
אה אתה גם בפ"ת בקבוצה הזאת?
לא, אני בReali Rams, הקבוצה של חיפה.
ולא, אני לא אומר שתעשה SS. באוף סיזן טוחנים נפח, המטרה זה לגדול ולהתחזק כמה שיותר. SS היא לא התוכנית היחידה למתחילים
פרי-סיזן=חזרה לאימונים כקבוצה לפני העונה החדשה. אצלנו זה קורה באמצע אוגוסט בערך. אבל לך תדע אם תאהב פוטבול(מקווה שאתה מבין שזה גם אומר קונדישנינג ופגיעה בהתקדמות בכח)

• פותח/ת השרשור
לא, אני בReali Rams, הקבוצה של חיפה.
ולא, אני לא אומר שתעשה SS. באוף סיזן טוחנים נפח, המטרה זה לגדול ולהתחזק כמה שיותר. SS היא לא התוכנית היחידה למתחילים
פרי-סיזן=חזרה לאימונים כקבוצה לפני העונה החדשה. אצלנו זה קורה באמצע אוגוסט בערך. אבל לך תדע אם תאהב פוטבול(מקווה שאתה מבין שזה גם אומר קונדישנינג ופגיעה בהתקדמות בכח)
כן:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית