הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משו מוזר בירידה במשקל בחיטוב

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
שלום חברים , קודם כל אני בחיטוב כבר כמעט חודשיים וירדתי עד כה 8-8.5 קילו(יחסית שמרתי על השריר ), הגעתי למשקל 77.5 לפני שבועיים ,שבוע אחרי נשקלתי כלומר יום ראשון הזה לפני שלושה ימים, ו הייתי 77 עד כאן נראה בסדר גמור ירידה של חצי קילו, נורמטיבי ויפה, אתמול סתם היה באלי להישקל שוב מה שאני לא אוהב לעשות יותר מפעם בשבוע אבל בכל זאת רציתי כי הרגשתי קצת חלש באימון ואני רואה פתאום שהמשקל 75.5 ?! ולא המשקל לא דפוק ובדקתי עם עוד חבר והוא אותו משקל כמו יומיים לפני כן,ושתיתי מים והכל באותו יום , הדבר היחידי שעשיתי מיום שבת הוא שהורדתי מ120 פחמימה(בלי ירקות) לבערך 110 פחמימה(גם בלי להחשיב ירקות)
מה דעתכם? מה לעזעאל קרה כבר? מה לעשות עם זה?(העמסות עדיין לא עשיתי אלא רק צ'יט פעם בשבועעים )

אתה בטח נשקל בשעות שונות במהלך היום..תישקל כל יום באותו זמן עדיף בבקרים אחרי שהוצאת כל מה שהצטבר לך בלילה ולפני שתאכל משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית