הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דל פחמימה

אני ראיתי על עצמי שדל פחמימה מוקפד, זא פחמימות רק מתיבול וירקות טוב לי לירידה במשקל אפילו בלי תפריט באחוז שומן לא נמוך במיוחד אבל גם לא גבוה.

אני ראיתי על עצמי שדל פחמימה מוקפד, זא פחמימות רק מתיבול וירקות טוב לי לירידה במשקל אפילו בלי תפריט באחוז שומן לא נמוך במיוחד אבל גם לא גבוה.
זה או בגלל שאכלת בגרעון קלורי מבלי לדעת, או בגלל שהתרוקנת מגליקוגן ונוזלים, או שניהם.

זה או בגלל שאכלת בגרעון קלורי מבלי לדעת, או בגלל שהתרוקנת מגליקוגן ונוזלים, או שניהם.

בטוח התרוקנתי מגליקוגן ונוזלים,גם ראיתי את זה בבירור,אבל כן היה לי די קל להגיע לגרעון קלורי,בלי רעב כי הייתי עם אינסולין די נמוך ובלי פחמימות ליד הארוחה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית