עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"Since creatine is very hard to dissolve in regular room temperature beverages, researchers had been giving creatine in warm coffee and tea to ensure dissolution of the powder and to mask the taste. Also this dissolution makes taking creatine orally easier on subjects and their digestive systems." - See more at: http://www.brinkzone.com/nutritiona...st-from-this-supplement/#sthash.mNwVvFgC.dpuf
אם מוסיפים אותו לשתיה חמה זה לא עושה טעם לוואי?אפילו יותר טוב לערבב קריאטין עם שתיה חמה לאומת שתיה קרה 😃
לא ניסיתי אבל לפי החומר שקראתי על זה לא אמור להיות טעם לוואי. לקריאטין בכללי אין טעם זה כמו לשתות מים עם חול.אם מוסיפים אותו לשתיה חמה זה לא עושה טעם לוואי?
נשמע מגרה "מים עם חול" 😋🍴לא ניסיתי אבל לפי החומר שקראתי על זה לא אמור להיות טעם לוואי. לקריאטין בכללי אין טעם זה כמו לשתות מים עם חול.
נשמע כמו החיטוב הקודם שלי רק עם מלפפון מהצד 😆נשמע מגרה "מים עם חול" 😋🍴
זה נמס פשוט?כבר 3-4 שנים אני שותה את הקריאטין רק בתוך הנס קפה של הבוקר / לפני אימון
אין עם זה שום בעיה רק תערבב אחרי שאתה שם מים חמים ו*לפני* החלב
זה נמס פשוט?כבר 3-4 שנים אני שותה את הקריאטין רק בתוך הנס קפה של הבוקר / לפני אימון
אין עם זה שום בעיה רק תערבב אחרי שאתה שם מים חמים ו*לפני* החלב