הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לייעוץ?

• פותח/ת השרשור e1e1e1
  • פורסם בתאריך

e1e1e1

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
7
142
4
אני מעוניין לקחת ייעוץ אישי למסה. אני מרגיש שזה מסגרת כזו שיכולה לתת מוצטיבציה מאשר סתם להתפזר.
בכל מקרה רציתי לדעת אם יש המלצות למקומות שנותנים יעוץ טוב פנים מול פנים במחיר סביר. העניין הוא שאני יודע שאני אצטרך לקחת גיינר כי חישוב פשוט של הBMR שלי מראה 3000 קלוריות ואין סיכוי שאני אוכל להגיע לכמות הזו מאוכל כי זה המון בשבילי כרגע, לכן אני חייב לקחת בחשבון עוד 400-500 שקל שאוציא על זה.
למישהו יש פה המלצות? עם מחיר? ובלי קשר מה טווח המחירים הסביר לפגישת ייעוץ אחת?
תודה.

הייעוץ אישי פה מעולה עזוב אותך מלזרוק כסף על מאמנים אישיים.

נתחיל מזה שהייעוץ פה מעולה.
דבר שני אין לבעל האתר אינטרס לפרסם מאמנים אחרים שלא קשורים אליו, ובעצם להפסיד לקוח פוטנציאלי.

ינעלו לך את האשכול.
לך לפורום ייעוץ למעלה ותברר מחירים וכו׳

• פותח/ת השרשור
אני לא מעוניין במאמנים אישיים. קראתי את הייעוץ פה וכמו שהבנתי הוא וירטואלי לחלוטין..או שלא הבנתי נכון?

• פותח/ת השרשור
פשוט נראה לי יותר טוב להתייעץ עם מישהו שרואה אותך, מתרשם ממך, מודד היקפים, רושם, בודק אחוזי שומן בכלי ייעודי (אני יודע שזה גם לא מדויק, אך עדיף לדעתי מהערכה על פי תמונות) וכו'.

פשוט נראה לי יותר טוב להתייעץ עם מישהו שרואה אותך, מתרשם ממך, מודד היקפים, רושם, בודק אחוזי שומן בכלי ייעודי (אני יודע שזה גם לא מדויק, אך עדיף לדעתי מהערכה על פי תמונות) וכו'.
גם פה הוא רואה אותך. פשוט דרך תמונות וסרטונים. מה ההבדל מה אתה רוצה שהוא גם ימשש אותך?
מה הטעם למדוד היקפים? איך זה יעזור להגדיר איך להתאמן/לאכול נכון??
אפשר מתמונה להגיד בסטיה של 2% לכל כוון מה אחוז השומן שלך. שזאת סטייה יותר טובה מכל קליפר שמאמן פרטי יבדוק אותך בו.
למה לך לשלם על מפגש פרטי כזה 500-1000 ש"ח כשפה אתה משלם 500 ל3 חודשים של מעקב כשההבדל היחיד הוא שאתה מקבל את העצות מבחור שמבין הרבה יותר מכל מאמן ממוצע ודרך האינטרנט.

גם פה הוא רואה אותך. פשוט דרך תמונות וסרטונים. מה ההבדל מה אתה רוצה שהוא גם ימשש אותך?
אפשר מתמונה להגיד בסטיה של 2% לכל כוון מה אחוז השומן שלך. שזאת סטייה יותר טובה מכל קליפר שמאמן פרטי יבדוק אותך בו.
למה לך לשלם על מפגש פרטי כזה 500-1000 ש"ח כשפה אתה משלם 500 ל3 חודשים של מעקב כשההבדל היחיד הוא שאתה מקבל את העצות מבחור שמבין הרבה יותר מכל מאמן ממוצע ודרך האינטרנט.
מילים כדורבנות.😃

• פותח/ת השרשור

מאיפה המחירים האלה של 500-1000 ש"ח למפגש? באתר מוביל מתחרה שלא אומר את שמו ואתה מסיק בטח באיזה מדובר הציעו 2 פגישות בהפרשי 3-4 חודשים ב528 ש"ח בדיוק. או 4 פגישות ב850..כך שזה יוצא בערך 200 למפגש ולא נראה לי שיסננו אותי בין המפגשים ויגידו לי "דבר איתנו בתאריך הבא שכתבנו". פשוט אמרו לי את המחיר ורציתי לדעת אם זה לא יקר מדיי כי ראיתי תגובות באינטרנט שמתחרה המפורסם הזה מאוד יקר ורציתי לדעת אם זה באמת נכון והוא יקר מדיי.

נתחיל מזה שהייעוץ פה מעולה.
דבר שני אין לבעל האתר אינטרס לפרסם מאמנים אחרים שלא קשורים אליו, ובעצם להפסיד לקוח פוטנציאלי.

ינעלו לך את האשכול.
לך לפורום ייעוץ למעלה ותברר מחירים וכו׳
לא באמת מפריע לי. אני זה שהעברתי את האשכול לכאן מפורום שאלות לפני ייעוץ אישי.
שוק חופשי, כל אחד יכול לפנות למי שהוא רוצה - בסופו של דבר המטרה היא גם לעזור להגיע לתוצאה הרצויה ככה שאם הוא לא יקבל המלצה כזו או אחרת כאן אז איפה כן?

מאיפה המחירים האלה של 500-1000 ש"ח למפגש? באתר מוביל מתחרה שלא אומר את שמו ואתה מסיק בטח באיזה מדובר הציעו 2 פגישות בהפרשי 3-4 חודשים ב528 ש"ח בדיוק. או 4 פגישות ב850..כך שזה יוצא בערך 200 למפגש ולא נראה לי שיסננו אותי בין המפגשים ויגידו לי "דבר איתנו בתאריך הבא שכתבנו". פשוט אמרו לי את המחיר ורציתי לדעת אם זה לא יקר מדיי כי ראיתי תגובות באינטרנט שמתחרה המפורסם הזה מאוד יקר ורציתי לדעת אם זה באמת נכון והוא יקר מדיי.
ועכשיו תשווה 200 ש"ח למפגש לאומת 500 ש"ח ל3 חודשים שבהם אתה מקבל תוכנית אימונים, תפריט + שינויים מתי שתבקש + תשובות לכל השאלות שתשאל תוך פחות מ24 שעות עד למענה.
מה תעשה במפגש של 200 ש"ח? אותו דבר, תקבל תוכנית אימונים + תפריט ואולי כמה דגשים לאימונים ולתזונה. ועל זה תשלם 200 ש"ח ואחר כך עד הפגישה הבאה אתה לבד. פה זה גם עולה לך הרבה פחות וגם אתה מקבל תמיכה שוטפת מיום ליום בנוגע לכל שאלה שתשאל.

דרך אגב 200 ש"ח למפגש זה דיי זול שמעתי על יותר יקרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ועכשיו תשווה 200 ש"ח למפגש לאומת 500 ש"ח ל3 חודשים שבהם אתה מקבל תוכנית אימונים, תפריט + שינויים מתי שתבקש + תשובות לכל השאלות שתשאל תוך פחות מ24 שעות עד למענה.
מה תעשה במפגש של 200 ש"ח? אותו דבר, תקבל תוכנית אימונים + תפריט ואולי כמה דגשים לאימונים ולתזונה. ועל זה תשלם 200 ש"ח ואחר כך עד הפגישה הבאה אתה לבד. פה זה גם עולה לך הרבה פחות וגם אתה מקבל תמיכה שוטפת מיום ליום בנוגע לכל שאלה שתשאל.

דרך אגב 200 ש"ח למפגש זה דיי זול שמעתי על יותר יקרים

יכול להיות. בכל מקרה אם למנהל האתר יש פלטפורמה כ'כ טובה כאן ברשת אני לא מבין למה לא לשלב את זה עם סניף, זה בטח היה פותר לי את ההתלבטות למי לפנות. וגם היה חוסך לחסרי ניסיון. אגב, סתם מענין אותי לדעת אם לייעוץ פונים רק חסרי ניסיון שעושים טעויות בהתחלה או גם מתאמנים מתקדמים, כי זה מתחילים זה דיי מייתר את הענין של כ'כ הרבה פגישות מעקב

יכול להיות. בכל מקרה אם למנהל האתר יש פלטפורמה כ'כ טובה כאן ברשת אני לא מבין למה לא לשלב את זה עם סניף, זה בטח היה פותר לי את ההתלבטות למי לפנות. וגם היה חוסך לחסרי ניסיון. אגב, סתם מענין אותי לדעת אם לייעוץ פונים רק חסרי ניסיון שעושים טעויות בהתחלה או גם מתאמנים מתקדמים, כי זה מתחילים זה דיי מייתר את הענין של כ'כ הרבה פגישות מעקב
מנהל האתר גר בארה"ב לפי מה שאני יודע בגלל זה אין לו אפשרות לפתוח כאן סניף.
בייעוץ יש גם מתחילים וגם מתקדמים.

לייעוץ אישי הולכים הרבה מאוד אנשים,והייעוץ פה מכסה די את כולם(אתה יכול לראות ממתי אני רשום לאתר).
זה גם מכניס אותך למסגרת של "כבר שילמתי כסף,מה אני לא אתמיד?",בנוסף לרצון שלך להתקדם.
בקיצור מומלץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית