הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרימה מתחילה 27.5 ק״ג סקוואט

גלישה מאוד בעייתית של הברכיים. ממליץ להצטייד בנעלי סקוואט על מנת לשמור על יציבות בתרגיל שלא תדרוש גלישה כזאת מוגזמת כדי לא ליפול אחורה.

אני לא רוצה להגיד עוד כי הזווית צילום יותר מדי בעייתית.

גלישה מאוד בעייתית של הברכיים. ממליץ להצטייד בנעלי סקוואט על מנת לשמור על יציבות בתרגיל שלא תדרוש גלישה כזאת מוגזמת כדי לא ליפול אחורה.

אני לא רוצה להגיד עוד כי הזווית צילום יותר מדי בעייתית.
לבישת נעלי "סקוואט" אני מניח שהתכוונת לנעלי ווייטליפטינג (עקב מוגבהת) לאוו דווקא תתקן את הטכניקה, כן הן יאפשרו "לשבת אחורה" יותר אבל הבעיה פה היא לגמרי בטכניקה ובהבנת התנועה.

כפפות
נעליים
הכלאה בין HB/LB
מה הבעיה בנעליים? הן עם סולייה שטוחה..

אני מניח שעשית HB (High Bar), הנה סרטון חביב על הטכניקה:

לבישת נעלי "סקוואט" אני מניח שהתכוונת לנעלי ווייטליפטינג (עקב מוגבהת) לאוו דווקא תתקן את הטכניקה, כן הן יאפשרו "לשבת אחורה" יותר אבל הבעיה פה היא לגמרי בטכניקה ובהבנת התנועה.

מה הבעיה בנעליים? הן עם סולייה שטוחה..

אני מניח שעשית HB (High Bar), הנה סרטון חביב על הטכניקה:

אתה כנראה צודק. אבל לפעמים קורה מצב שבו קוראת גלישה של הברכיים על מנת לא ליפול אחורה מה שאפשר לשפר בעבודה על טכניקה ועבודה עם נעליי וייטליפטינג או אולסטארס.

בחורה חדשה שעושה סקוואט חדשה במכון, ברוכה הבאה, הבחור איתך נראה לי ממש מוכר, זה רום? עריכה: עכשיו ראיתי שהסרטון הועלה מהערוץ שלו, את בידיים טובות:)
@עידו זהבי @ספיר

זה היי באר או לאו בר?
1. תחליפי נעליים, אולסטאר או כל נעל שטוחה תתאים.
2. יש גלישה של הברכיים
3. ביציאה מהבור יש לך גוד מורנינג

מהזוית הזאת קשה לראות אם את פותחת ברכיים או לא

נערך לאחרונה:
בחורה חדשה שעושה סקוואט חדשה במכון, ברוכה הבאה, הבחור איתך נראה לי ממש מוכר, זה רום?
@עידו זהבי @ספיר

זה היי באר או לאו בר?
1. תחליפי נעליים, אולסטאר או כל נעל שטוחה תתאים.
2. יש גלישה של הברכיים
3. ביציאה מהבור יש לך גוד מורנינג

מהזוית הזאת קשה לראות אם את פותחת ברכיים או לא
לא הייתי קורא לזה גוד מורנינג. לפחות היא מבינה מזה היפ דרייב, אני רואה הרבה מתאמנים שלא קולטים את הרעיון בכלל באימונים הראשונים. אז מבחינתי היא אחלה. קצת ליטושים והיא על דרך המלך.

לא הייתי קורא לזה גוד מורנינג. לפחות היא מבינה מזה היפ דרייב, אני רואה הרבה מתאמנים שלא קולטים את הרעיון בכלל באימונים הראשונים. אז מבחינתי היא אחלה. קצת ליטושים והיא על דרך המלך.
צודק ב100%, אבל עדיין בהמשך זה הרגל שצריך להיפתר ממנו

• פותח/ת השרשור
שלום לכל הצפוניים
נסדר את עניין הנעליים
לגבי הגלישה גם אני מיד ראיתי, איך נפתור את זה ? לדחוף ברכיים לצדדים ?
ניסיתי דווקא ללמד אותה LB ומאחורה זה נראה שיחסית ישב במקום. כנראה שטעיתי נעבור על זה שוב.
במידה וזה אכן LB אז למיטב הבנתי זה לא ממש גוד מורנינג היה לי חשוב שתבין מאיפה התנועה אמורה להגיע יותר מאשר אם יהיה טיפה גוד מורנינג.

אשמח אם ניפגש ביחד איזה יום נעבור על הטכניקה

שלום לכל הצפוניים
נסדר את עניין הנעליים
לגבי הגלישה גם אני מיד ראיתי, איך נפתור את זה ? לדחוף ברכיים לצדדים ?
ניסיתי דווקא ללמד אותה LB ומאחורה זה נראה שיחסית ישב במקום. כנראה שטעיתי נעבור על זה שוב.
במידה וזה אכן LB אז למיטב הבנתי זה לא ממש גוד מורנינג היה לי חשוב שתבין מאיפה התנועה אמורה להגיע יותר מאשר אם יהיה טיפה גוד מורנינג.

אשמח אם ניפגש ביחד איזה יום נעבור על הטכניקה
אנחנו נמצאים במכון שבת, שני ורביעי, אתם מוזמנים.

הימור שלי שהיא לא פותחת ברכיים לצדדים מספיק, כמובן שהיא צריכה לשבת עוד אחורה. התנועה אכן טובה וכפי שרמי אמר ליטושים אחרונים והיא בדרך הנכונה.

הנעל נראת לי רע, נוסיף לזה את הברכיים שלא יוצאים כלפי חוץ והמוט גבוה. אבל תקשיבי לאנשים שמבינים קצת יותר ממני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית