נק' מוניטין:
256
- 300
- 6
שלום
הסקוואט השלישי בקריירה
מה לתקן ?
הסקוואט השלישי בקריירה
מה לתקן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לבישת נעלי "סקוואט" אני מניח שהתכוונת לנעלי ווייטליפטינג (עקב מוגבהת) לאוו דווקא תתקן את הטכניקה, כן הן יאפשרו "לשבת אחורה" יותר אבל הבעיה פה היא לגמרי בטכניקה ובהבנת התנועה.גלישה מאוד בעייתית של הברכיים. ממליץ להצטייד בנעלי סקוואט על מנת לשמור על יציבות בתרגיל שלא תדרוש גלישה כזאת מוגזמת כדי לא ליפול אחורה.
אני לא רוצה להגיד עוד כי הזווית צילום יותר מדי בעייתית.
מה הבעיה בנעליים? הן עם סולייה שטוחה..כפפות
נעליים
הכלאה בין HB/LB
לבישת נעלי "סקוואט" אני מניח שהתכוונת לנעלי ווייטליפטינג (עקב מוגבהת) לאוו דווקא תתקן את הטכניקה, כן הן יאפשרו "לשבת אחורה" יותר אבל הבעיה פה היא לגמרי בטכניקה ובהבנת התנועה.
מה הבעיה בנעליים? הן עם סולייה שטוחה..
אני מניח שעשית HB (High Bar), הנה סרטון חביב על הטכניקה:
לא הייתי קורא לזה גוד מורנינג. לפחות היא מבינה מזה היפ דרייב, אני רואה הרבה מתאמנים שלא קולטים את הרעיון בכלל באימונים הראשונים. אז מבחינתי היא אחלה. קצת ליטושים והיא על דרך המלך.בחורה חדשה שעושה סקוואט חדשה במכון, ברוכה הבאה, הבחור איתך נראה לי ממש מוכר, זה רום?
@עידו זהבי @ספיר
זה היי באר או לאו בר?
1. תחליפי נעליים, אולסטאר או כל נעל שטוחה תתאים.
2. יש גלישה של הברכיים
3. ביציאה מהבור יש לך גוד מורנינג
מהזוית הזאת קשה לראות אם את פותחת ברכיים או לא
צריך לבקש מרועי עוד כלוב, אנחנו רק מתרביםלא זיהיתי שזה אצלנו חח
סוף סוף אני לא לבד! ברוכה הבאה ובהצלחה 😃
שוקלים לבטל לי את המנוי בבי אקטיב כי אנשים התלוננו שאני לוקח להם את הפלטות.צריך לבקש מרועי עוד כלוב, אנחנו רק מתרבים
צריך לבקש מרועי עוד כלוב, אנחנו רק מתרבים
צודק ב100%, אבל עדיין בהמשך זה הרגל שצריך להיפתר ממנולא הייתי קורא לזה גוד מורנינג. לפחות היא מבינה מזה היפ דרייב, אני רואה הרבה מתאמנים שלא קולטים את הרעיון בכלל באימונים הראשונים. אז מבחינתי היא אחלה. קצת ליטושים והיא על דרך המלך.
יאללה תגיע מחכים לךשוקלים לבטל לי את המנוי בבי אקטיב כי אנשים התלוננות שאני לוקח להם את הפלטות.
תדבר עם רועי:)
אנחנו נמצאים במכון שבת, שני ורביעי, אתם מוזמנים.שלום לכל הצפוניים
נסדר את עניין הנעליים
לגבי הגלישה גם אני מיד ראיתי, איך נפתור את זה ? לדחוף ברכיים לצדדים ?
ניסיתי דווקא ללמד אותה LB ומאחורה זה נראה שיחסית ישב במקום. כנראה שטעיתי נעבור על זה שוב.
במידה וזה אכן LB אז למיטב הבנתי זה לא ממש גוד מורנינג היה לי חשוב שתבין מאיפה התנועה אמורה להגיע יותר מאשר אם יהיה טיפה גוד מורנינג.
אשמח אם ניפגש ביחד איזה יום נעבור על הטכניקה